Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımm cok sevindim gerçekten.. demekki böyle insanlarda varmış.. Maşallah Allah hayırlı kapılarını açıyor bak sana ne guzell.. Rabbim gönlüne göre versin. :)canlarim sagolun. Siz okuyorsunuz ben dogru duzgun okuyamiyorum kendime. Cumartesi gununkinden kalanlar var hala. Su is sorununu halledebilsem cok iyi olcak. Bugun cok guzel birsey oldu sizinlede paylasmak istiyorum, cok duygulandim. Hic beklemedigim biri bana kendi saatlerini verdi. kendi alacagi paradan sirf benim ihtiyacim var diye vazgecti. Cok duygulandim. Dunyada gercekten cok iyi insanlar var ve boyle guzel insanlar sayesinde insanin yasama sevinci, enerjisi artiyor. Kabul edemem sizinde ihtiyaciniz olmasa bu kadar calismak istemezdiniz dedim, senin benden daha cok ihtiyacin var dedi ve bana verdi.
Kızlar 13.1.2015 95 tane 14.1.2015 90 tane okudum dün diremedim kusura bakmayın ama okuyorum13.01.2015 Salı
-Nisa: 90
-AhMinel: 90
-Redvelvet: 90
-Turkuaz: 90
-Sulem: 95
-Berirem: 180 (okumayan ıkı arkadasımızın payını aldı sag olsun)
Nisacım çok sevindim canımcanlarim sagolun. Siz okuyorsunuz ben dogru duzgun okuyamiyorum kendime. Cumartesi gununkinden kalanlar var hala. Su is sorununu halledebilsem cok iyi olcak. Bugun cok guzel birsey oldu sizinlede paylasmak istiyorum, cok duygulandim. Hic beklemedigim biri bana kendi saatlerini verdi. kendi alacagi paradan sirf benim ihtiyacim var diye vazgecti. Cok duygulandim. Dunyada gercekten cok iyi insanlar var ve boyle guzel insanlar sayesinde insanin yasama sevinci, enerjisi artiyor. Kabul edemem sizinde ihtiyaciniz olmasa bu kadar calismak istemezdiniz dedim, senin benden daha cok ihtiyacin var dedi ve bana verdi.
Tamam canım olur :) helal olsun elbette en azından okuyamayacagını belirtmiş. Kimler kaldı tefriciye okunmayan simdi bizmi kaldık 3 kişiHG2014. Arkadaşımızla özelden konuştum hakkınızı helal edin dedi ve bu aralar katılayamayacağını listeden çıkmak istediğini söyledi.
nisa1234 Allah gönlündeki duayı kabul etsin inşaallah hayırlısıyla yaşatsın.
Yarın sıradaki arkadaşa geçeceğiz, listeye ya bi kişi daha alacağız ya da ona göre sayı paylaşacağız o zaman.
Tamam canım olur :) helal olsun elbette en azından okuyamayacagını belirtmiş. Kimler kaldı tefriciye okunmayan simdi bizmi kaldık 3 kişi
Tatlımmm suanlık bişey yok sanırım bir ben kalmısım bugunun tefriciyesini okuyamayan. Biraz önce basladım bitmek üzere inşallah Nisa gece yapar duasını.. bence yarın yeni kişiye baslayacaksak bugunden yapalım gene planı dağıtalım sayılarıNe durumdayız kızlar
Aynen canım benim bende :) Amin inşallah canım Allah hepimizin gönlündekini versinBekliyorum kızlar kime okuyacağız dua kardeşlerim hepimizin Rabbimin gönlüne göre versin inşallah
Yok cnm daha ben de okuyamadım tembellerdenız bugun:)Tatlımmm suanlık bişey yok sanırım bir ben kalmısım bugunun tefriciyesini okuyamayan. Biraz önce basladım bitmek üzere inşallah Nisa gece yapar duasını.. bence yarın yeni kişiye baslayacaksak bugunden yapalım gene planı dağıtalım sayıları