Valla mi ya. Once ayetel kursiyi okuyacagim. 20 kere okyacagim zaten. Ama kötü bi niyetle okumuyom ki niye boyle olacak ya da sende oldu?ben okumuştum aram bozuldu hemde ona daha çok baglanmistim bir de bana duygusallık gelmişti ağlıyordum en ufak seye
Zikirde Allah'ın rızasını gözetmek lazım. Hakkın rızası olmazsa hoş şeyler olmaz doğrudur. Bunu bir uyarı gibi kabul etmeli.ben okumuştum aram bozuldu hemde ona daha çok baglanmistim bir de bana duygusallık gelmişti ağlıyordum en ufak seye
ben koruma duası yapmamistim ama ilişkimiz kötüye gitmişti ayrıldık zatenValla mi ya. Once ayetel kursiyi okuyacagim. 20 kere okyacagim zaten. Ama kötü bi niyetle okumuyom ki niye boyle olacak ya da sende oldu?
evet hayırlı eş değilmiş demek ki uzaklaştı bendenZikirde Allah'ın rızasını gözetmek lazım. Hakkın rızası olmazsa hoş şeyler olmaz doğrudur. Bunu bir uyarı gibi kabul etmeli.
birde 2000 ya vedud gül suyuna okunursa herkes seni güzel sevimli görurmus onu biliyorum ama ben yapmadımValla mi ya. Once ayetel kursiyi okuyacagim. 20 kere okyacagim zaten. Ama kötü bi niyetle okumuyom ki niye boyle olacak ya da sende oldu?
Pazartesi günü dışında okunmasaydı 1 hafta ya da 21 gün demezlerdi sanırım. Yani sadece Pazartesi günleri okunuyorsa 1 hafta okumuş olmak için 7 hafta beklemek lazım. Hiçbir yerde böyle bir şey görmedim :))Ne demekkinşallah hayirlisiyla dualarimiz kabul olur insallahhh. Bunlari vende okudum. Ama sorduğum kişi hoca gibi biri. Kafama sey takıldı bide pazartesi dışında okunmuyo mu?
Başlangıç günü p.tesi olcakPazartesi günü dışında okunmasaydı 1 hafta ya da 21 gün demezlerdi sanırım. Yani sadece Pazartesi günleri okunuyorsa 1 hafta okumuş olmak için 7 hafta beklemek lazım. Hiçbir yerde böyle bir şey görmedim :))
Peki sabah namazı vaktinde mi olmalı, öğlen mi, akşam mı?Başlangıç günü p.tesi olcak
Genelde seher vakti yani sabah namazından sonra okunmalı zikirler ya da gece teheccud vakti herkes uyurken sen kalkıp Allah i aniyorsun insaAllah bize de bu vakitlerde okumak nasip olurPeki sabah namazı vaktinde mi olmalı, öğlen mi, akşam mı?
Kızlar kalbinizi vererek çekebiliyor musunuz ya ben elime tesbihi alır almaz tonla vesvese geliyor aklıma keşke kalben zikredebilsemZikirde Allah'ın rızasını gözetmek lazım. Hakkın rızası olmazsa hoş şeyler olmaz doğrudur. Bunu bir uyarı gibi kabul etmeli.
Amiin inşallah, Allah dualarımızı hayırlısıyla kabul etsinGenelde seher vakti yani sabah namazından sonra okunmalı zikirler ya da gece teheccud vakti herkes uyurken sen kalkıp Allah i aniyorsun insaAllah bize de bu vakitlerde okumak nasip olur
Etkisi oldu mu pekiGününü veya sayısını bilmiyorum ama annemle bazı iletişim problemlerimiz vardı. Daha doğrusu evlenecek olmamı kabullenemiyordu. Birinden annene karşı isyankar konuşmamak ve annenin kalbini ısıtmak için bol bol "Ya Vedud" çek diye tavsiye almıştım. Akşamları sessiz sakin otururken bile içimden "Ya Vedud, Ya Vedud" diye tekrar ederdim alışkanlık gibi olmuştu.
Neyin etkisi oldu tam olarak bilemiyorum ama hamdolsun şuan annem mutlu, biz mutlu 1 yılı geçkin süredir evliyim.Etkisi oldu mu peki
Şehre göre değişiyorPeki sabah namazı vaktinde mi olmalı, öğlen mi, akşam mı?
Şimdi kızlar öncelikle cooook sagolun. Bana da dua ednn. Dedigim gibi bana en fazla 20 oku denildi. Belli bi sayinin ustune çıkınca bazi varliklarda bizle ugrasabiliyomys. Ya da ters tesir edermiş. Dikkatli olalimŞehre göre değişiyor
Ayy başınız sağ olsun neyse ki kötü günleriniz geride kalmış buna şükürrNeyin etkisi oldu tam olarak bilemiyorum ama hamdolsun şuan annem mutlu, biz mutlu 1 yılı geçkin süredir evliyim.
Ama annem bunun yanında psikojik destek de aldı. Çünkü normal düşünceler içinde değildi karşı çıkarken. O dönem anneler hisseder, annen karşı çıkıyorsa hayrını görmezsin evliliğinin diyenler çoktu ama annemin durumu başkaydı. Babamı erken kaybettik ben tek çocuğum benim evden gitme ihtimalim onun için yapayalnız kalmak terkedilmek gibi bir şeydi. Annem zaten panik atak hastası, psikolojik destek aldı, ben dualarımı eksik etmedim şuan gayet iyiyiz şükürler olsun.