- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.455
- Konu Sahibi fatmanurkisisi
Rüca edwrim daha çok anlatıcam merakla bekleyin(!)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rüca edwrim daha çok anlatıcam merakla bekleyin(!)
Takipteyiz aşkoRüca edwrim daha çok anlatıcam merakla bekleyin(!)
böyle bir konu açıp bütün negatif enerjını bıze bulaştırıp hesap sılemezsın bebiş.Siteyi yeni keşfettim "yeni üyeyim" her neyse. Hesap nasıl siliniyor
Arkadaşın yok mu senin ya git onlara anlat gelip tuhaf tuhaf argo şeyler yazıyosunSen mümkünse yorum yapma.. Derdim var etiketiyle paylaştım sinirliyim ve daha da absürt şeyler yazıyorsun.
Rica ediyorum bu konuya dünden beri yorum atmıyorum saldım inatla bildirimlerde 10 tane beğenmeme bildirimini almak zorunda mıyım arkadaşlar beğenmediyseniz geçin konuyu ben saldım siz salmıyorsunuz hadi buna da beğenmiyor bildirimi atın ÇÖÖĞK ESMA ÇÖĞK!Bu gerizekalıyla biz gene iletişime geçtik ya o kadar mal mal konuşuyor ki bi de ortaya laf atıp gitti doğruşuğu olmayan bi laf ulan.. Uykuluyum ama sinirim tepeme çıktı. Keşke görmezden gelseydim iletişime geçme çabalarını. Bi de aradım sinirden salak gibi açmadı. Her geçen gün biraz daha soğuyorum çok şükür! Başarıyor bunu. Evet belki sinirliyim biraz ama aynı zamanda soğuyorum da o bunun farkında olmasa da birden böyle kaynar sular iner tepesinden inşallah o zaman anlar her şeyin bittiğini. Kalır öyle göt gibi ortada.
Bekliyorum benRüca edwrim daha çok anlatıcam merakla bekleyin(!)
Ya cidden mi iletişime geçtik gene bitirdik içimde bitti abla üzgünüm bekleme ayrıca beni linçliyo buradakilerBekliyorum ben
Silmeyin, gelecekteki kavgalarınızı aşırı merak ediyoruz. On yüz bininci kez barışıp bozuşmanızı bekliyoruz. Rica ediyorum biraz duyarlı olun.Siteyi yeni keşfettim "yeni üyeyim" her neyse. Hesap nasıl siliniyor
Lan sakin kalmak zor bazen cidden, şaka gibisinizSilmeyin, gelecekteki kavgalarınızı aşırı merak ediyoruz. On yüz bininci kez barışıp bozuşmanızı bekliyoruz. Rica ediyorum biraz duyarlı olun.
Salla yaaa boşuna kendini geriyorsunSevgilimdi..
Kadınlar Kulübü kural ikiiii üsluplara dikkat ediyoruz, argo, küfür, hakaret, aşağılama vb içerikli mesajlar yazmıyoruz.Kadınlar klubu kural 1.buradan çıkış yok şaka gibi bilmiyordum ama ya..