- 30 Nisan 2023
- 2.041
- 2.080
- 53
- 31
- Konu Sahibi Zeytin_zey
-
Katılıyorum...Evet güzeldir buralar. Hele banlandığında o duyguyu anlatamam içinde kelebekler uçuşuyor adeta
Sonra cennet mahallesine düşmüş gibi hissedersin. Sinirlenirsin ama gidemezsindeKatılıyorum...
İşini gücünü bitirip teli eline alıp bi kulübe bakayım dersin sonra oooooops!
Saatleri sayar ulen kesin efso ekşınlı konular vardır bdv'de diye dertlenirsin.Sonra cennet mahallesine düşmüş gibi hissedersin. Sinirlenirsin ama gidemezsinde
Ve BAN. :dSaatleri sayar ulen kesin efso ekşınlı konular vardır bdv'de diye dertlenirsin.
banlanma nedenleri ne pekiKatılıyorum...
İşini gücünü bitirip teli eline alıp bi kulübe bakayım dersin sonra oooooops!
Konu dışı yorumbanlanma nedenleri ne peki
illa polemik oluyor ya dfkgjKonu dışı yorum
Polemik
Hakaret-küfür
Yanlış yere açılan konu
Üyeler hakkında konu açmak
Siyasi yorum.
Bildiklerim bunlar. Eksiğim var mı hocam?
Nomad Daughter
Yavru bana hediye geldi.hanımlar bir de pro üyeler gördüm insan neden pro üye oluyor anlatır mısınız
Maşallah hocam çok güzel açıklamışsınız. Birde büyü, din konularını açmak. Açmıyormuş gibi yapıp o yolu sağlamakKonu dışı yorum
Polemik
Hakaret-küfür
Yanlış yere açılan konu
Üyeler hakkında konu açmak
Siyasi yorum.
Bildiklerim bunlar. Eksiğim var mı hocam?
Nomad Daughter
Bak onu bende bilmiyorumhanımlar bir de pro üyeler gördüm insan neden pro üye oluyor anlatır mısınız
Sinirlenip ban yiyince hızını alamayıp bir üyelik daha alıp ban süresini uzatırsın falanSonra cennet mahallesine düşmüş gibi hissedersin. Sinirlenirsin ama gidemezsinde
Kız nasıl unuttum onuMaşallah hocam çok güzel açıklamışsınız. Birde büyü, din konularını açmak. Açmıyormuş gibi yapıp o yolu sağlamak
Şimdi size bu mesajı yazınca ardından bir başka cevap daha yazabilmek için uzunca bir süre bekliyorsun işte prolar o süreyi beklemiyorlar mesela ben proydum benim prom alındı falan yani öyle şeyler yanihanımlar bir de pro üyeler gördüm insan neden pro üye oluyor anlatır mısınız
Ve '' Yassaaahhh '' deyip tavsiye vermek asdfghjkKız nasıl unuttum onuşikayet edip Mune gelene kadar konuyu takip etmek çokzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?