- Konu Sahibi __7n_bitirdin__
-
kahveye boyamıştı benim kuaförüm yani ben kahve istyemiştim zaten.
yanliz sacrengin acik, eger alicagin sacboyanda "kizilik" oldumu turunculuk olur sacinda bilgine canim.kendin yapicaksan bilgili bi kisiden fikir al ki sonucu da istedigin gibi olsun..
canım benimde olmuştu ,küllü boyamıştım ,ilk günlrde yeşilimsi yansımaları oluyor ama 3-4 yaıkma sonrası yeşiller geçiyor küllü ton çıkıyor ayyuka...1 sonraki boyamada yeşil yansıma olmuyor...
benim resimli anlatımlı vs konum vardı hatta adım adım röfle-sonrası diye resimledim ...
ZEYNACIM birde sana sorayım
benim saçlarım koyu kumraldı bende koyu sarıya boyadım loreallin bi serisiyle ama tutmadı saçlarım kestane karamel ne bilim kına yakarsında tutmaz ama yinede bi renk alırya öyle oldu uçlarda da röflem vardı onları hiç kapatmadı ne yapmalıyım sence bide hangi marka kullanmalıyım
Bahsettiğiniz konuyu ararken dalıp gittim açtığınız konulara çok güzel paylaşımlarınız olmuş. Ben daha burda çok yeniyim. Blog sayfanızı da ziyaret ettim o ne güzel göz ve ne güzel göz makyajlarıdır. Allah nazardan saklasın.
çok güldüm ya tarlabaşı neresikaydirigubbakcemile3 güle güle kullan canım numarsı kaç acaba bende istiyorum ama cilamı attırsam boyatsammı diye kararsızım başlıklara girip bakıyorum
slm.bende senin gibi çıldırmak üzereyim.benimde saçlar röfle ve bende değiştirmek istiyorum.şöyle tatlı bi karamel falan düşünüyorum.sen boyattınmı?ne renk oldu banada yardımcı olurmusunn??bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?