- 3 Eylül 2012
- 21.843
- 57.466
- 798
- Konu Sahibi findik kurdum
-
dayak kokusu var
siz benden de piskopat çıktınız yaGerekirse kitlerim ben de
Polis çağırırım.kibarlıktan anlamazsa
kadınla resmimi ceker facebooka atar esimi etiketlerimpeki kadını öylece gönderirmisin
arsızsa edepsiz şeyler anlatmaya ispatlamaya calışıyorsa o anda eşinle aşkımlı felan konuşup sizde olduğunu belli etmiorsa bunuda sana dinletiorsaYooo dövmem, kibarca yemeğe kal demişim canımm
Hahahahkadınla resmimi ceker facebooka atar esimi etiketlerimadam zaten bir daha gelmez eve heralde.. ya gercekten yollarım gitsin cok gozum gormesin onunla degil eşimle benim olayım
kadınla resmimi ceker facebooka atar esimi etiketlerimadam zaten bir daha gelmez eve heralde.. ya gercekten yollarım gitsin cok gozum gormesin onunla degil eşimle benim olayım
polis mi ne diyecen polise bu kadın kafayı yemişPolis çağırırım.
arsızsa edepsiz şeyler anlatmaya ispatlamaya calışıyorsa o anda eşinle aşkımlı felan konuşup sizde olduğunu belli etmiorsa bunuda sana dinletiorsa
ya bi film vardı o geldi aklıma adam karısı aldatıyordu ama diger kadın adamın evli oldugunu bilmiyordu sonra ogrenip adamla baglantıyı koparıyodu karısı diger kadını ogrenip konusmaya gidiyordu sonra bunlarkanka falan olup adamı harcadılar bi guzel oylemi yapsak acabaherkeze rezil edecn adamı yanı
Evime girdi, gitmesini istiyorum ancak evimden çıkmıyor derim. Suç olan kısım bu zaten, gerisini polis bilmese de olur. :) Hiç sinirimi bozmam elin kadını için.polis mi ne diyecen polise bu kadın kafayı yemiş
ya bi film vardı o geldi aklıma adam karısı aldatıyordu ama diger kadın adamın evli oldugunu bilmiyordu sonra ogrenip adamla baglantıyı koparıyodu karısı diger kadını ogrenip konusmaya gidiyordu sonra bunlarkanka falan olup adamı harcadılar bi guzel oylemi yapsak acaba
önce bir başından sonuna oturtur dinlerim detay detaybir kadın geliyor kapınızı çalıyor tanımıyorsunuz içeri aldınız
eşinizle ilişkisi olduğunu söyledi karşınızda ne yapardınız
bugünkü anlamsız konum bu arkadaşlar azda bununla kafanızı karıştırayım
Evime girdi, gitmesini istiyorum ancak evimden çıkmıyor derim. Suç olan kısım bu zaten, gerisini polis bilmese de olur. :) Hiç sinirimi bozmam elin kadını için.
senin amacın o zaten kadını bize öldürtmekona benzer bi flimde ben biliorum kadın kocasını takip edip buluyor kadını sonrada öldürdü onu onu yapsak kanka kankayı kakarmış sonra o olmaz
önce bir başından sonuna oturtur dinlerim detay detay
sonrası kadının akıl sağlığını ölçerim kendimce çaktırmadan
kadının bilgilerini alır telefon vs gönderirim
olayın gerçekliğini araştırır kocanın bavulunu hazırlar evden kovarım
hiç uğraşamam kadınla ya da kocamla
senin amacın o zaten kadını bize öldürtmek
ben de asabiyim aslında da duruma göreen mantıklısı o gibi görünüo ben biraz asabiyim ikisine işgence etmeden hırsımı alamam
seni aldatan adama degil de kadına daha cok acıdım bak kadına neler yaparsın kimbiliryok cnm o kadar belli oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?