- 23 Haziran 2017
- 5.052
- 10.057
- 208
- 36
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
Aynen canım 20.00 da ❤❤Akşam paylaşayım demi duayı
Allah razı olsun canımOkudum Allah kabul etsin
Bence öyle yap canım. Günü gününe okuyalımAkşam paylaşayım demi duayı
Rabbim kabul eylesin duanıBen de okudum. Allah kabul etsin. Bu arada okudum diye yazmazsam da okuduğumu bilin. Söz verdik sözden dönmek olmaz. Bu arada akşam 8deki başlayacak arkadaşa kaç okuyacağız belli mi?
✔Kuzum kurallar belli 20.00 'den 20.00e ama işi olan olur erken okumak isteyen olur okusun ve zamanı gelince bildirsinBence öyle yap canım. Günü gününe okuyalım
Amin inşallah canım.Rabbim kabul eylesin duanı
inşallah canım inşallahNew bizimde bitti dilhun a okuduk rabbim dualarını kabul etsin inşallah
bilmiyommmmmm kiii
olmadı ya yapamadım... 2 mesaja alıntı yaptım cevap yazdım.. tek benim teşekkür mesajımı gördüm
Alıntıya tıkla Sonra yazacağın yere gel ve 'alıntıları ekle'ye tıkla Sonra yazarsın bekle biriksin okusunlar ondan sonra çünkü kim okudu göremiyorumolmadı ya yapamadım... 2 mesaja alıntı yaptım cevap yazdım.. tek benim teşekkür mesajımı gördüm
Kuzum ben diğer esmalardada fazla fazla okuyordum zatenKız gecede 10.000 okuyabiliyordunuz da ya Şekûr da bizi niye çıldırttınız
✔1.kunfeyekun__
2. @Luluuu94
3. N Nana
4.Sur-es
5. @nerimanim
6.Pembe Lotus
7. @Kara_gozlum
8. @newplanet
9. N Narinkimse
10. @MoonfacedMom
11. @MoonfacedMom anne
12. @adessa01
13. @Tospaagtd
14.telasememuresi
15.telasememuresi anne
16. @Kubkubra
17.Oriana
18. @cansu_tr
19. @HayatSevinceGuzel
20. @eczhnm
21. @Gulcan2904
22. N Nana b. Abla
23. @amazzon7
24.memurhanim
25.Jawlensky
Liste son hali bu.
Biliyorum kuzum ❤❤Kuzum ben diğer esmalardada fazla fazla okuyordum zaten
Canım 20.00e kadar süre var daha❤❤Akşam diğer arkadaşa geçene kadar okumuş oluruz biz de
Kuzum @ yap sonra da kimi etiketlerim istersen boşluk bırakmadan yazEtiket yapmayı bilmiyorum kızlarkusura bakmayın
Canım onuda artık bir dahaki gidişimde öğrenecek, telefondan giriyor etiket sıkıntı oluyorKuzum @ yap sonra da kimi etiketlerim istersen boşluk bırakmadan yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?