• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi yaa delircem artık ben başaramadım alışamadım şu iştahsızlığa

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

elif445

anne
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
4.654
6
116
Kütahya
18 ayımızı dolduruyoruz kii ben hala kızmın iştahsız olmasına alışamadım hala istekle yemiyor bir öğünü bile ağlaya ağlaya zorla yiyor acıkmıyor beni deli ediyor denemediğim bir ilaç kaldımı kii yok mu çaresi çıldacağım artık eline alıpta ne bir meyve ne bir meyve suyu ne süt mama aburcubur bile yemiyor nasıl bir bebek.....benneyaptımki

canım benim kardeşiminde bebekleri öyle ağızlarına lokma sürmüyorlar günde 1 muz yerlerse bayram ediyolar 2 yaşını geçtiler ama maalesef sonuç yok allah yardımcın olsun tatlım

canım dr. sürekli götürüyorum herkes arada bir bebeğinin diş çıkar hastalığı vs gibi arada iştahsızlığından bahseder benimde tam tersine arad bir iştahı azda olsa düzeliyor 5 ay yemiyor 1 ay bir yiyor 6 ay yemiyor doğru düzgün zorla yediriyor süreklii....

iyi dinlemeler canım
inşalla işe yarar benim de bebeğim iştahsız ben artık teklif ediyorum ısrar etmiyorum kendi kendine ne yerse

allah yardımcımız olsun..eh bizde 2 gün yeriz 3 gün aç gezeriz..bende alışamadım..kendı kendıme bıle kabullenmek ıstemıyorum bıyandanda allahtan korkuyorum bunada şükür dıyorum..spraktin sanırım alerji şurubuydu ama iştah açma yan etkisi varmış ama sen avatarını deiştirdin sanırım kullanmaya korkmuştun dıye hatırlıyorum bu ilacı...yani benal büyükgebiz di sanırım bu konuda en prim alan prof..

merhabalar.
benim oğlumda çok iştahsız.bazen gün boyu sadece kahvaltıyla duruyor.
iştahlı bebek ve annelerini gördükçe kıskanıyorum valla.

karamsar arkadaşım daha öncede çok rastladım kızınıniştahsızlıgından duydugun üzüntüye
inşallah açılır iştahı
benim kızımda 7 ayı doldurdu çok iştahlı değil
acıkıyor açlıktanda aglıyor ama çoğu zaman zorla yiyor
sürekli değişik tadlar deniyorum olmadık şeyleri yiyor
mesela karalahana yemegini çok sevdi agır oldugu için heralde :)
tabi büyüdükçe ne olacak bilmiyorum ama iştahsızlıga dogru gidiyoruz sanırım

canim uzlme fazla,sagligi yerinde olsunda.benim bi yigenim var ve oldukcada istahsiz ve cok zayif,hic bir sey yemiyor 11 yasinda,her gören ne kadar zayifff diyor,ama massallahi var,daha okula gitmeden,cok zekidi,matematikde bizim bile cözemedigimiz seyleri kendisi biraz dusunup cevabini yapisdiriyordu,simdi orta 2 ye gidiyor ve bu zamana dek her sene taktir getirdi her yil.saglikli zeki hayirli evlat olsun muhim olan o ,olsun varsin zayif olsun ,zaten bunyesinin yetecegi kadar besinin aliyordur canim,benimde 8 aylik bi oglum var aynen asiri istahsiz ve cok zayif,yani ne yaparsak yapalim degisdiremiyoruz istahlarini artik böyle kabullenip elimizden geldigi kadariyla kaliteli ve vitaminli besleyelim Rabbim baska dert vermesin...

Back