- 8 Mart 2020
- 5.418
- 26.976
- 498
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
Okurum canım bana çok iyi geldi bu zamana kadar okuduklarım ❤Günlük 7.970 okuyabilir mi herkes; ramazanın ilk günü başlar son günü bitiririz (Ben kardeşimin yerine de okuyacağım yani günlük 16.000 kesin
Cane ben de okuyabilirimGünlük 7.970 okuyabilir mi herkes; ramazanın ilk günü başlar son günü bitiririz (Ben kardeşimin yerine de okuyacağım yani günlük 16.000 kesin
Valla bazen neyi niye okuduğumu bile unutuyorum birden aklıma geliyor falan aklım arada gidiyor arada geliyor takılıyoruz öyle işte :)Allah seni güldürsün canım..güldürdün beni.. valla öyle olduk dimi..
En temiziValla bazen neyi niye okuduğumu bile unutuyorum birden aklıma geliyor falan aklım arada gidiyor arada geliyor takılıyoruz öyle işte :)
Ben ve annemi de ekler misin kuzum
Ya ben anlamadım ya fettah esmasını kaç defa okuyacaz anlayamadım
Günlük 7.970 okursak ramazan da biter herkesin fark etmez daha uzun sürede bitsin derseniz ona göre sayıyı azaltırızBende varım ama 7000 çok fazla gibi :)
Günlük 5bine yaklaşacak ozaman banada fazla gelecek new.Günlük 4.000 civarı okuyacağız hatta 4.890 olursa ebced değerinin 10 katı olur öyle yaparız sayı netleşsin bölüştüreceğim
Canım Ramazanda bitmez sıkıntı olmaz derseniz 4000 okuruz olur muGünlük 5bine yaklaşacak ozaman banada fazla gelecek new.
4.000 canım günlükBen de katılırım ama sayı çok olmasın nolur sadece akşamları vaktim oluyor
Valla cani bana farketmiyo istersen 10.000 olsun4.000 canım günlükona göre karar ver
Bende okurum o kadarValla cani bana farketmiyo istersen 10.000 olsun
Seviyorum elimde hep tesbihat cekmeyiBende okurum o kadar❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?