ya hamileysem???

inşallah öyledir haftasonu test yaptım negatif çıktı. ama hala gelmedi benimki bu haftasonuna kadar bekleyip gelmesse doktora gidicem inşallah.

En azindan negatif cikmis cnm
Gecikme olabilir.. Bana gecen ay doktorum kan sonucunu karistirip bana pozitif demisti ve hic adetim gecikmezken 10 gun sonra geldi.. Yani stres yapiyorsan o yuzdende gecikiyor
Hem kaderde varsa cnm istedigin kadar korun oluyor..

inşallah öyledir haftasonu test yaptım negatif çıktı. ama hala gelmedi benimki bu haftasonuna kadar bekleyip gelmesse doktora gidicem inşallah.

o zaman kesin üşüttün sen yoksa testte çıkardı, çok silik olsa bile çıkardı
ama yinede gecikme devam ederse mutlaka doktora git

Adet gecikmesinin bir sürü sebebi var. Sanırım çok kaygılı bir dönemdesiniz o da bozuyor düzeni. En sağlıklısı doktora gözükmek

kesinlikle katılıyorum çok doru deyinmişin kirada oturupta askari ücretle geçinen ve 2 3 tane çocuğu olanları biliyorum ve keşke dediklerini duymadım. yapmayın kızlar madem istemiyorsunuz korunun, sonradan pişman olmaktansa bu daha garanti. rabbim veriyorki vardır bi bildiği. hayırlısı demek en doğrusu her yeni gelen bebek büyük kısmet ve bereketle gelir bunu asla unutmayın. benimde durumumda iği değil ama ben bebeğimin olması için neler neler yapıyorum ve sizi şiddettle kınıyorum...

ortada kınanacak bişey olduğunu düşünmüyorum ve ben 2. çocuğu istemiyorum ailevi meselelerden dolayı. Eşimin baba olma sorumluluğunu alamadığını gördüğümden ve başka sebepler. Eski sorunları yine yaşamaktan korkuyorum. Ama korunuyorum. Demiştim ilk çocuğumda korunurken oldu. Allah vergisi sonuçta. Oluncada aldıracak da değilim fakat zamanı şimdi değil. test yaptım ve negatif çıktı. bi müddet daha bekleyip doktora gideceğim

Canım benim kusura bakma ama açtığın yoruma ben kınıyorum dedim. benim olmağı için öle sinirlendim işte tekrar kusura bakma ama dediğim gibi hayırlısı ne ise o olsun. sende haklısın biri büyümeden öteki dua et korun allah yardımcın olsun öpüyorum kocaman

burdaki herkes zaten sahsi sorunlarini bizlerle paylasiyor ne alaka anlamadim konu sahibi ben degilim ilgi cekmeyede niyetim yok yani ilgi ceksem ne burda cekmesem ne kisi kendisi nasilsa karsissindakinide oyle bilirmis demekki siz ilgi cekmeye calisiyorsunuz ki banada soyluyorsunuz yorum yapmak icin yorum yapmaya gerek yok ! ben yanlis anlasildigi icin konuyu izah etmeye calisiyorum...benim daha onceki bir forumda yazdigim seyden sizene benimi takip ediyorsunuz tabikide sitem ederim eger ben konuyu dikkate alip cevap veriyorsam konu sahibide beni dikkate alip yazdigim seyin cevabini vermek zorunda !
durduk yere mudahele ettigim yok yorumunuz yanlis geldi bende fikrimi belirttim....bu senin fikrinde bende kendi fikrimi belirttim haksizlik varsa savunmaya gecerim hic kusura bakma...bize zaten aldirayimmi dogruyammi diye sormamis sadeece icini dokmus bunu anlatmaya calisiyorum ben sizin gorusunuze katilmadim fikrimi belirttim bende tartismicam zaten nasil olsa anlamiyorsunuz demek istedigimi...ne ile ilgilenecegim sizi hic alakadar etmez haksizlik yanlis anlasilma varsa evet forum bekcisiyim

Son düzenleme:

Forumlarda ikili tartismalar yasak, mudahele etmeniz sadece tartismaya neden olur ve forum kurallarina aykiri . Bundan sonra sadece kendi yorumlarinizla forumlara katilin. Yaptiginizla konuyu saptirdiniz siz yazdikca banada cevap hakki doguyor eger siz bu kadar uzatmayip cevap yazmasaniz ben fikrimi belirtiop konuyu kapatmis olacaktim. Son kez belirtiyorum her yazilana cevap yetistirmek zorunda degilsiniz. Bundan sonra benim yazdiklARIMA cevap yazmayin.Sizin ne yaptiginizi takip etmiyorum,NEDEN yorumumuma cevap yazilmiyor diyerek komik duruma dustunuz.Konu sahipleri her yazilani cevaplamak zorunda degiller.Boyle bir zorunluluk yok.Ortaya acilir forum konulari kimse size zorla yorum yaptirtmadi. Dedigim gibi bundan sonra yazdiklarimi alintilamayin yok soyle demisti boyle yapmisti diyede savunmaya gecmeyin ben size uyarida bulundum bir daha bulunmayacagim.forum bekciside siz degilsiniz kendinizi zorla sikayet ettirtmeyin.Bundan sonra yorumlarima alinti yapip yorum yazip ortaligi kizistirmanizi istemiyorum, Bitti,

Son düzenleme:
:86::86::86::86::86::86::86:

Son düzenleme:
evet sonunda!!!! bugün öğleden sonra için doktordan randevu almıştımki dün akşam üzeri adet oldum. gözümdeki ve yüzümdeki mutluluğu anlatamam hiç adet oldum diye sevinmemiştim. sabahta randevumu iptal ettirdim.

Belki bana kızanlarınız vardır sevindim diye kızmayın nolur. şu an çocuk yapmak için hiç uygun bir zaman değil o kadar çok sorunum varki. en azından bi süre daha beklemem lazım. Tek duam Rabbim isteyen herkese versin en hayırlısından bir evlat.

Cnm kizan kizsin napcan sen cnm bosver ya .. Illaki herkes cocuk sahibi olcak diye bir kural yok.. Durumun yokmus ve senin hayatini sen tabiki daha iyi bilirsin.
Istedigin buymus sevindim senin icin cnm

Cnm kizan kizsin napcan sen cnm bosver ya .. Illaki herkes cocuk sahibi olcak diye bir kural yok.. Durumun yokmus ve senin hayatini sen tabiki daha iyi bilirsin.
Istedigin buymus sevindim senin icin cnm

teşekkü ederim canım. Benden fazla eşim sevindi zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…