- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.992
- 468
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Selenofil duanı yazarmısın meraktayım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah razı olsun canımHannaz 'ın duası: Rabbim sen durumumuzu biliyorsun , çaresizlerin çaresisin . En kısa zamanda çocuklarımla birlikte hayırlısıyla huzurlu mutlu yaşamayı nasib et Amin .
clbsirma 2.080 (okundu)
Hannaz 2.081 (okudu)
Selenofil 2.080 (okudu)
Var bir dilegimiz kardeşi 2.080 (okudu)
Var bir dilegimiz 2.080 (okudu)
Cuel 2.080 (okudu)
E Evvab 2.080 (okudu)
Clbsirma müsait olamadı sanırım yerine ben okudum:)
Duanı tamamladık Hannaz rabbim insallah şükrünü beraber yapmayı da nasip eder:)
Selenofil Canım duanı paylaşır mısın tatlım başlayalım okumana :)
ben de müsait olamadın diye okudum yetiştirdim senin yerine iyisin inşallah bir problem yok değil micanlar ben de okudum bugün bildirim yapamamistim tüm gün hastanedeydim
sağol varol canım ben iyiyim kayinpederim kalp ameliyatı oldu hastanede bekledim aksama kadar canm orda mescidte okudumben de müsait olamadın diye okudum yetiştirdim senin yerine iyisin inşallah bir problem yok değil mi
ne demek canım burada gönül birliği yaptık, elbette birbirimize destek olacağız Allah şifa versinsağol varol canım ben iyiyim kayinpederim kalp ameliyatı oldu hastanede bekledim aksama kadar canm orda mescidte okudum
amaaan benim duam belli stabilSelenofil duanı yazarmısın meraktayım :)
Neymişş kii :)amaaan benim duam belli stabil
sen yaz yine deamaaan benim duam belli stabil
canlar ben de okudum bugün bildirim yapamamistim tüm gün hastanedeydim
sağol varol canım ben iyiyim kayinpederim kalp ameliyatı oldu hastanede bekledim aksama kadar canm orda mescidte okudum
Yaaa demek beni karistirdin hiii kaç senelik kankani alcam ifadenihazal ile hannaz ı karistirdim birden
şeyy kem küm isim olarak dalgınlığıma geldi de yoksaa ikiniz de yeri ayrıYaaa demek beni karistirdin hiii kaç senelik kankani alcam ifadeni
allah razi olsun canım çok şükür ameliyat oldu kurtuldu allah in izniyleÇok çok geçmiş olsun. Yazmışsın yeni okudum mesajını.
@Himmet Abey in duası: Rabbim sen durumumuzu biliyorsun , çaresizlerin çaresisin . En kısa zamanda çocuklarımla birlikte hayırlısıyla huzurlu mutlu yaşamayı nasib et Amin .
clbsirma 2.080
@Himmet Abey Abey 2.081
Selenofil 2.080 (okudu)
Var bir dilegimiz kardeşi 2.080 (okudu)
Var bir dilegimiz 2.080 (okudu)
Cuel 2.080
E Evvab 2.080
minis 2.080
allah razi olsun canım çok şükür ameliyat oldu kurtuldu allah in izniyle