- 23 Temmuz 2014
- 6.374
- 18.075
- 448
- Konu Sahibi Zeytin_zey
Oha parayla mı alınıyorProluğum da neden alındı hâlâ da anlamış değilim ne güzel parasını basıp almıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oha parayla mı alınıyorProluğum da neden alındı hâlâ da anlamış değilim ne güzel parasını basıp almıştım
Ve '' Yassaaahhh '' deyip tavsiye vermek asdfghjk
Tabii euro olarak yazıyordu sayfada 2 yıl önce 50 TL ydi ne sebeple proluğum alındı bir de anlasam günahını almak böyle bir şey olsa gerekOha parayla mı alınıyor
Belediye dagıtıyo salla siz böyle kalınhanımlar bir de pro üyeler gördüm insan neden pro üye oluyor anlatır mısınız
Peki komisyon alıyor musunuz bari?Tabii euro olarak yazıyordu sayfada 2 yıl önce 50 TL ydi ne sebeple proluğum alındı bir de anlasam günahını almak böyle bir şey olsa gerek
Vaooovvvvv özellik çok özelŞimdi size bu mesajı yazınca ardından bir başka cevap daha yazabilmek için uzunca bir süre bekliyorsun işte prolar o süreyi beklemiyorlar mesela ben proydum benim prom alındı falan yani öyle şeyler yani
Komisyonu dolap alıyor hem de aaayyvan gibi komisyon her satışta komisyon bedeli trendyol zengin olmayacak da kim olacak ah yine uykusuz bir gece saat 02:48 kk böyle bir şey iştePeki komisyon alıyor musunuz bari?
Bu konuya kaç kişi bakıyor aşağıda görebiliyorsun yani baksa ne bakmasa ne o da değişik ama kaç kişi konuya bakıyor sayıyı görüyorsunVaooovvvvv özellik çok özel
Aaaa neden alındı? Proluk geri alınabiliyor muymuş?Şimdi size bu mesajı yazınca ardından bir başka cevap daha yazabilmek için uzunca bir süre bekliyorsun işte prolar o süreyi beklemiyorlar mesela ben proydum benim prom alındı falan yani öyle şeyler yani
Ben de proluk alacaktım geri alınma olayına çok şaşırdım şimdiiiBu konuya kaç kişi bakıyor aşağıda görebiliyorsun yani baksa ne bakmasa ne o da değişik ama kaç kişi konuya bakıyor sayıyı görüyorsun
Yok bana has oldu oAaaa neden alındı? Proluk geri alınabiliyor muymuş?
Hayır ücretli aldım yok size olmaz sitenin kurallarını iyice öğrenin öyle davranırsanız olmazBen de proluk alacaktım geri alınma olayına çok şaşırdım şimdiii
Size hediye miydi proluk? Bazen yemek yarışmasından falan veriliyordu öyle bir şey mi yoksa ücretli mi aldınız?