Saç Rengi ve Saç Boyama Ya Çokmu Zor Röfle Üstüne En iyi Boyayı Söylemek???????????*

Ben de 2 senedir röfle yaptırıyorum. Saçlarım şu an altın sarısı ama galiba sıkıldım kahveli tonlara dönmek istiyorum. Ama röfleli saçlarıma hiç boya değmedi bugüne kadar, kuaföre gittiğimde sadece diplerine röfle yaptırdım. Saçlarım boya değmediği için 2 senedir çok sağlıklı. Röflenin üzerine komple boya yapmak saça zarar verir mi? Zarardan ziyade saçlarım tamamen yok olur diye korkuyorum. Bu uygulamayı yapan arkadaşlar lütfen yardım. Bi de pişman oldunuz mu onca zaman uğraşıp da sarıyı bulduktan sonra koyulaştırdığınız için. Çok kararsızım ((

röfleyi yaptırdığımda tarlabaşındaki hatunlara döndüm .kendi saçım kumral arada sarılarala korkunç oldu
bende oldum loriel in çok açık sarısını alıp kafaya vurdum kumral saçlarım yumuşadı röfle ziyan olmadısırnaşık şey

meraba kızlar uzun zamandr sizi takip ediyordum bende üye olayım dedim size bi sorum olcak ben dün saçımı loreal per..exx..ın koyu sarısına saçlarımı boyadım saçlarımda kumraldı ama boyadan sonra saçlarım karamel mi desem kestane mi desem öyle bişi oldu uçlarındada röfle vardı şimdi sarı veya yine kumral istiyorum ne yapmalıyım lütfen cvp çok üzüldüm yaaaa

anten arkadaşım keşke boyamasaydın gerçi böylede güzel olmuuuuştur ama yıkanınca saç güzel oturuyor bende çok korkmuştum ama 20güne süper olmuştuu

dün boyadıysan sabredip biraz beklemen gerekli,
sık sık yıkayarak öncelikle rengin açılmasını sağlamalısın,
sona çıkan sonuca göre tekrar boyuyacaan renge karar verirsin:)

hiç bir şey olmaz canım merak etme çok sağlıklıymış ve 2sene boya değmedi diyorsun beğendiğin bir tonu uygulayabilirsin saçların yok olmaz merak etme kaydirigubbakcemile3

çok güldüm ya tarlabaşı neresikaydirigubbakcemile3 güle güle kullan canım numarsı kaç acaba bende istiyorum ama cilamı attırsam boyatsammı diye kararsızım başlıklara girip bakıyorum

saçlarından boyanın daha çabuk akıp gitmesini istersen saç diplerine çok gelmeyecek şekilde beyaz sabunla yıka. sabunu sürdükten elinle iyice saç boyunu ovala mürekkep gibi aktığını göreceksin boyanın. üzerinde de şampuan-krem yaparsın kurumaz hem saçın.

Bir bilenden de soruma net bi yanıt alabilirsem çok sevinicem arkadaşlar. Röfleli saçı komple boyarsam saçım yıpranır mı??? :sm_confused:

15 gün yada 20 gün bekleyin saçlarınız yıpranmasın

hiç bir şey olmaz canım merak etme çok sağlıklıymış ve 2sene boya değmedi diyorsun beğendiğin bir tonu uygulayabilirsin saçların yok olmaz merak etme kaydirigubbakcemile3

Ben sorarken daha sen cevaplamışsın. Önceki mesajdaki sorumu geri alıyorum :) Çoook teşekkürler.

cnm ben uzuun yıllardır sürekli röfle yaptırırdım,2 yıl önce artık dedim saçımı düz renk istiyorum ve o gün bugündür ayda bir yada 2 ayda bir boyuyorum,
hiç bişe olmaz nerak etme,zate röflede az bi işlem deel hani,
bide sonuçta boyaların hepsi kimyasal,daa az zarar görsün istiyosan,çok açık sarıları boyama derim,zira içlerinde çok fazla açıcı var,işte onlar saçı yıpratıyokaydirigubbakcemile5
Ben sorarken daha sen cevaplamışsın. Önceki mesajdaki sorumu geri alıyorum :) Çoook teşekkürler.

sorunu geri almışsın ama ben cvpladım bile üzgünümkaydirigubbakcemile3

röflenin üstüne küllü boyamamanı tavsiye ederim..saçların yeşerebilir..hatta yeşerir yani..

Kendim boyamayı düşünmüyorum zaten renk seçimini kuaföre bırakmayı düşünüyorum sadece yıpranır mı, yanar mı diye endişe ediyordum. Küllü renkleri çok seviyorum kesin küllü olsun diye tuttururdum orda ama yeşerteceğini bilmiyordum sağolun tavsiyeniz için.

canım boya saçı röfle gibi yıpratmaz, yani yıpratsa bile yakmaz..hele de açıktan koyuya dönülecekse..ama dediğim gibi küllü renkler röfleli saçları yeşertiyor maalesef..küllü olmayan bi renge, mesela açık kumrala ya da bal köpüğü gibi tonlara boyatabilirsin..

ZEYNACIM birde sana sorayım
benim saçlarım koyu kumraldı bende koyu sarıya boyadım loreallin bi serisiyle ama tutmadı saçlarım kestane karamel ne bilim kına yakarsında tutmaz ama yinede bi renk alırya öyle oldu uçlarda da röflem vardı onları hiç kapatmadı ne yapmalıyım sence bide hangi marka kullanmalıyım

canım yıpranmaz hatta röflenden daha parlak canlı olur saçların benim şahsen öyle oluyordu röfleli ama keçe gibiyken düz komple boyattığımda harika yumuşacık oluyordu ve röfle üzerine boya diye açmıştım konuyu bakarsan yani yıprancak olsa ben yapmam başkaları yapmaz emin ol hiç birşey olmayacak dahada canlı prlak saçların olacak

Çok teşekkür ederim içimi çok rahatlattınız. Siz kendiniz mi boyadınız saçlarınızı? Bi de hangi renk ve hangi markaya boyadınız? Diplerim çıktığı için öncelikle kuaföre gitmeyi düşünüyorum hepsi aynı renk olsun diye ama bundan sonrası için soruyorum belki kendim devam ederim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…