- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
- #1.501
Teşekkür ederim
Nasıl bir şey bu???? Allah'ım ne kadar büyük... Ben şu an şoktayim... Ümidimizi kaybettiğimiz işten arayıp eşimi çağırdılar kızlar@farahzaynab canım duanı paylaşır mısın
Son 3 kişi
Nasıl bir şey bu???? Allah'ım ne kadar büyük... Ben şu an şoktayim... Ümidimizi kaybettiğimiz işten arayıp eşimi çağırdılar kızlarsu an şoktayim gerçekten.. bir mucize bekliyordum.. ama bu kadar çabuk olması....
Gerçekten yani çok farklı duygular yaşıyorum şu an...umudumu gerçekten kaybetmek uzereydim:) ve.. hepinizden Allah razı olsun. Ay elim ayağım titriyor gerçekten.. mucize değil de ne.. Allah çok büyükAllah'ım şükürler olsun bugünün ikinci mucizesi
Çok sevindim. Allah hepimize dileklerimizin kabul oldugu gormeyi nasip etsin inşallah ☺Nasıl bir şey bu???? Allah'ım ne kadar büyük... Ben şu an şoktayim... Ümidimizi kaybettiğimiz işten arayıp eşimi çağırdılar kızlarsu an şoktayim gerçekten.. bir mucize bekliyordum.. ama bu kadar çabuk olması....
Hamd olsunGerçekten yani çok farklı duygular yaşıyorum şu an...umudumu gerçekten kaybetmek uzereydim:) ve.. hepinizden Allah razı olsun. Ay elim ayağım titriyor gerçekten.. mucize değil de ne.. Allah çok büyük
Aaaaminnnn insallllllllah...Çok sevindim. Allah hepimize dileklerimizin kabul oldugu gormeyi nasip etsin inşallah ☺
Teşekkür ederimKalimeeero niyetine okudum. Allah kabul buyursun amin.
İnsallllllah... Gerçekten Allah razı olsun. Sayenizde tekrar mutlu hissediyorum. İnşallah hepimiz için her şeyin en hayırlısı gerçek olurHamd olsuninşallah bu daha başlangıç
AminAllahım şu mübarek ay okuduğumuz kuranlar,çektiğimiz tesbihler,kıldığımız namazlar,peygamber efendimiz (s.a.) hürmetine kalbimden geçen duamı kabul et.
Beni,eşimi,çocuklarımı,annemi,babamı kardeşlerimi kötü insanların şerrinden,hasetçinin hasretinden,içi dışı ayrı olan tehlikeli insanlardan koru.
İçinde Allah sevgisi ve korkusu olmayanları bizden uzaklaştırdığın gibi Alllahı bize güzel hatırlatanları yakınlaştır.
Evimden sağlık,huzur,bereketi eksik etme arttır.içimdeki iman aşkını arttır. Çocuklarımı salih evlat eyle,sıhhat ver.
Bana kendini saklayarak yuvama zarar vermeye çalışan insanın gerçek kimliğini şu güzel günler hürmetine gün yüzüne çıkar.Bir mucize ver ve bu kötü kişinin elini ayağını bağla dilini mühürle başka zarar vermeye kalkışmasın.Kendi ağzıyla pişman olup bana açıklasın.
Amin...
Duama amin diyen bütün kardeşlerimin duasını kabul et Allahım. Amin...
@newplanet
Nasıl bir şey bu???? Allah'ım ne kadar büyük... Ben şu an şoktayim... Ümidimizi kaybettiğimiz işten arayıp eşimi çağırdılar kızlarsu an şoktayim gerçekten.. bir mucize bekliyordum.. ama bu kadar çabuk olması....
Teşekkür ederimAy ne güzel başkasının mutmutluluğuyla mutlu olabilmekte çok güzel. Senin adına çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?