Ya hamileyim degilse bu belirtiler neden

Sekermatik

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
503
177
23
Kizlar esim sperm eksikliginden dolayi ilac kullaniyor ve en az uc ay kullandiktan sonra sperm degerleri normale donmeye baslayacakmis.Bunu bildigim icin cocugum en azindan uc ay olmayacagini kabullendim.Ama son adet gununden sonra bende surekli gebelik belirtileri var.En basta karnim sis karin altim sert gogulerimin uclari kasiniyo ve kasirken aciyor idrarim hep sapsari ve puturtulu surekli akintim var ve beni umitlendiren kasik agrisi ayaktayken bazen agri saplaniyo kipirdayamiyorum.Bu belirtiler adetten hemen sonra basladi.Bu yuzden sebep baskadir diyorum.Acaba usutuyormuyum yoksa kendimi psikolojik olarak hamile fln yaptimda haberim mi yok.adet tarihim 23 kasim.Lutfen dusuncelerinizi yazin beni anlayacak cak bayan var biliyorum uzun oldu biraz kusura bakmayin tesekkur ederim.

Bu kadar kısa bir sürede bu belirtiler hamilelik belirtisinolamaz. Enfeksyon olabilir üşütmüşsünüzdür. Doktora gidin test yapın ne olur ne olmaz yine de..

Allah ol demişse olmuştur üşüttüğünden de ağrın oluyo olabilir ama inşaAllah hamilesindiiiiiiiir

Merhaba canım bence de enfeksiyon olabilir dra görünmende fayda var bir de üşütme, ayağını bacaklarını belini kısacası kendini sıcak tut. Bir de sana tavsiyem kendini çok dinleme, biliyorum çok zor ama ben de kendimi çok dinliyor ve tüm hamilelik belirtilerini hissediyorum fakat sonuç hep hüsran hep kırmızılar oldu

Acikcasi umitli olmadigim icin dinlemedim o yuzden psikolojik mi acaba dedim uzerime yapisti kaldi belirtiler ama rahatsizlik vermiyor

Acikcasi umitli olmadigim icin dinlemedim o yuzden psikolojik mi acaba dedim uzerime yapisti kaldi belirtiler ama rahatsizlik vermiyor

İnşallah güzel haberini alırız canım hayırlısıyla, sen dikkat et kendine fiziksel aktivitene, ağır iş yapma sıcak tut kendini

İnşallah güzel haberini alırız canım hayırlısıyla, sen dikkat et kendine fiziksel aktivitene, ağır iş yapma sıcak tut kendini
İnsallah canim insallah cok istiyorum.bende hep olmayanlarla beraber dua ediyorum adete 1 hafta kaldi insalalh hamileyimm diye sevincli sevincli yazarim

Kizlar ben cok yogun calisiyorum su siralar doktora gitmek icin izin alamam enfeksiyon icin hangi ilaclar kullanilir ? Gidip eczaneden alsam

Kizlar ben cok yogun calisiyorum su siralar doktora gitmek icin izin alamam enfeksiyon icin hangi ilaclar kullanilir ? Gidip eczaneden alsam
Benim bilgim yok canim ama enfeksiyon yogunluguna gore ilaclar degisiyo olabilir. Enfeksiyon rahatsizliginizin olduguna nasil karar verdiniz merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…