- 6 Mart 2012
- 460
- 253
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim 200 daha ekler misin cepten giriyorum sana zahmet oluyor evde değilim burdada pc yok teşekkür ederimEkliyorum canım
canim 200 daha ekler misin cepten giriyorum sana zahmet oluyor evde değilim burdada pc yok teşekkür ederim
1.@@redvelvetcake..........389
2. @@nisa1234..................1000
3. @@Ah minel.................700
4. @@suleeeem.................870
5. @@00Turkuaz...........500
6. @@damla_22...............985
Okunan 4444
Kalan 0
Rabbim mübarek etsin inşallah yanlız duasını gece yap sulemmcim hala daha okuyorum cok az kaldı
Olur 00Turkuaz canım :) hiç farketmez bizim için iki kişimiz kaldı inşallah.. damla_22 namazını kılsın haber versin bizlere baslayalım inşallah. Ben sahsen bu tefriciye bitsin 1 hafta boyuncada salavat kumbarası yapıp Peygamberlerimizin ruhuna gönderelim diyorum Siz ne dersiniz ?Sulem duan kabul olur inşaallah
Kızlar benim duama haftaya perşembe geçsek namaz kılınması gerekiyomuş başlamadan önce malum günde olduğum için kılamayacağım diğer arkadaşa okuyabiliriz , önümüzdeki hafta bana okuruz olurmu kızlar
Bence de olur canım cok ıyı dusunmussun
Amin canım benim inşallah Allah razı olsun hepinizden canlarım dualarımız kabul olsun inşallahsuleeeem cim bitti tamamladım sayıyı :) Elhamdülillah Rabbim niyetini kabul etsin hayırlılarla karsılastırsın Çok mutlu ol inşallah.. Duanı yapabilirsin inşallah
Aynen öyle canım 2 haftamız kaldı bitsin inşallah öyle yapalım.Evet yapabiliriz çok iyi olur
Değilmi kuzum 2 haftamız kaldı diğer arkadaslarda bitsin öyle yapalımBence de olur canım cok ıyı dusunmussun
Allah hepimizin gönlüne göre versin dualarımız kabul olur inşallah.Amin canım benim inşallah Allah razı olsun hepinizden canlarım dualarımız kabul olsun inşallah