diar Guru Kayıtlı Üye 2 Haziran 2012 1.131 19 358 Sakarya 24 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi diar #1 laboquick ovulasyan testi kullanıyorum .İlk günlerde sırasıyla koyu-silik çizgi çıkıyordu şimdi tek çizgi. İkisi de negatif ama ne farkı var? yani yumurtlamaya yakın dönem ya da uzaklaştın gibi anlamı var mı tek çizginin
laboquick ovulasyan testi kullanıyorum .İlk günlerde sırasıyla koyu-silik çizgi çıkıyordu şimdi tek çizgi. İkisi de negatif ama ne farkı var? yani yumurtlamaya yakın dönem ya da uzaklaştın gibi anlamı var mı tek çizginin
DaisyB Meleğim beni bırakma Kayıtlı Üye 5 Ocak 2011 2.936 9 66 İstanbul 24 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi diar #2 diar .!.: laboquick ovulasyan testi kullanıyorum .İlk günlerde sırasıyla koyu-silik çizgi çıkıyordu şimdi tek çizgi. İkisi de negatif ama ne farkı var? yani yumurtlamaya yakın dönem ya da uzaklaştın gibi anlamı var mı tek çizginin Genişletmek için tıkla... t çizgisinin koyu olması gerekıyor ymurtlamaya yaklastın demesi için
diar .!.: laboquick ovulasyan testi kullanıyorum .İlk günlerde sırasıyla koyu-silik çizgi çıkıyordu şimdi tek çizgi. İkisi de negatif ama ne farkı var? yani yumurtlamaya yakın dönem ya da uzaklaştın gibi anlamı var mı tek çizginin Genişletmek için tıkla... t çizgisinin koyu olması gerekıyor ymurtlamaya yaklastın demesi için
diar Guru Kayıtlı Üye 2 Haziran 2012 1.131 19 358 Sakarya 24 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi diar #3 biliyorum ama hiç pozitif çıkmadı önceden çift çizgiydi şimdi tek neden değişti onu merak ediyorum