- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- Konu Sahibi Morrmeneksee
NOT alıyorum hemen.Her daim bende varım
Dırek listeyı sımdıden hazırlayacağım zaten bız bize yapacaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NOT alıyorum hemen.Her daim bende varım
Ramazanda çok dua zikir birde orucun yorgunluğu ,yasaklarda herkes evde olduğundan yavaş kaldım.Ama inşAllah bayramdan sonra hızlanırım..Ben sizin gibi genç değilim 39 yaşındayım. Ama bayramdan sonra kumbaralara da bol bol okuyacağım inşAllahEvet ramazandan snra baslatacam
Ya fettah da azalmış olur cok kısı olmayacaz merk etmeyın
Varlığınız yeterRamazanda çok dua zikir birde orucun yorgunluğu ,yasaklarda herkes evde olduğundan yavaş kaldım.Ama inşAllah bayramdan sonra hızlanırım..Ben sizin gibi genç değilim 39 yaşındayım. Ama bayramdan sonra kumbaralara da bol bol okuyacağım inşAllah
Insallah ekle benide ❤@Mintimint ve @@Ssevincli bu hatımde sizide ıstıyrm.
Ramazandan snra yapalım mutlaka
Beni ekle olur mu canımRamazandan sonra fetih suresının ilk ayetı hatımıne baslayalımmı bu grupla..
Ben hazırımRamazandan sonra fetih suresının ilk ayetı hatımıne baslayalımmı bu grupla..
Bu hatime katılmak isterim mümkünseRamazandan sonra hatımi yapacagınız kızlar ıcınız rahat olsun biraz su dua gruplarımız azalsın, regl donemlerımız gecsın cok guzel bır hatım bızı bekliyor.. En az ya fettah kadar fazıletlı ve etkili bır hatim.. Zaten aynı anlama geliyor fetih - Fettâh
İnsallah canım Allah nasip ederse..Bu hatime katılmak isterim mümkünse
Hepimi öyleyiz inan ki dualarla rahatlıyoruz işte şükür nasip ediyor RabbimBende katılırım canım çok iyi düşünmüşsün özellikle şu son 2 buçuk yıldır olan sorunlarımın çözülmesine vesile olur inşallah dayanacak gücüm kalmadı psikolojik olarak çünki
Saol canım Allah kabul etsin insallahGulistqn ve mormenekseme okudum Allah kabul etsin.. Aminn..