- 26 Temmuz 2024
- 44
- -2
-
- Konu Sahibi fatmanurkisisi
Sakin ol Fatmanur, gergoluğun bana kadar geçtiBu konunun altında bütün exlerinize sövebilirsiniz arınalım.
Kuzum benimkiler rahmetli olmuştur belki deBu konunun altında bütün exlerinize sövebilirsiniz arınalım.
Sevgilimdi..Eski kocan mi, sevgilin mi ,dostun mu...? Kim bu ?
Sen mümkünse yorum yapma.. Derdim var etiketiyle paylaştım sinirliyim ve daha da absürt şeyler yazıyorsun.Fatmanur sal artık şunu olmuyor işte niye zorluyosun. Böyle sinirlenir o dediğin şey gibi kalırsın işte.
Kuzum benimkiler rahmetli olmuştur belki de
Olmaya gayret ediyorum da bu yaşlarda biraz kanımız hızlı akıyor sakin olmak zor olabiliyor :')Sakin ol Fatmanur, gergoluğun bana kadar geçti
Yaparım sana mı sorcam.Sen mümkünse yorum yapma.. Derdim var etiketiyle paylaştım sinirliyim ve daha da absürt şeyler yazıyorsun.
Siteyi yeni keşfettim "yeni üyeyim" her neyse. Hesap nasıl siliniyorFatmanurcum bize neden sanki her yaşadığını bilen arkadaşlarınmışız gibi anlatıyosun konuyu? Mesele neymiş diye bakayım dedim geçmiş mesajlarına. Cumartesi günü yani daha birkaç gün önce ayrılmışsınız ve bin tane konu açmışsın şu kadar zamanda. Sen daha forumu çok darlarsın o yüzden gözardı edeyim. Ancak ben gözardı etsem de bu sıksıkla konu açarsan insanları bıktırıp sağlam linç yiyecen haberin olsun
Dudu peri kazan kaynatsa yine olmaz o dediğinSiteyi yeni keşfettim "yeni üyeyim" her neyse. Hesap nasıl siliniyor
Nasıl yani hesap silme diye bir şey yok mu bu sitede? Her site ve uygulamada var ilk defa duyuyorum bunu.Dudu peri kazan kaynatsa yine olmaz o dediğin
Üyelik iptali yapabilirsin. Ne konunu,yorumunu ne de hesabını silemezsin. Sen gidersin izin kalır.Nasıl yani hesap silme diye bir şey yok mu bu sitede? Her site ve uygulamada var ilk defa duyuyorum bunu.
Yok canım, üyeliğini dondurabilirsin ama silemezsin. Yazdıkların da ebediyen burada duracak malesef.Nasıl yani hesap silme diye bir şey yok mu bu sitede? Her site ve uygulamada var ilk defa duyuyorum bunu.
Kadınlar klubu kural 1.buradan çıkış yokYok canım, üyeliğini dondurabilirsin ama silemezsin. Yazdıkların da ebediyen burada duracak malesef.
Rüca edwrim daha çok anlatıcamHepimiz de oturup hayatında ki son gelişmeleri merakla bekliyorduk…
Anlattığın için sağol beybi