- 3 Haziran 2017
- 2.758
- 4.012
- 133
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
el KuddüsAmiinn inşallah canımbu arada bu güzel gruba bugün tecrübe ettiğim bir şey yaptırmak istiyorum; herkes içinden hangi esma geçiyorsa bir esma seçsin çok kısa ama çok etkileneceksiniz
Allah duani kabul etsin canim senin icin okudum okurken ara ara bi baktim RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN ayetini okuyorum sonra hadi bastanİsmim sevgi.
Öncelikle şu virüs belasından tez vakitte kurtulalım inşallah. Allahım sen yuvalarımıza huzur sağlık bol bereket mutluluk nasip eyle kalplerimizi daraltanlardan bizleri koru. Allahım bizlere taşıyamayacağımız yükler yükleme. Allahım hac umre vazifemizi yapmayı sen bizlere nasip eyle. Kızıma sağlıklı sıhhatli kardeşler nasip eyle. Evlatlarımızı vatanına milletine ailesine hayırlı evlatlardan eyle onları koru. Kimsenin kucağını boş bırakma Yarabbim. Hastalara Şafi isminle şifa ver yarabbim. Hayırlısı ev sahibi olmayı nasip eyle. İbadetlerimizi eksiksiz yerine getirmeyi nasip eyle.
Amin hepimizin duası kabul olur inşallahAllah duani kabul etsin canim senin icin okudum okurken ara ara bi baktim RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN ayetini okuyorum sonra hadi bastanbence bu bir isaret ikinci yakinda insallah
Canım denedim ama konsantre olamadım galiba.Tamam canım bir de şimdi bana söylemek de vardı ya o da etkilemiştirAllah zikriyle de deneyebilirsin iftardan sonra.
Okudum canım allah kabul etsin bütün dualarınıİsmim sevgi.
Öncelikle şu virüs belasından tez vakitte kurtulalım inşallah. Allahım sen yuvalarımıza huzur sağlık bol bereket mutluluk nasip eyle kalplerimizi daraltanlardan bizleri koru. Allahım bizlere taşıyamayacağımız yükler yükleme. Allahım hac umre vazifemizi yapmayı sen bizlere nasip eyle. Kızıma sağlıklı sıhhatli kardeşler nasip eyle. Evlatlarımızı vatanına milletine ailesine hayırlı evlatlardan eyle onları koru. Kimsenin kucağını boş bırakma Yarabbim. Hastalara Şafi isminle şifa ver yarabbim. Hayırlısı ev sahibi olmayı nasip eyle. İbadetlerimizi eksiksiz yerine getirmeyi nasip eyle.
inşallah çok istiyorum bu listedekiler ile... hergün 10. 000 yakın esma çekiyoruzKadir gecesi bitiyo yanitoplu Bi hatim yapalım o gün hepimiz için
Sağol canm amin inşallah hepimizin duaları kabul olurOkudum canım allah kabul etsin bütün dualarını
Evet ben sahura kadar bitiriyorum gündüzde okurum yani Bi esmada okunurinşallah çok istiyorum bu listedekiler ile... hergün 10. 000 yakın esma çekiyoruz
bende yaptım.. bir gevşeme rahatlama oldu..parmaklarımda karıncalanma oldu.ayak parmaklarımda bir şey aktı gitti..masaj gibi oldu sankiMerakla ve heyecanla bekliyorum
Ayy heyecanlandim varım ❤eyyy cemaat-i müslimin 19 mayısta hatmimiz bitiyor.
Eğer kabul ederseniz tecrübe edilmiş dualar buldumonları yaparız.
Listedeki isimlerinin yanına kısaca hacetlerimiz yazılsa.. evladı olsun evi olsun gibi... bunu kadir gecesinde birde bayram akşamı yapsak çok güzel olurdu inşallah... çünkü özel günler ve duaların kabul olduğu senede 1 kere olan gecelerEvet ben sahura kadar bitiriyorum gündüzde okurum yani Bi esmada okunur
Evet güzel olur canm New söyle bakalım o ne düşünüyor bana hepsi uyarListedeki isimlerinin yanına kısaca hacetlerimiz yazılsa.. evladı olsun evi olsun gibi... bunu kadir gecesinde birde bayram akşamı yapsak çok güzel olurdu inşallah... çünkü özel günler ve duaların kabul olduğu senede 1 kere olan geceler
sevgi canım okudum.. rabbim sana isteklerinin olduğu güneş gibi parlak aydınlık ömür nasip etsinİsmim sevgi.
Sağol canm Allah razı olsun hepimize inşallahsevgi canım okudum.. rabbim sana isteklerinin olduğu güneş gibi parlak aydınlık ömür nasip etsin
Sağol canm amin hepimizin duası kabul olur inşallahMoonfacedMom canım okuduk, rabbim kabul etsin İnşAllah
@newplanet ben hertürlü uyarım, beni ve ablalarımı unutmayın
MoonfacedMom İsmim sevgi.
okuyabiliyordunuz da ya Şekûr da bizi niye çıldırttınız
1.kunfeyekun__
2.Luluuu94
3. N Nana
4.Sur-es
5. N nerimanim
6.Pembe Lotus
7.Kara_gozlum
8. @newplanet
9. N Narinkimse
10. MoonfacedMom
11.MoonfacedMom anne
12.adessa01
13. 5 528mucizemmm
14.telasememuresi
15.telasememuresi anne
16. K Kubkubra
17.Oriana
18. C cansu_tr
19.HayatSevinceGuzel
20.eczhnm
21.Gulcan2904
22. N Nana b. Abla
23. A amazzon7
24.memurhanim
25.Jawlensky
26.yellowkaya
Moon 9196
Bizler 9197 tane okuyacağız
Sevgi niyetine okudum Allah kabul etsin canım
MoonfacedMom İsmim sevgi.
okuyabiliyordunuz da ya Şekûr da bizi niye çıldırttınız
1.kunfeyekun__
2.Luluuu94
3. N Nana
4.Sur-es
5. N nerimanim
6.Pembe Lotus
7.Kara_gozlum
8. @newplanet
9. N Narinkimse
10. MoonfacedMom
11.MoonfacedMom anne
12.adessa01
13. 5 528mucizemmm
14.telasememuresi
15.telasememuresi anne
16. K Kubkubra
17.Oriana
18. C cansu_tr
19.HayatSevinceGuzel
20.eczhnm
21.Gulcan2904
22. N Nana b. Abla
23. A amazzon7
24.memurhanim
25.Jawlensky
26.yellowkaya
Moon 9196
Bizler 9197 tane okuyacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?