- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
Can sen paylaş duanı Cansu bildirim yapmazsa bölüşürüz hepimiz tamamlarız oyanın duasını@cansu_tr Canım saat 21.00 oluyor, bildirim yapmamışsın
Tesekkur ederim1500 aldım senden.. nanaya geçelim
Canım LuLu için tam okumuş, bundan sonrakiler için istedi sanırım bilgin olsun1500 aldım senden.. nanaya geçelim
aynen yavru paylaşCan sen paylaş duanı Cansu bildirim yapmazsa bölüşürüz hepimiz tamamlarız oyanın duasını
Canım hatim olduğu için, tamamlanmadan geçmeyeceğiz denmiştiCan sen paylaş duanı Cansu bildirim yapmazsa bölüşürüz hepimiz tamamlarız oyanın duasını
aaa bende lulu sandım. yardımcı olurumCanım LuLu için tam okumuş, bundan sonrakiler için istedi sanırım bilgin olsun
Lulu için okudum. Bundan sonrasi icin dedimaaa bende lulu sandım. yardımcı olurum
cansCanım hatim olduğu için, tamamlanmadan geçmeyeceğiz denmişti
yok okumadım daha canımA amazzon7 canım oya icin( yani bugün okunan luluu, için) tam okudun değil mi, bundan sonrası için yardım istedin?
kunfeyekun__
canım sayı tamamlanmadan geçemiyormuyuz??? cansu_tr kesin okumadığını bilsek ben 3000 alırım.. tamamlarız sayıyı.... bence beklesekmi... ya okuduysa...Kızlar içim rahat değil, oya kardeşimize haksızlık olur hakkına girmek istemiyorum, cansudan haber beklemek istiyorum
Evet bugün tam okudum.A amazzon7 canım oya icin( yani bugün okunan luluu, için) tam okudun değil mi, bundan sonrası için yardım istedin?
kunfeyekun__
Bence de Nanacım, bekleyelim eksik kalmasınKızlar içim rahat değil, oya kardeşimize haksızlık olur hakkına girmek istemiyorum, cansudan haber beklemek istiyorum
Canım neden haksızlık olsun @newplanet ne derse ona göre hareket ederizKızlar içim rahat değil, oya kardeşimize haksızlık olur hakkına girmek istemiyorum, cansudan haber beklemek istiyorum
@newplanet demişti canım, böyle haksızlık oluyorcanım sayı tamamlanmadan geçemiyormuyuz??? cansu_tr kesin okumadığını bilsek ben 3000 alırım.. tamamlarız sayıyı.... bence beklesekmi... ya okuduysa...
Aynen.Bence de Nanacım, bekleyelim eksik kalmasın
bencede okumuştur internet de problemi vardır belkideBence okumuştur herhalde ya giremiyordur
Hatim bu canim, şansa bırakmayalımBence okumuştur herhalde ya giremiyordur
Tamam canım bekleyelim... hatim bu dediğin gibiHatim bu canim, şansa bırakmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?