- 23 Haziran 2017
- 5.052
- 10.057
- 208
- 36
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
Amiinn inşallah canımAllah razı olsun canım. İnşallah senin vesilen rabbimin izniyle ben de iyi olurum.
Kadir gecesi bitiyo yanieyyy cemaat-i müslimin 19 mayısta hatmimiz bitiyor.
Eğer kabul ederseniz tecrübe edilmiş dualar buldumonları yaparız.
Aynen canımKadir gecesi bitiyo yanitoplu Bi hatim yapalım o gün hepimiz için
Tamamdır seçtim Esma mıAmiinn inşallah canımbu arada bu güzel gruba bugün tecrübe ettiğim bir şey yaptırmak istiyorum; herkes içinden hangi esma geçiyorsa bir esma seçsin çok kısa ama çok etkileneceksiniz
Şimdi sırtüstü yat ve dilini damağına yapıştır ve ayırmaTamamdır seçtim Esma mı
Tamam canım sonucu haber vereceğim sanaŞimdi sırtüstü yat ve dilini damağına yapıştır ve ayırmasağ elini kalbinin üzerine koy gözlerini kapat ve esmayı sayısız ziret. Kalbinin atışına odaklan ve dünya ile ilgili hiçbirşey geçirme aklından, ağzımla zikretme kalbinle zikret
Merakla ve heyecanla bekliyorumTamam canım sonucu haber vereceğim sana
Benim nabzım genelde yüksektir dediğini yapınca nabzım daha yavaş atmaya başladı. Çok sürdüremedim ama iftardan sonra tekrar deneyeceğim inşallah.Merakla ve heyecanla bekliyorum
Tamam canım bir de şimdi bana söylemek de vardı ya o da etkilemiştirBenim nabzım genelde yüksektir dediğini yapınca nabzım daha yavaş atmaya başladı. Çok sürdüremedim ama iftardan sonra tekrar deneyeceğim inşallah.
N Narinkimse icin okudum Allah niyetini kabul etsin
N Narinkimse için okudum Allah kabul etsin canım
Çok sağolun dua arkadaşlarım. İnşallah hepimiz dualarımıza kavuşuruz hayırlısıylaBugünkü arkadaş için okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?