- 9 Nisan 2018
- 121
- 205
- 18
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
ben de okudumSenin okumana geçeyimmi nasıl yapalım
geçekiliriz canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de okudumSenin okumana geçeyimmi nasıl yapalım
allah razı olsun canimclbsirma 'nın duası : Rabbim sen kardeşim oguz kuluna hidayet eyle af ve afiyet ver hayırlı bol helal kazançlı bir iş nasip eyle hayırlı bir eş ve yuva nasip eyle amin.
okuyan arkadaşlarımdan allah razı olsun kardesimin mutluluğu en çok istediğim.
Bu arada başlamadan önce 100 estağfurullah sonra da en az 1(isteyen 100) salavat çekerseniz duanın kabulü için etkili olur. Ya Cami esmasi da duanın kabulünü hızlandırır:) isteyen ya cami ya latif diye de çekebilir bu sizlere kalmış:) sorumlu olduğumuz kısım 2.377 ya lâtif'tir. Allah oldu şükrünü de birlikte yapmayı nasip etsin inşallah
clbsirma 2.381 (okudu)
@BoyuDevrilesiceninZevcesi 2.377 (okudu)
Selenofil 2.377 (okudu)
Var bir dilegimiz kardeşi 2.377 (okudu)
Var bir dilegimiz 2.377 (okudu)
Cuel 2.377 (okudu)
E Evvab 2.377 (okudu)
Kumbara:1.000
Okumamız tamamlandı Allah tez zamanda dualarınızı kabul edip yüzünüzü güldürsün inşallah canım:) Amin
Cümlemizden canım benim inşallah mutlu haberlerini duyarızallah razı olsun canim
okudum canım rabbim en tez zamanda kabul etsinHannaz in duası: Rabbim sen durumumuzu biliyorsun , çaresizlerin çaresisin . En kısa zamanda çocuklarımla birlikte hayırlısıyla huzurlu mutlu yaşamayı nasib et Amin .
clbsirma 2.080
Hannaz Abey 2.081
Selenofil 2.080
Var bir dilegimiz kardeşi 2.080 (okudu)
Var bir dilegimiz 2.080 (okudu)
Cuel 2.080
E Evvab 2.080
minis 2.080
Allah razi olsun canım benimokudum canım rabbim en tez zamanda kabul etsin
âmin bitanem cümlemizdenAllah razi olsun canım benim
daha yeni başladık kuzummucize Allahtan biz okuyalım daOkuyanlar tabiki allahtan umarak okuyorsunuz ama gerçekten mucizeler geldi mi başınıza
Benim büyük mucizeler geldi canım 2 yıl önce de bir arkadaşım için yaptık ve gerçekleştiOkuyanlar tabiki allahtan umarak okuyorsunuz ama gerçekten mucizeler geldi mi başınıza
Peki nasıl yapılıyorBenim büyük mucizeler geldi canım 2 yıl önce de bir arkadaşım için yaptık ve gerçekleşti
Sen de katılmak istersen gel canım yanımıza , sırayla her gün bir arkadaşımıza okuyoruz .Peki nasıl yapılıyor
Buradan çok bildirimden rahatsız olmayın diye özelden yazmıştım tabii buyursun ekleyelim listeye hemenSen de katılmak istersen gel canım yanımıza , sırayla her gün bir arkadaşımıza okuyoruz .