Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 1849865 Eki Görüntüle 1849865 Eki Görüntüle 1849866
Kızlar cerenımız suan beyın amelıyatına alındı durumu ck krıtık lutfen dualarınızı esırgemeyın
Lale kozan S synulox saydin78 Y yesil_zeytin_ vefa84 @Hayalci_almina aaynaa @ayselcsb Hayata_umutla eilenn C cansu_tr @hsevda Ausencia denizinmavisi @ozzge81 Cuel F Ftszynp TEKPRENSES D Debusi @AKovser lalgibi gnc10 Nefs evTik FallenAngel
yorgun anneanne @bulutvezencefil
Eki Görüntüle 1849865 Eki Görüntüle 1849865 Eki Görüntüle 1849866
Kızlar cerenımız suan beyın amelıyatına alındı durumu ck krıtık lutfen dualarınızı esırgemeyın
Lale kozan S synulox saydin78 Y yesil_zeytin_ vefa84 @Hayalci_almina aaynaa @ayselcsb Hayata_umutla eilenn C cansu_tr @hsevda Ausencia denizinmavisi @ozzge81 Cuel F Ftszynp TEKPRENSES D Debusi @AKovser lalgibi gnc10 Nefs evTik FallenAngel
Geçmiş olsun durumu Nasıl şimdi. Çıktımı ameliyattan
Benim zikirmatiğin yok bol bol okuyorum
inşallah duaların yüzü suyu hürmetine iyileşirAllah razı olsun canım bılıyrum okudugunu sayının onemı yok duanız cok onemlı... cıktı canım kalbı defalarca durmus dktr beyın olumu gerceklesmıstır belkı demıs netlesmesını beklıyruz dua edıp bı mucıze beklıyruz canım Allah ım mubarek gınlerın hurmetıne hayrlısıyla sıfa versın anasını babasını yakmasın cok uzgunler
Bulent kızı ceren ın sıfası ıcın toplam YA ŞAFİ 34.700
Kızlar hepınızden Allah razı olsun umutlarımız tukenıyor doktor pek ıc acıccı seyler sylemedı tahmın ettgınız gıbı aılesı cok uzgun onları grdukce uzuluyrum demeye bıle utanıyorum Guzel Allah ımız sabır versın elımız klumuz baglı beklıyruz duadan baska bısey gelmıyr elımızden sızlerden de Allah razı olsun cok tesekkur ederım gsterdgınız hassasıyete
Allah'ımmmmmm ben bakmalara kıyamadımmmm Sen guzel Cerenimize saglik sihhat ver kurban olduğummm. Anne babasina bagisla canim neredeler? Birsey lazim olur mu ki? Birsey lazım olursa ayni sehirde isek elimizden geldigince yardimci olmak isteriz. Icim parcalandıNamazımı kılınca Yasin ve Fetih okuyacagim. Rabbim nolur sifa verEki Görüntüle 1849865 Eki Görüntüle 1849865 Eki Görüntüle 1849866