Saç Rengi ve Saç Boyama Ya Çokmu Zor Röfle Üstüne En iyi Boyayı Söylemek???????????*

kahveye boyamıştı benim kuaförüm yani ben kahve istyemiştim zaten.

Kuaföre gittikten sonra zaten hiç problem olmaz inşallah. Eskiden olsa çoktan almış sürmüştüm boyayı saçıma ama 2 yıldır öncesinde kızıl olan saçımı yoğun emek ve maliyetle bu hale getirmişken kendi başıma mahvetmek istemiyorum onun için sorup duruyorum bunca soruyu :))

yanliz sacrengin acik, eger alicagin sacboyanda "kizilik" oldumu turunculuk olur sacinda bilgine canim.kendin yapicaksan bilgili bi kisiden fikir al ki sonucu da istedigin gibi olsun..

yanliz sacrengin acik, eger alicagin sacboyanda "kizilik" oldumu turunculuk olur sacinda bilgine canim.kendin yapicaksan bilgili bi kisiden fikir al ki sonucu da istedigin gibi olsun..

Yok kendim boyamıycam ona cesaret edemem zaten. Bu kadar kaos yarattıktan sonra ben de bi öncesi-sonrası fotoğraf eklerim yaptırdıktan sonra :))

canım benimde olmuştu ,küllü boyamıştım ,ilk günlrde yeşilimsi yansımaları oluyor ama 3-4 yaıkma sonrası yeşiller geçiyor küllü ton çıkıyor ayyuka...1 sonraki boyamada yeşil yansıma olmuyor...
benim resimli anlatımlı vs konum vardı hatta adım adım röfle-sonrası diye resimledim ...

canım benimde olmuştu ,küllü boyamıştım ,ilk günlrde yeşilimsi yansımaları oluyor ama 3-4 yaıkma sonrası yeşiller geçiyor küllü ton çıkıyor ayyuka...1 sonraki boyamada yeşil yansıma olmuyor...
benim resimli anlatımlı vs konum vardı hatta adım adım röfle-sonrası diye resimledim ...

Bahsettiğiniz konuyu ararken dalıp gittim açtığınız konulara çok güzel paylaşımlarınız olmuş. Ben daha burda çok yeniyim. Blog sayfanızı da ziyaret ettim o ne güzel göz ve ne güzel göz makyajlarıdır. Allah nazardan saklasın.

Ayrıca caramelim size de teşekkür ederim alakanız için. ;)

ZEYNACIM birde sana sorayım
benim saçlarım koyu kumraldı bende koyu sarıya boyadım loreallin bi serisiyle ama tutmadı saçlarım kestane karamel ne bilim kına yakarsında tutmaz ama yinede bi renk alırya öyle oldu uçlarda da röflem vardı onları hiç kapatmadı ne yapmalıyım sence bide hangi marka kullanmalıyım

canım hani kuaförlerin "boya boyayı açmaz" dedikleri şey var ya..yaşadığın şey tam da bu olsa gerek..aslında loreal iyidir birçok boyadan..saçında röfle dışında boya var mıydı? eğer vardıysa alaca bulaca olma sebeplerinden biri budur..yani dipler ayrı, ortalar ayrı, uçlar daha ayrı bi renk olur genelde..bi de zaten koyu sarı filan kızılımsı parlamalar yapar..bence yapman gereken saçını daha koyu bir tona boyamak..yeniden kumral, ya da kahvenin çok koyu olmayan, açık tonlarına boyamak..ancak kapanır saçındaki renk sanırım..ama eğer saçını koyulaştırmak istemiyorsan önce bir açıcı ile açıp, üstüne istediğin bir boyayı sürebilirsin..ama bu saç açma işi riskli bi iş..saçı da yıpratır..profesyonel ellere bırakmak daha iyi olur bunu...ki o zaman bile yıpranır mutlaka..

teşekkür ederim canım saol bilgilendirdiğin için.Saçımda boya yoktu kendi rengim kumraldı geçen sene röfle yaptırdım uzadı uçlarda bi o var ya bende pek boyamayı beceremedim sanırım bi de dediğin doğru lorealle bende çok güveniyordum ama olmadı gerçi bugün arkadaşların dedeği gibi sabunla yıkadım baya bi aktı ama işte garip bi renk aldı aslında hep kuaför tercihimdir ama istanbulda güvenemedim kendim yapayım dedim ama dersimi aldım neysee canım tekrar saol.opuyorumnanaktan

slm.bende senin gibi çıldırmak üzereyim.benimde saçlar röfle ve bende değiştirmek istiyorum.şöyle tatlı bi karamel falan düşünüyorum.sen boyattınmı?ne renk oldu banada yardımcı olurmusunn??bilmiyorumkismile

Bahsettiğiniz konuyu ararken dalıp gittim açtığınız konulara çok güzel paylaşımlarınız olmuş. Ben daha burda çok yeniyim. Blog sayfanızı da ziyaret ettim o ne güzel göz ve ne güzel göz makyajlarıdır. Allah nazardan saklasın.

canım çok teşekkür ederim :asigim:
hoşgeldin aramıza:1hug:

çok güldüm ya tarlabaşı neresikaydirigubbakcemile3 güle güle kullan canım numarsı kaç acaba bende istiyorum ama cilamı attırsam boyatsammı diye kararsızım başlıklara girip bakıyorum

tarlabaşı istanbulun güzide semtlerinden biridir mağlum hatunların açık hava ticaret yeridir.
:jeyyar:
vallahi boyanın numarasını hatırlamıyorum çünki nasıl alıp boyadım bir hırsla
ama loriel perfect çok açık sarı idi.

slm.bende senin gibi çıldırmak üzereyim.benimde saçlar röfle ve bende değiştirmek istiyorum.şöyle tatlı bi karamel falan düşünüyorum.sen boyattınmı?ne renk oldu banada yardımcı olurmusunn??bilmiyorumkismile

yok boyamadım yarın gidip bakıcam boya haftaiçi boyatmak istiyorum loreal casting var burda olmazsa 730 bal köpüğüne boyatıcam başka boyalar yoksa

japangrill canım en iisi kozmetikçilere sor büyük alısveriş merkezlerinde olanlar daha bilgili bence marketler o kadar deilde saç boyası falan satan yerliri sor ben öyle yaptım aldım memnun kaldım birde benimde saçım geçen sene röfleli idi ve benimkide kızılımsı duruyordu aralarda ama inanki yıkandıkça oturuyor saç 20 güne düzelir merak etme bir ay kullan elleme saçını takma kafana baktın istediğin gibi olmuyor öyle boyarsın

ablam açık sarı platin röflelerinin aralarına bal köpüğü röfleler ekledi ve dip boyasını da bal köpüğü kullanıyor çok da memnun zaten burada herkes genelde onu önermiş...
yalnız içine bir kullanımlık diş macunu ölçüsünde koyu kumral karıştırıyor her seferinde...

Back