Nişan Ya Kimse Gelmezse? :(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

romromela

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
352
35
118
Kızlar erkek arkadaşım üniversite mezunu değil diye tam 4 senedir bütün akrabalarım bizi ayırmaya uğraştı onu küçük gördü ailemi etkilemeye çalıştı ama başaramadılar yakında Allah'ın izniyle nişanımız olacak..Ama bunca sene böyle yaptılar ya nişana da gelmezlerse ne olcak diye düşünüyorum Korkuyorum :/ Nişanda bi kaç kişi olsa da nişan nişandır di mi

yakın arkadaslarını da cagır olmazsa... senın anne baban evet dedıkten sonra artık kımseye laf ve tepkı koymak düşmez bence.
zaten her düğün nişanda fire olacaktır.
takma kafana,istedıgını elde etmişsin ya, nişanda eğlenmene bak.
mutluluklar.

10 kişi de olsa 100 kişi de olsa nişan nişandır canım hiç üzülme :)
aileler yanınızda olsun yeter akrabalar bazen hasetleniyor falan hiç takma onlar dış kapının mandalı

Sen sevdiğinle olduktan sonra yanında anne,baba ve kardeştir önemli olan,gerisi misafir. Elbette bu gibi günler kalabalık olsa daha hoş olur birlik olmak adına ama olmazlarsada birşey eksilmez, varlıkları sorun olacaksa bence zaten hiç gelmesinler.. Huzursuzluk yaratmasınlar yok yere, sana en yakınlarını çağır dost, komşu vs. Onlar da dilerlerse düğüne gelirler hatalarını anlayıp belkide, sen davetini yap gerisini düşünme.Unutma bu günler senin günün ziyan etmelerine izin verme. Okumakla adam olunamayacağını anlayamayan boş insanlarmış onlarda bana kızma lütfen.. Ömür boyu mutluluklar dilerim müstakbel eşinle..

Niye kızayım çok haklısın bende hep oyle düşünüyorum hatta sonradan görmeler benim gözümde.. Sağolun kızlar aynen ilerde utanırlar inşallah bu yaptıklarına..

Niye kızayım çok haklısın bende hep oyle düşünüyorum hatta sonradan görmeler benim gözümde.. Sağolun kızlar aynen ilerde utanırlar inşallah bu yaptıklarına..

Teşekkür ederim canım, elbette utanacaklar..Emin ol bu kınadıkları durum aynen bizzat karşılarına çıkacak, demişti dersin..

isterse hiç kimse gelmesin nolucak sen evleniceksin çok güzel bi adım atıyosunuz ne güzel
4 duvar arasında o söleyen akrabalarınlamı oturucaksın boşveeeeeer
milletin lafına dikkat etseydi herkes kimse kendisi olmazdı canım benim
mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…