Ben biraz gülmüş ola bilirim.Ya bana hem fikir olun ya ben biraz panik yapan biriyim kafaya çok takarım şimdi meselem su sabah saat 9 da uykuya daldım rüyada bi bahçedeydim işde bahçe içinde birden kulagıma doğru bi sinek vızıltısı geldi yüksek bi sesle vızıldıyodu birden uyandım etrafıma baktım bişe yok etrafta uçak kaçan bişe de yoktu ama etkisindeyim suan ya kulagıma girdiyse felan diye danıştım bi kaç kişiye öyle bişe olsa ses çıkartır dediler rahatsız eder dediler ama ses de yok Ağrı’da yok ben mi yoksa psikolojikmen düşünüyorum bilmiyorum. Offf hastaneye gitsem eşim kızcak bişe çıkmazsa boşuna getirdin diyecek arada kaldım gülsem mi ağlasam mı karar vermedim
Sen merak etme okadarı nı o çok mutlu benimle çok şükürAllah eşinize yardım etsin
Gül kız sıkıntı yokBen biraz gülmüş ola bilirim.İnşallah öyle bişey yoktur
Ruya, sadece ruyaYa bana hem fikir olun ya ben biraz panik yapan biriyim kafaya çok takarım şimdi meselem su sabah saat 9 da uykuya daldım rüyada bi bahçedeydim işde bahçe içinde birden kulagıma doğru bi sinek vızıltısı geldi yüksek bi sesle vızıldıyodu birden uyandım etrafıma baktım bişe yok etrafta uçak kaçan bişe de yoktu ama etkisindeyim suan ya kulagıma girdiyse felan diye danıştım bi kaç kişiye öyle bişe olsa ses çıkartır dediler rahatsız eder dediler ama ses de yok Ağrı’da yok ben mi yoksa psikolojikmen düşünüyorum bilmiyorum. Offf hastaneye gitsem eşim kızcak bişe çıkmazsa boşuna getirdin diyecek arada kaldım gülsem mi ağlasam mı karar vermedim
Ayyyy cevabın için çok sağol benimki takıntılık işdeRüya görmüşsünüz, kulağınızda sinek olsa duramazdınız
Takıntılık konusunda gitmedim ama gitmek isderim çok sitresli biriyim eğer psikiyatrıs seniz yardım edermisinizRüyadan bağımsız olarak psikiyatri servisine gittiniz mi daha önce?
Rica ederimm, olur öyle aradaAyyyy cevabın için çok sağol benimki takıntılık işde
What?Go to mazhar osman artık.
Yani milyonda bir insanda oluyo oda benim yardımcı olduğunuz için çok sağolun takıntılık alay edilecek bi konu degil yardımcı olmak daha iyiRica ederimm, olur öyle arada
Hayir degilim. Buradan da teşhis konulmaz zaten. Mutlaka gitmeniz gerek diye düşünüyorum. Buradan bize hissettirdikleriniz biraz garip. Yani bu sizin orijinalinizse çok sıkıntı çekiyorsunuzdur.M
Takıntılık konusunda gitmedim ama gitmek isderim çok sitresli biriyim eğer psikiyatrıs seniz yardım edermisiniz
Sadece cok şeyi takıntı yapıyorum ve hemen sitres komasına giriyorum ya herneyse işde bende böyleyim napiyimHayir degilim. Buradan da teşhis konulmaz zaten. Mutlaka gitmeniz gerek diye düşünüyorum. Buradan bize hissettirdikleriniz biraz garip. Yani bu sizin orijinalinizse çok sıkıntı çekiyorsunuzdur.
Ben de boyleyim demek yerine tedavi olun. Normal değil bunlar.Sadece cok şeyi takıntı yapıyorum ve hemen sitres komasına giriyorum ya herneyse işde bende böyleyim napiyim
TamamBen de boyleyim demek yerine tedavi olun. Normal değil bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?