- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 30
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
9.564 canımSayı kaç oldu @newplanet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9.564 canımSayı kaç oldu @newplanet
Tamam canm sağol9.564 canım
Cümlemizden bitanemAllah razı olsun canım ❤
Okudum rabbim kabul etsin bütün dualarını canimDua sırası Luluuu94 ' te duası:
İsmim Oya ( aslında Ogulhally Türkmenistan liyim ama burda Oya diyorlar farkeder mi bilemediğim için belirtmek istedim)
Rabbim öncelikle bütün müslüman alemini bu illetten en kısa zamanda kurtulmayi nasip eyle...
Allah'ım Senden geldik dönüş yine Sanadır Sana Senden geldiğimiz gibi tertemiz donebilmeyi nasip eyle...
Allah'ım ömrüme bereket ver kaza namaz ve oruçlarimi tez zamanda bitirebilmeyi nasip eyle...
Allah'ım Sen herşeyin en hayırlısını bilensin bize hayırlı iş kapıları nasip eyle
Rabbim buradan daha hayırlı bir yere taşınabilmeyi nasip eyle, ailemin yanına daha sık gidebilmeyi nasip eyle
Allah'ım Sen oğlumu koru onu akıllı ahlaklı terbiyeli yetistirebilmeyi nasip eyle, hayırlı bir zamanda kardeş nasip eyle inşallah...
Bütün dua kardeşlerimizin de hayırlı dualarını en kısa zamanda kabul eyle... Amin
@Luluuu94 9585 tane
Bizler 9564 tane okuyacağız
1. kunfeyekun__
✔2. Luluuu94
3. @Nana
4. @Sur-es
5. @nerimanim
6. Pembe Lotus
7. Kara_gozlum
8. @newplanet
9. N Narinkimse
10. MoonfacedMom
11. MoonfacedMom anne
12. adessa01
13. 5 528mucizemmm
14. @telasememuresi
15. @telasememuresi anne
16. @Kubkubra
17. Oriana
18. @cansu_tr
19. @HayatSevinceGuzel
20. @eczhnm
21. @Gulcan2904
22. @Nana b. Abla
23. A amazzon7
24. memurhanim
25. @_Gulnihal_
Oya arkadaşımızın niyetine okudum Allah kabul etsin canımDua sırası Luluuu94 ' te duası:
İsmim Oya ( aslında Ogulhally Türkmenistan liyim ama burda Oya diyorlar farkeder mi bilemediğim için belirtmek istedim)
Rabbim öncelikle bütün müslüman alemini bu illetten en kısa zamanda kurtulmayi nasip eyle...
Allah'ım Senden geldik dönüş yine Sanadır Sana Senden geldiğimiz gibi tertemiz donebilmeyi nasip eyle...
Allah'ım ömrüme bereket ver kaza namaz ve oruçlarimi tez zamanda bitirebilmeyi nasip eyle...
Allah'ım Sen herşeyin en hayırlısını bilensin bize hayırlı iş kapıları nasip eyle
Rabbim buradan daha hayırlı bir yere taşınabilmeyi nasip eyle, ailemin yanına daha sık gidebilmeyi nasip eyle
Allah'ım Sen oğlumu koru onu akıllı ahlaklı terbiyeli yetistirebilmeyi nasip eyle, hayırlı bir zamanda kardeş nasip eyle inşallah...
Bütün dua kardeşlerimizin de hayırlı dualarını en kısa zamanda kabul eyle... Amin
@Luluuu94 9585 tane
Bizler 9564 tane okuyacağız
1. kunfeyekun__
✔2. Luluuu94
3. @Nana
4. @Sur-es
5. @nerimanim
6. Pembe Lotus
7. Kara_gozlum
8. @newplanet
9. N Narinkimse
10. MoonfacedMom
11. MoonfacedMom anne
12. adessa01
13. 5 528mucizemmm
14. @telasememuresi
15. @telasememuresi anne
16. @Kubkubra
17. Oriana
18. @cansu_tr
19. @HayatSevinceGuzel
20. @eczhnm
21. @Gulcan2904
22. @Nana b. Abla
23. A amazzon7
24. memurhanim
25. @_Gulnihal_
Okunur canım, regl olduğunda da abdes alabilirsin ve istersen namaz vakitlerinde ya da dua etmek istediğinde seccadeye oturup kıbleye karşı dua da edebilirsinRegl ken okunabiliyor dimi abdest sarti yok
Bunu abdestli okumaya gerek var mi pekiOkunur canım, regl olduğunda da abdes alabilirsin ve istersen namaz vakitlerinde ya da dua etmek istediğinde seccadeye oturup kıbleye karşı dua da edebilirsin
Kur-an ayetleri okunmaz sadece fatiha okunur o da sure olarak değil dua amacıyla okunur
@newplanet bende okudum.. ogulhally rabbim dualarını kabul eylesin
Luluuu94 niyetine okudum allah kabul etsin insallah.
Okudum rabbim kabul etsin bütün dualarını canim
Allah razı olsun kızlarOya arkadaşımızın niyetine okudum Allah kabul etsin canım
Allah razı olsun canımOya için okudum rabbim kabul etsin inş.
Zorunluluk yok tatlım ama ne kadar özenirsen o kadar makbuldürBunu abdestli okumaya gerek var mi peki
Allah razı olsun canımLuluuu94 canm senin için okuduk rabbim dualarını kabul etsin inşallah.
Ben de okudum canım. Allah kabul etsin inşallah.Allah razı olsun canım
Amin inşallah Allah razı olsun canımBen de okudum canım. Allah kabul etsin inşallah.
Allah razı olsun canım benimOya için okudum Allah kabul etsin canım Luluuu94