• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri ya lütfennnnnnn gelinliğm nasıl kızlar fikrinizi almak istiyorum!!

mavisinesi

Laz'ın Eşi :))
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
250
26
118
..oof.....................................

Eklentiler

• $dd.png
    $dd.png
    183,2 KB · Görüntüleme: 106
Son düzenleme:
Üst kısım büstiyeri iyi fakat etek biraz daha gösterişli olmalı derim.
SAnki üstün altı gibi durmuyor. Eğer iki parçaysa etek kısmını değiştir derim.

sen beğendiysen problem yok önemli olan senin beğenmen sonuçta bi kere giyiceksin
benim fikrimi sorarsan ben pek beğenmedim açıkcası tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ben biraz daha şıkır şıkır seviorum:12:

canım gelınlık guzel bırsey ama alıyon bır kere gıyıyon bıtıyo ben 1500 tl ye yaptırdım ozene bozene duruyor sımdı satmak istiyorum 500 tl ye vercem ısteyen bırıne
:3:

canım gelınlık guzel bırsey ama alıyon bır kere gıyıyon bıtıyo ben 1500 tl ye yaptırdım ozene bozene duruyor sımdı satmak istiyorum 500 tl ye vercem ısteyen bırıne
:3:

begenmene sevindm :1: Senin gelinlğin resmi varmı bende bunu kiralıyorum satın almadım.üstünü begeniyorumda altının tülden olmasını istiyorum ya :(

Son düzenleme:
Eteğini tül yaptırsan bence cok hos hemde prenses gibi görünürsünn :9:

sen beğendiysen sorun yok önemli olan saç makyaj duvakla faln nasıl duracak:1: benim fikrimi sorarsan ben böyle katkat gelinlik modellerini hiç sevmiyorum sene 1996 ben 5 yaşındayken abimin sünnetinde bana böyle kat kat gelinlik giydirmişler sene 2013 bence baya eski bi model gibi... kırdıysam kusura bakma

Bence bu gelinlik hakkında daha fazla konuşmayalım yeni model ve fotoğraflarla bekliyoruz seni.
Ömür boyu mmutluluklar şimdiden. Allah hanenize huzur mutluluk sağlık ve bol para versin.

canım bence içine ne siniyorsa onu giy herkesin zevki farklıdır. Bende 2,5 ay önce evlendim kimseye danışmadan ilk denediğim gelinliği beğendim ve aldım. O an seni o model mutlu ediyorsa onu giy tatlım. Mutluluklar dilerim...

canım bence içine ne siniyorsa onu giy herkesin zevki farklıdır. Bende 2,5 ay önce evlendim kimseye danışmadan ilk denediğim gelinliği beğendim ve aldım. O an seni o model mutlu ediyorsa onu giy tatlım. Mutluluklar dilerim...

inşallah mutlu olurum =) teşekkür ederim sağol bu yorum iyi geldi :1:

Dügününe sanirim daha vakit var.
Bence güzelce bi gez dolas, iyice arastir, üstüne dene bak...
Eger hala bu koydugun gelinlikten baskasi icine sinmezse, git al.
Mutluluklar simdiden :nazar:

üst kısmı güzel etek kısmı güzel değil.hayırlı uğurlu olsun şimdiden mutluluklar

canım bu gelinlik eski model bu sene genelde tül ve dantelli gelinlikler tercih ediliyor.
hoş moda olmasada dantelli bir gelinliği her zaman tercih etmişimdir çok zarif oluyor çünkü.
bence sende yeni modeller araştırmalısın.

eğer daha almadıysan bunu, başka araştır derim.. kimseninde lafına bakma,sen beğendiysen al. hani yanında birileri geliyosa annen,kv fln onlar hepsini beğeniyor zaten o yüzden fazla takma derim onları :17:
eski bir model bu.. :31:
gerçi yeni modellerdede var böyle bişiler ama ben şahsen eteğini daha kabarık ve sade olmasından yanayım,bilmiyorum belki o yüzden sinmedi içime..:26:

ama araştır derim daha eminim daha güzelini bulacaksın:nazar::16:

Back