ya kızlar bana da bir çare bulun çok şişkoyum

esther

let the game begin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
4.777
37
arkadaşlar 74 ile hamile kaldım. boyum uzun olduğu için gayet normaldim. 42 bedendim.hamileleikte 13 kilo aldım. ve doğumda ve sonrası depresyonda iştahım kesildiği için 11 kilo gitti. sadece gobek kalmıştı. sütüm de çok güzeldi. ama sonradan yedikçe şiştim yedikçe şiştim. iştahım öyle açıldı ki. hamileyken bulantılardan dolayı peynir ekmekten başka hiçbişey yiyemedim aylarca. ne yersem midem bulanırdı. biraz da bu yüzden hazır yiyebiliyoken yiyeyim dedim. yedikçe kocaman oldum. şimdi 87 kilo olmuşum utanarak söylüyorum :kedi:

beni görenler diyor ki ne kadar kilo almışsın. valla tanıyamadık... demek ki ben tanınmaz hale gelmişim mafoldumben

aklınıza gelen herşeyi yedim. cipsler, çerezler, pastalar, börekler... hem de büyük bir iştahla cokacimcoook hamileyken incecik görünüyodum bi göbeğim kocamandı.

ayrıca bende hipotiroid yani guatr var ve bu da kilo yapıyo. metabolizmayı yavaşlattığı için kilo alımı hızlanıyo haliyle. ve ben haftalardır ilacımı kullanmıyorum neye güveniyosam. :mymeka:

şimdi çok uzun yazdım nolur bana bi akıl verin. artık kararlıyım zayıflamaya. ama nerden başlayuacağımı bilemiyorum. ve de iştahım çok açık. bunu nasıl önlicem? fikir belirten herkese çok çok teşekkür ederim.

Canım kelin ilacı olsa kendi başına sürer ben de aynı sorun 55 le hamile kaldım 81 le doğuma gittim 26 kg aldım ben de ssenin gibi hamilelikte ne bulduysam yedim abur cubur hamur işi topu topu 10 kg gitti 16 kg duruyo şuanda sütte yokki emzirerek zayıflımm
Sen emziriyomusun emziriyosan hamur işi falan yeme diğer yemeklerden ye mutlaka gerçekten aç kalınca süte etkisi oluyo sonra pişman olma canım zaten zararlı şeyleri biliosun onları kessen yavaş yavaş verirsin ama irade meselesi ben kesemiorum ama bugünlerde herşeyden az yemeye çalışıyorum diyet diyince daha çok yemek gelio aklıma herşeyden az az sık sık ye tatlım ama ilaçlarını da kullan yani ihmal etme

Canım kelin ilacı olsa kendi başına sürer ben de aynı sorun 55 le hamile kaldım 81 le doğuma gittim 26 kg aldım ben de ssenin gibi hamilelikte ne bulduysam yedim abur cubur hamur işi topu topu 10 kg gitti 16 kg duruyo şuanda sütte yokki emzirerek zayıflımm
Sen emziriyomusun emziriyosan hamur işi falan yeme diğer yemeklerden ye mutlaka gerçekten aç kalınca süte etkisi oluyo sonra pişman olma canım zaten zararlı şeyleri biliosun onları kessen yavaş yavaş verirsin ama irade meselesi ben kesemiorum ama bugünlerde herşeyden az yemeye çalışıyorum diyet diyince daha çok yemek gelio aklıma herşeyden az az sık sık ye tatlım ama ilaçlarını da kullan yani ihmal etme

tamam canım çok sağol. emziriyorum evet. emzirmesem daha çok şişicem sanırım.

bebeğini emziriyosan sakın diyet falan yapma..
haraketini arttır spor yap..
yemekleride yedinin yarısnı ye ve en önemlisi abur cuburu kes..
böğle yaparsan sağlıklı bir şekilde sütün kesilmeden kilo verirsin..
sakın ilaç ve çok diyetler yapma..

bebeğini emziriyosan sakın diyet falan yapma..
haraketini arttır spor yap..
yemekleride yedinin yarısnı ye ve en önemlisi abur cuburu kes..
böğle yaparsan sağlıklı bir şekilde sütün kesilmeden kilo verirsin..
sakın ilaç ve çok diyetler yapma..

yok diyet yapmam zaten emziriyorum. yarısını yemek iyi fikir. ben zaten doyduğum halde tadı güzel diye yiyorum. (iyi halt ediyosun mu diyosunuz)

yok diyet yapmam zaten emziriyorum. yarısını yemek iyi fikir. ben zaten doyduğum halde tadı güzel diye yiyorum. (iyi halt ediyosun mu diyosunuz)

bak yediğin yemeğin herşeyin yarısnı yersen
birazda spor yaparsan en azından al bebeğini çık yürüyüşlere
abur cuburuda kes bol bol su iç....
ve en önemlisi kendine güven azimli ol kararından vazgeçme
eminim başarırsın..:hooray:
ah ah sana diyorumda benimde kilo vermem lazımmafoldumben
gel bacım el ele verek zayıflayak beraber...

bak yediğin yemeğin herşeyin yarısnı yersen
birazda spor yaparsan en azından al bebeğini çık yürüyüşlere
abur cuburuda kes bol bol su iç....
ve en önemlisi kendine güven azimli ol kararından vazgeçme
eminim başarırsın..:hooray:
ah ah sana diyorumda benimde kilo vermem lazımmafoldumben
gel bacım el ele verek zayıflayak beraber...

ay olur kardeş. valla sevinirim.vereliniortak
aslında spora gidebilsem iyi olurdu da.. artık yaz sezonu kapandı kurs.

özlemciiimmyaaa hatırladıığım kadarıyla sen çko zayıftın, hamileyken de öyel hatırlıyorum ben, hangi arada kilo aldın yaahuu

pregantt hazır fırsatı bulmuşsun zarzayıf olmuşsun ne demeye o kadar yedin yaaaa,, neyse artık spor yap canım başka yolu yookkk, hareket hareket

cnm bende hamıleyken fazla bı sey yememıstım ama dogumdan sonra cıkardım acısını. sımdı oyle koca bır can sımıdı duruyor belımın etrafında. bende emzırıyorum hala o yuzden elden pek bı sey gelmıyo. platese basladım. 15 gunde farkeder dıyor herkes sanada bunu onerırım sımdılık.

Valla canim ben su anda zayiflamaya calisiyorum ve cok iyi gidiyo simdilik.Önemli olan butun yeme tarzini degistirmek gecici kilo vermek gibi seyler dusunme.Tatliyi cerezi yagli seyleri ve ekmegi bir kes nasil kilo veriliyo.Beyaz ekmek yerine kepekliyi tercih et, tatli yerine en sevdigin meyvalari ye ve badem veya findik ye tuzlu kurabiyeler yerine , ve yaptigin yemeklerin icine minimum yag kullan ve ögun basina bir tabaktan fazla alma, yemegin yanina bolca salata indir doydugun yerde birak gör nasil zayiflarsin.Insallah bende ise yaradigi gibi sendede yarar canim.Ben bu sekilde 3 haftada 3,5 kilo verdim ve devam ediyorum ve böylede devam edicem , istedigim kiloya vardiktan sonrada ayda yilda bir kendimi ödullendirmek icin canimin istedigi tatliyi yerim heralde zemuszemus

özlemciiimmyaaa hatırladıığım kadarıyla sen çko zayıftın, hamileyken de öyel hatırlıyorum ben, hangi arada kilo aldın yaahuu

pregantt hazır fırsatı bulmuşsun zarzayıf olmuşsun ne demeye o kadar yedin yaaaa,, neyse artık spor yap canım başka yolu yookkk, hareket hareket

ya bağımlılık gibi bişey oldu. yemeyince krize giriyodum sanki. mafoldumben

Valla canim ben su anda zayiflamaya calisiyorum ve cok iyi gidiyo simdilik.Önemli olan butun yeme tarzini degistirmek gecici kilo vermek gibi seyler dusunme.Tatliyi cerezi yagli seyleri ve ekmegi bir kes nasil kilo veriliyo.Beyaz ekmek yerine kepekliyi tercih et, tatli yerine en sevdigin meyvalari ye ve badem veya findik ye tuzlu kurabiyeler yerine , ve yaptigin yemeklerin icine minimum yag kullan ve ögun basina bir tabaktan fazla alma, yemegin yanina bolca salata indir doydugun yerde birak gör nasil zayiflarsin.Insallah bende ise yaradigi gibi sendede yarar canim.Ben bu sekilde 3 haftada 3,5 kilo verdim ve devam ediyorum ve böylede devam edicem , istedigim kiloya vardiktan sonrada ayda yilda bir kendimi ödullendirmek icin canimin istedigi tatliyi yerim heralde zemuszemus

canım hem akıl verdin hem de huzur. dediklerini yapacağım. a.s.

tek çare akşam 7 den snra biraz meyva hariç hiç bişey yemiceksn ve bol bol yürüyüş yapıcaksın
bide günde 7 8 saatten fazla uyumucaksınız

tek çare akşam 7 den snra biraz meyva hariç hiç bişey yemiceksn ve bol bol yürüyüş yapıcaksın

Valla ben cok uyuyorum, cok uykucuyum , ama dogrusu hareketli olduktan sonra pek bir zararli olacagini sanmiyorum uykunun, ben en az 9-10 saat uyumaliyim, yoksa kafayi yerimşakkıdı

galiba benim sorunlarımdan biri de bu. gece geç yatıyorum ve akşamları çok tıkınıyorum.çok uyumuyorum ya 6-7 saat en fazla.

pregant canim birsey demeyi unuttum, her ögunden önce bir fincan az sutlu sert kahve icersen istahini keser ve canin cok yemek yemek istemez.Bir dene istersen

bende p.tesi baslıyorum varmı bana katılan
bakalım ne kadar vereceğiz 1 ayda
ödüllü olcekkkk :)

X