- 20 Aralık 2014
- 110
- 35
- 38
- Konu Sahibi findik kurdum
-
kim bilir naparım..
kanıt varmı kanıtkimsin nesin nerden cıktın bi dinlerim iyice
kadının tepkisine gore muamele yaparım ona damarıma basıpda yuzsuzce o beni seviyo bosan gibi laflar ederse atlarım ustunefarzetki kanıtı var
İkisi de cok kotu ya.. Lanareyimin dedigi gibi damarima basarsa o an asillik falan dinlemem ofkeyle hareket ederim sanirim
sana muhtemeden iki şey için geldi biri aradan çekil biride peşimi bırakmıyor sahip çık?
kadının tepkisine gore muamele yaparım ona damarıma basıpda yuzsuzce o beni seviyo bosan gibi laflar ederse atlarım ustuneo anki sinirle
İkisi de cok kotu ya.. Lanareyimin dedigi gibi damarima basarsa o an asillik falan dinlemem ofkeyle hareket ederim sanirim
kadını dinledikten sonra yollar aksam esim geldiginde kanıtı onune atar topla pılını pırtını defol derimpeki ya gayet sakin o sana göre hareket ediyorsa senin çocuğunun olduğunu farzet mutlusun hiç bir problemin yok ama sonuç bu
kadını dinledikten sonra yollar aksam esim geldiginde kanıtı onune atar topla pılını pırtını defol derimtabi bunlar suanki dusuncelerim işin icinde oldugunda o duyguyla nasıl davranırım tam kestiremiyorumda
Simdi hic bisey demem falan diyen olur o yüzden dedimya varya alemsin asillik ne yapacan bide onumu düşündün ilahi varya
Ben muhattap olmam, kibarca gönderirim. Eşimle konuşurum.
Odaya kitlerimBekle akşam eşim gelsin birlikte yemek yer, bu konuyu konuşuruz derim.
Hayatta göndermem bir yere..
Gitmeyi gelmek kadar kolay mı sanmış?
Bekle akşam eşim gelsin birlikte yemek yer, bu konuyu konuşuruz derim.
Hayatta göndermem bir yere..
Gitmeyi gelmek kadar kolay mı sanmış?
sen ne yapacan onları senin için ne der parcala der değil miSimdi hic bisey demem falan diyen olur o yüzden dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?