KIZLAR ÇOK MERAK EDİYORUM 5 aydır belirtilerle hevesleniyorum sonu hüsran oluyo.adet öncesi ağrılarla,hamilelik belirtilsi olan ağrılar aynımı ne fark var aydınlatırsanız sevinirim....:Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KIZLAR ÇOK MERAK EDİYORUM 5 aydır belirtilerle hevesleniyorum sonu hüsran oluyo.adet öncesi ağrılarla,hamilelik belirtilsi olan ağrılar aynımı ne fark var aydınlatırsanız sevinirim....:Saruboceq:
Bi kan testi yaptır istersen suphelerin varsa derim okutucu çok pahalı değil birde 1 saate çıkıyor sonucu ben bir hafta önce yaptım test negatif ti bu hafta pozitif çıktı düşün ama en erken ve güvenilir yöntem kan testiMrb herkeze günaydın ben Ağustos 29 adet oldum 2. Bitti 3 gün Gecti 2 gün önce test yaptım çıkmadı tek belirtim göğüslerim biraz da uykulu olmam bazen kendimi yorgun hissediyorum bugün biraz sol kasığımda Ağrı var o kadar sizce hamilemiyim ?
Çıkmaz ve üzülürüm diye yaptırmaya korkuyorum açıkcası ama yaptırsam daha iyi harelde sağol ilk defa olucak o yüzden napılır ne olur nasıl anlaşılır hiç bi fikrim yokBi kan testi yaptır istersen suphelerin varsa derim okutucu çok pahalı değil birde 1 saate çıkıyor sonucu ben bir hafta önce yaptım test negatif ti bu hafta pozitif çıktı düşün ama en erken ve güvenilir yöntem kan testi
İnan okutucu testlere verdiğim parayla bi yerli araba alırdım heralde 1 yılda umudunu kaybetme inan bende kaybettiğim anda kavuştum inan bana umudunu kaybetme inan bende testi yaptığımda yüzüne bile bakmadım hamile olduğumu inan sabah uyanıp baktığımda öğrendim allah sana da en kisa zaman da nasip etsinÇıkmaz ve üzülürüm diye yaptırmaya korkuyorum açıkcası ama yaptırsam daha iyi harelde sağol ilk defa olucak o yüzden napılır ne olur nasıl anlaşılır hiç bi fikrim yok
Amin inşallah sende gebesindir birbirimizin sevincini paylaşırızBu arada Bebeğin hayırlı olsun inşlh sağlıkla kucağına alırsın
bu sabah Sıvı su gibi bı akıntı geldi uyuyordum hissettim geldiğini uyandım sence kötü birşeymi bu sağol inşlh bende senin gibi hamileyimdşrAmin inşallah sende gebesindir birbirimizin sevincini paylaşırız
valla canım bende de gelıyodu akıntı ve hala da gelıyor kötü bişey oldugunu zannetmıyorum sanırım adet yerıne onun pıslıgını akıntı olarak akıtıyor sen hala test yapmadın mı canım ?Bu sab
bu sabah Sıvı su gibi bı akıntı geldi uyuyordum hissettim geldiğini uyandım sence kötü birşeymi bu sağol inşlh bende senin gibi hamileyimdşr
yar hayır yarın yapıcam net. Olsun diye bekliyorum. Vallavalla canım bende de gelıyodu akıntı ve hala da gelıyor kötü bişey oldugunu zannetmıyorum sanırım adet yerıne onun pıslıgını akıntı olarak akıtıyor sen hala test yapmadın mı canım ?
Olur canım net sen canını sıkma yani kan en erken tâhlildir herseyi sap diye gösterir sıkıntı yapma bence biran önce yaptır testini ki ona göre hareket edersinHayır yapmadım
yar hayır yarın yapıcam net. Olsun diye bekliyorum. Valla
bugün tam 5 gün oldu yaptım ama idrar testinde negatif çıktı değilmiyim ki değilsem hala niye olmadımOlur canım net sen canını sıkma yani kan en erken tâhlildir herseyi sap diye gösterir sıkıntı yapma bence biran önce yaptır testini ki ona göre hareket edersin
Bazen kuru oluyo bazen Islak genelde iç canasırım Islak oluyo bilmiyorum yani sonuç negatif çıktı hayırlısı bekliyorum 5 gün gectieğer adet olacaksan vajina kuru olur ama hamileysen ıslaklık devam eder diye duymuştum
Göğüslerde şişlik var üztüne yatamıyorum arada benimde kasıklarıma Sancı giriyo karnımda şişlik var su içme isteği cok oluyo ağız kuruluğu falan bilmiyorum kibebek cok kucukse ancak kanda cıkar canımben sana kan tahlılı yapmanı tafsıye ederım bende de akıntı var hatta baya var ınan kı bırde kasıklarda kramp var asırı sende baska ne tur belırtıler yasıyosun canım ?
Bendede beyaz akıntı var ama kokmuyoGöğüslerde şişlik var üztüne yatamıyorum arada benimde kasıklarıma Sancı giriyo karnımda şişlik var su içme isteği cok oluyo ağız kuruluğu falan bilmiyorum ki
valla canım benım belırtılerımın aynısını tasıyorsun bence bır kan testı yap derım bıran once ve sonucun pozitif cıkmasıyla hemen bir kadın dogum uzmanına gorun derım ben hadi hayırlısı :) :)Bendede beyaz akıntı var ama kokmuyo
canim yaptirdin mi kan testj hamile misin? merak ettim ben de de aynj belirtiler var cunkuBendede beyaz akıntı var ama kokmuyo