Morrmeneksee canım şimdi gördüm etiket yapmışsın. Sağol allah razı olsun bu günlerde kafam okadar dolu ki gördüğümüde algılayamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onemli deıl cnm yaptım etıket gordukçe alınır ınsallah..Morrmeneksee canım şimdi gördüm etiket yapmışsın. Sağol allah razı olsun bu günlerde kafam okadar dolu ki gördüğümüde algılayamıyorum
1000 aldım kalan 45.0002.000 aldım kalan 46.000
RABBİM feraha çıkarsın inşallah canımOnemli deıl cnm yaptım etıket gordukçe alınır ınsallah..
Bende bırz sıkıntıdayım bana da dua edın
1500 arkadaşım aldı1000 aldım kalan 45.000
Cümlemizden canım. Alırım okuyamam belki diye okudukça tekrar alıyorum. Şifa olsun inşallah canımAllah razı olsun olsun.
Rabbim sıkıntılarını gidersin feraha çıkarsın inşallah canım.Onemli deıl cnm yaptım etıket gordukçe alınır ınsallah..
Bende bırz sıkıntıdayım bana da dua edın
Canım amcam değil dayım. Aaa bende esniyorum okurken ama hiç aklıma nazar gelmedi.Yalnız amcada çok nazar var çok zor okunuyor çok esniyorum gündüz okurken de öyle olmuştu. Arkadaşım okudu o da öyle söyledi. Yanında kim varsa suya Ayetel Kürsi Nas Felak okuyup içirtin isterseniz canım.
Yani bizim amca oluyor artık ondan dedimCanım amcam değil dayım. Aaa bende esniyorum okurken ama hiç aklıma nazar gelmedi.
4000 daha aldım1500 arkadaşım aldı
Ben 1500 daha aldım
Kalan 42.000
2000 aldım kalan 21.0002000 aldım Kalan 23.000
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin İnşallah