YA ÖLÜRSE :(

nisanyagmurumm

Bakışın güzelse hayatında güzeldir...
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
2.442
4.159
33
Merhaba kadınlar kulübünün yardımcı ve iyi kalpli üyeleri.

Yardiminiza ihtiyacım var.
Bugün pencereme minicik tüyleri yeni çıkmaya başlamış bir serçe yavrusu düşmüş. Küçücük ağzını açıyor belli ki aç ve susuz hemen şu verdim un ve suyu karıştırıp mama yapıp verdim az az. Yuvasına koydu eşim cok zor bir yerde yuvası pencereye tırmanarak koydu ama sonra yine düştü sanırım kardeşleri yabancı zannedip atıyor annesi görsün diye her yolu denedim ama anne yuvasına geliyor o kuşa bakmıyor ya da görmüyor . Çok üzüldüm . Ben de pencere kenarına kutu koydum içine kuşu koydum. Arada bir gidip karnını doyurmaya çalışıyorum. Ama korkuyorum hadi ölürse diye.
Gece uyurum o da aç ve susuz kalırsa ...
Gündüz saatte bir su veririm yumurta sarısı vericem yarın ama nasıl olacak yaşar mi ölür mu bilemem. Ama ölürse çok üzülürüm .

Ne guzelsiniz siz, ama ne uzuldum hayvana:KK43:

Soyle bir video var. Havlu koyun altina sicak olmasi lazim yerinin, ve bu videoda ki kadin kopek mamasi ile beslemis kusu. Islatmis kopek mamasini ve onunla beslemis. Siz de oyle yapabilirsiniz.

Hasasiyetiniz çok güzel duygulandırdı
Heleki son zamanlarda insanların duyarsızlıklarına şahit olduğumuz bu süreçte
Umarım yaşar
Bence herkes bu konuda bir şeyler yapmak ister canım . Bu konuda yardım istiyorum tecrübesi olan bilgisi olan beni çok mutlu eder.

Ne guzelsiniz siz, ama ne uzuldum hayvana:KK43:

Soyle bir video var. Havlu koyun altina sicak olmasi lazim yerinin, ve bu videoda ki kadin kopek mamasi ile beslemis kusu. Islatmis kopek mamasini ve onunla beslemis. Siz de oyle yapabilirsiniz.
bende öyle yaptım battaniye gibi bir şey yaptım arasına girdi sanırım şimdi uyuyor. Yarın olunca fotoğrafını atarım çok minik tüyü bile pek yok. Bu videodakiler yine büyük. Ucacak kadar besleyip uçtuğunu izlesem cok mutlu olacağım.

bende öyle yaptım battaniye gibi bir şey yaptım arasına girdi sanırım şimdi uyuyor. Yarın olunca fotoğrafını atarım çok minik tüyü bile pek yok. Bu videodakiler yine büyük. Ucacak kadar besleyip uçtuğunu izlesem cok mutlu olacağım.

Buyumus onlar bir de bu var.

Burada da adam bulmus seninki gibi terkedilmis, o da bebek mamasi ile beslemis bir ay boyunca siringa ile vermis mamayi ve her yarim saatte bir mama vermis. Ucar merak etme, yazik yavrucaga:S

Buyumus onlar bir de bu var.

Burada da adam bulmus seninki gibi terkedilmis, o da bebek mamasi ile beslemis bir ay boyunca siringa ile vermis mamayi ve her yarim saatte bir mama vermis. Ucar merak etme, yazik yavrucaga:S

Benim de bebeğim var yarın da misafirlerin var bebeğim daha 4 aylık. Kuşu ihmal edip olmesinden korkuyorum.

Niyetim onun yaşamasına vesile olmak, büyütmek ve uçup gittiğini görmek...

Benim de bebeğim var yarın da misafirlerin var bebeğim daha 4 aylık. Kuşu ihmal edip olmesinden korkuyorum.

Dogru adrese dumus yavru kus, yeni anne olmus bir annenin yuvasina. Korkmayin firsat buldukca besleyin, zaten iki damlayla doyar simdilik kucuk oldugu icin. Haber bize de gelismeleri.

Oy kiyamam ya. Belgeselde gordugum kadariyla dogada bazi yavrular yuvadan atiliyor. Diger kardesler atiyor en gucsuzu ve annede goz yumuyor. Eger oyleyse hic yakistiramadim sercelere, atmaca sahin gibi yirtici kuslarda neyse de sercede boyle bi sey varsa cok yazik.

Hassasiyetiniz cok guzel :) biraz buyuk olsa bugday verin derdim ama ufacik :KK43: yarin kuslardan anlayan bir veterinere telefon acsaniz kesin yardim ederler soyle yapin derler. Suan evde mi yoksa camin diger tarafinda mi :) kedi falan gelemez degil mi :)

Oy kiyamam ya. Belgeselde gordugum kadariyla dogada bazi yavrular yuvadan atiliyor. Diger kardesler atiyor en gucsuzu ve annede goz yumuyor. Eger oyleyse hic yakistiramadim sercelere, atmaca sahin gibi yirtici kuslarda neyse de sercede boyle bi sey varsa cok yazik.

Hassasiyetiniz cok guzel :) biraz buyuk olsa bugday verin derdim ama ufacik :KK43: yarin kuslardan anlayan bir veterinere telefon acsaniz kesin yardim ederler soyle yapin derler. Suan evde mi yoksa camin diger tarafinda mi :) kedi falan gelemez degil mi :)
Pencere kenarında yuva yaptım kutuya uyandım yeni baktım korkarak yaşıyor mu diye benim geldiğimi farkedince hemen cik cik diyerek ağzının açtı doyurdu karnını. Bakalım şimdilik iyiyiz bende biraz araştırdım o yönde ilerleyecez bakalım.

Benim basimada gelmişti aynısı balkona düşmüştü serçe yavrusu:) ben de onu bulgur ekmek ufagi süt ile başladım 1 ay durdu yanımda, büyüdüğü zaman avucuma alır öbür avucuma atardım bir sağ avuç bir sol böyle böyle ziplata ziplata uçmayı öğrendi serçe cücüğüm:)) sonra uçtu gitti mahallenin serçe kervanına katıldı
Size çok teşekkür ederim o minige sahip çıktığınız için ama onu balkona alın can kenarından yine düşebilir.

20170723_114015.jpg
20170723_114015.jpg

X