- 19 Ağustos 2015
- 17
- 4
- 1
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meraba canimSelam kızlar
sabırsızlndığın için bu türden belirtiler yaşıyorsun arkadaşım. tam 2,5 yıldır her ay yaşıyorum bu belirtileri ne gelen var ne giden...Ama tabki Allah'ın bileceği bir iş inşaallah hamilesindir.Eşim icime bosaldi adatime 12 gun kala hamile olabilir miyim acaba midem bulaniyo tiksinme var gaz oluyor aşırı ve idrarimi tutamiyorum yüzümde de sivilce var hamile olmayi cok istiyorum sabirsizlaniyorm
canım bazen strestende gecikirmiş yada hava değişikliğinde falan ama inş hamilesindirBugün
bugün tam 5 gün oldu yaptım ama idrar testinde negatif çıktı değilmiyim ki değilsem hala niye olmadım
Bnmde damla dmla khwrngi kanamalarim oluyo adetim on gun gckti ve en kotusude testler hp ngtfArkadaslar benim adetime 2 gun var ama hafif kahvrrengi kan geldi adet mi yerlesme kanamasi mi ya doktora mi gitmem lazm
Musmutlu olun kizinla cok sevindim canimya arkadaslar kafam cok karısık son bir haftadır asabiyetim hat safhada asırı duygusallık, kabızlık, akıntıda ilginç bir koku ve idrarda sarılık var.. dün regl olduğumu düşündüm böyle kahverengimsi açık kırmızımsı leke leke çok az bişeyler geldi bugün de sapsarı bir akıntı... hamile miyim acaba neyapayım nerelere gideyim
:) sende hamileymisin bilmiyon tabiki hayat suprizlerle dolu:)aaa bugun mü öğrendin nekadar heyecanlıı hayırlı olsun canım insallah sorunsuz bi şekilde çabucak geçer 9 ay :81:
Peki test yaptinmi o gunlerdenormalde dün olmam gerekiyordu öyle normal adet dönemlerimde de hiç gögüs agrısı hassasiyeti filan yaşamadım sadece kasıklarımda ağrı olurdu şuanda da var ama kan göremiyorum hiç böyle kokan bir akıntım olmamıştı.. acaba test alsam çıkarmı bekleyeyim miki:97: