Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
.pekii hali hazırda kızıl bakır yansımaları olan saçta kullanımı ne olur ?
bana fayda etmedi ..zamanla mı edecek ..platin veya oldukça sarı renklerde faydası varmış sanırım keşke almsayadim🖐ben kullandım sorusu olan varsa alayım.
normal saç boyasının içine mi koyacaz mor şampuan danYaklaşık bir iki aydır mor şampuan kullanıyorum deneyimlerim (loreal silver )
1. Saçları gerçekten sertleştiriyor güzel bir kokusu var
2. Oryel ile açılan yerlerin turunculuğunu alıyor normal boya ile boyanan yerlerin turunculuğunu almıyor
3. Dip boya yapacağınız boyanın içine veya komple boyayacağınız karışıma mor şampuan eklerseniz faydasını görürsünüz ki ben gördüm daha az turuncuya dönüyor
Aklıma gelen bunlar ha bir de şampuanin yüzüme değen yerleri çok kurudu
Saçında açıcı varsa eğer etki edebilirMor şampuan bu saç rengime bir fayda sağlar mı beyaz platin yapmak istiyorum kafamı bu fikir çik aklımdan cik bembeyaz bana yakışmaz diyorum ama şeytan her sabah durtuyo
Kullandığınız gliss mır şampuan bubugün aldım gratisten oradaki bayan mor şampuan dedi ama üzerinde öyle bir şey yazmıyor terddütte kaldımBir çok markanın mor şampuanını kullandım,en memnun kaldığım schwarzkopf gliss mor şampuan oldu.
Normalde haftada 1 ya da 2 kullanım öneriliyor ama ben bakırlıktan ve çiğ sarıdan o kadar nefret ediyorum ki her gün kullana kullana saçım artık gri olmuştu neredeyse.
Bu şekilde ombreli saçı 1.5 yıl falan kullandım.
Şimdi yeniden ombre yaptırdım bunuda rahat 1 yıl kullanırım.
İlk yıkamada bile küllendi rengi ama asla bu fotoğraflardaki gibi 1 yıkamada neredeyse griymiş gibi olmuyor.
Ah canım hayır ya o bayan yanlış şampuan vermiş sana.Kullandığınız gliss mır şampuan bubugün aldım gratisten oradaki bayan mor şampuan dedi ama üzerinde öyle bir şey yazmıyor terddütte kaldım
Hadi yaaAh canım hayır ya o bayan yanlış şampuan vermiş sana.
Benim dediğim de aynı seri ama üstünde mor şampuan diye yazıyor yani.Baya baya yazıyor hemde nasıl karıştırabilmiş şaşırdım doğrusu.
Yarın gidip değiştir bence.
Hadi ya tühHadi yaa
Fişe baktım az önce atmışım bulamıyorum elimde patladı
Gerçekten mi çok teşekkür ederim gideyim inşallahHadi ya tüh
O zaman benden sana tavsiye yarın doğruca bime git,geçenlerde bime geldi bu şampuandan ve gratistekinin,watsondakinin yarı fiyatına.
Hatta bende pişman oldum aldığıma.Watsondan 56 liraya aldım indirimli haliyle,bimde 30 liraydı.
Eğer kaldıysa 2 kutu falan al derim.
Rica ederim canım yarın uç hemenGerçekten mi çok teşekkür ederim gideyim inşallah