- 23 Ocak 2019
- 3.067
- 10.311
- 208
- 35
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
- #1.601
Helal olsun cnm bnmHelal olsun sende hakkini helal et bitanem
AaaaaminAllahım şu mübarek ay okuduğumuz kuranlar,çektiğimiz tesbihler,kıldığımız namazlar,peygamber efendimiz (s.a.) hürmetine kalbimden geçen duamı kabul et.
Beni,eşimi,çocuklarımı ve torunlarımı kötü insanların şerrinden,hasetçinin hasretinden,içi dışı ayrı olan tehlikeli insanlardan koru.
İçinde Allah sevgisi ve korkusu olmayanları bizden uzaklaştırdığın gibi Alllahı bize güzel hatırlatanları yakınlaştır.
Evimden sağlık,huzur,bereketi eksik etme arttır.içimdeki iman aşkını arttır. Çocuklarımı salih evlat eyle,sıhhat ver.Bekar yavruma hayırlı kısmet kapısı aç iyilerle karşılaştır el üstünde olsun.
Senin mucizelerin çoktur,oldeyince oldurursun(Kün fe yekün)benim gönlümde ki huzurlu,bereketli evi tez zamanda nasip et Allahım.Rızık veren sensin bizi helalinden rızıklandır Allahım amin...
Duama amin diyen kardeşlerimin dualarınıda kabul et Amin...
1. @dilhun80
2.Luluuu94
3. @Nana
4.Sur-es
5. @nerimanim
6.Pembe Lotus
7. @Kara_gozlum
8. @newplanet
9. @Narinkimse
10.MoonfacedMom
11.MoonfacedMom anne
12.adessa01
13. @Tospaagtd
14. @telasememuresi
15. @telasememuresi anne
16. K Kubkubra
17.Oriana
18. @cansu_tr
19. @HayatSevinceGuzel
20.eczhnm
21.Gulcan2904
22. @Nana b. Abla
23. @amazzon7
24.memurhanim
25.Jawlensky
26. @yellowkaya
27.Kalimeeero
28. @farahzaynab
29. S sibellcim
30. @farahzaynab ark
@farahzaynab arkadaşı 7.991
Bizler 7.970
Bu akşam saat 19.00 da herkes okumayı bitirmiş olsun.
Okudum allah kabul etsin insallahAllahım şu mübarek ay okuduğumuz kuranlar,çektiğimiz tesbihler,kıldığımız namazlar,peygamber efendimiz (s.a.) hürmetine kalbimden geçen duamı kabul et.
Beni,eşimi,çocuklarımı ve torunlarımı kötü insanların şerrinden,hasetçinin hasretinden,içi dışı ayrı olan tehlikeli insanlardan koru.
İçinde Allah sevgisi ve korkusu olmayanları bizden uzaklaştırdığın gibi Alllahı bize güzel hatırlatanları yakınlaştır.
Evimden sağlık,huzur,bereketi eksik etme arttır.içimdeki iman aşkını arttır. Çocuklarımı salih evlat eyle,sıhhat ver.Bekar yavruma hayırlı kısmet kapısı aç iyilerle karşılaştır el üstünde olsun.
Senin mucizelerin çoktur,oldeyince oldurursun(Kün fe yekün)benim gönlümde ki huzurlu,bereketli evi tez zamanda nasip et Allahım.Rızık veren sensin bizi helalinden rızıklandır Allahım amin...
1. @dilhun80
2.Luluuu94
3. @Nana
4.Sur-es
5. @nerimanim
6.Pembe Lotus
7. @Kara_gozlum
8. @newplanet
9. @Narinkimse
10.MoonfacedMom
11.MoonfacedMom anne
12.adessa01
13. @Tospaagtd
14. @telasememuresi
15. @telasememuresi anne
16. K Kubkubra
17.Oriana
18. @cansu_tr
19. @HayatSevinceGuzel
20.eczhnm
21.Gulcan2904
22. @Nana b. Abla
23. @amazzon7
24.memurhanim
25.Jawlensky
26. @yellowkaya
27.Kalimeeero
28. @farahzaynab
29. S sibellcim
30. @farahzaynab ark
Bizler 7.970
100.000lik hatime gel canımBizde bütün arkadaşlarım için okuduk rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Bu gece katılamıcam canm migrenim tuttu yarın gelicem inşallah100.000lik hatime gel canım
Canım 50 oku çünkü bu okumanın tamamlanmasıBu gece katılamıcam canm migrenim tuttu yarın gelicem inşallah
Tamam canm az az okurum. Sağol canmCanım 50 oku çünkü bu okumanın tamamlanmasıgeçmiş olsun
Okudum rabbim kabul etsin bütün dualarınıAllahım şu mübarek ay okuduğumuz kuranlar,çektiğimiz tesbihler,kıldığımız namazlar,peygamber efendimiz (s.a.) hürmetine kalbimden geçen duamı kabul et.
1. @dilhun80
2.Luluuu94
3. @Nana
4.Sur-es
5. @nerimanim
6.Pembe Lotus
7. @Kara_gozlum
8. @newplanet
9. @Narinkimse
10.MoonfacedMom
11.MoonfacedMom anne
12.adessa01
13. @Tospaagtd
14. @telasememuresi
15. @telasememuresi anne
16. K Kubkubra
17.Oriana
18. @cansu_tr
19. @HayatSevinceGuzel
20.eczhnm
21.Gulcan2904
22. @Nana b. Abla
23. @amazzon7
24.memurhanim
25.Jawlensky
26. @yellowkaya
27.Kalimeeero
28. @farahzaynab
29. S sibellcim
30. @farahzaynab ark
Bizler 7.970
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?