Amiin canim insallah guzel haberlerimizi paylasirizPersembeye kadar bitiririz insallah dalma nin duasini. Insallah yakin zamanda guzel haberler aliriz ondan ve listedeki diger arkadaslardan. Bende su an birsey yok :) ama dua ettikce umudum artiyor. Insallah hayrlisiyla kabul olur dualarimiz
Yok canim kusura falan bakmadim guldumIsmini yanlis yazmisim Damla, kusura bakma.
Canimizi hicbirseye sikmayalim desek de hayatta olumsuzluklar karsimiza cikabiliyor canim. Insallah dualarimiz kabul olur. Allah bizlere de kapisini insallah acar cunku biz herCanim valla ben okuyamadim daha birazda canim sikkin.. Banada dua edin kizlar.. Birazdan devam edecegim canim bildiririm sayiyi.. Bitircez merak etme canim insallah Rabbim dualarimizi kabul eder burayada guzel haberlerimizi veririz.
Malesef canim gercekten de dertsiz insan yoktur sanirim dunya da.. Yoruluyor artik insan..Canimizi hicbirseye sikmayalim desek de hayatta olumsuzluklar karsimiza cikabiliyor canim. Insallah dualarimiz kabul olur. Allah bizlere de kapisini insallah acar cunku biz her
uzuntumuzde ona siginiyoruz.Derdi veren dermanini da verir canim. Hep dua edelim.
100 ekle canim.kizlar nerelerdesiniz persembeye kadar bitirelim
120 ekle canim
1.@@redvelvetcake...344180 ekle canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?