- Konu Sahibi __7n_bitirdin__
-
meraba kızlar uzun zamandr sizi takip ediyordum bende üye olayım dedim size bi sorum olcak ben dün saçımı loreal per..exx..ın koyu sarısına saçlarımı boyadım saçlarımda kumraldı ama boyadan sonra saçlarım karamel mi desem kestane mi desem öyle bişi oldu uçlarındada röfle vardı şimdi sarı veya yine kumral istiyorum ne yapmalıyım lütfen cvp çok üzüldüm yaaaa
Ben de 2 senedir röfle yaptırıyorum. Saçlarım şu an altın sarısı ama galiba sıkıldım kahveli tonlara dönmek istiyorum. Ama röfleli saçlarıma hiç boya değmedi bugüne kadar, kuaföre gittiğimde sadece diplerine röfle yaptırdım. Saçlarım boya değmediği için 2 senedir çok sağlıklı. Röflenin üzerine komple boya yapmak saça zarar verir mi? Zarardan ziyade saçlarım tamamen yok olur diye korkuyorum. Bu uygulamayı yapan arkadaşlar lütfen yardım. Bi de pişman oldunuz mu onca zaman uğraşıp da sarıyı bulduktan sonra koyulaştırdığınız için. Çok kararsızım((
röfleyi yaptırdığımda tarlabaşındaki hatunlara döndüm .kendi saçım kumral arada sarılarala korkunç oldu
bende oldum loriel in çok açık sarısını alıp kafaya vurdum kumral saçlarım yumuşadı röfle ziyan olmadısırnaşık şey
meraba kızlar uzun zamandr sizi takip ediyordum bende üye olayım dedim size bi sorum olcak ben dün saçımı loreal per..exx..ın koyu sarısına saçlarımı boyadım saçlarımda kumraldı ama boyadan sonra saçlarım karamel mi desem kestane mi desem öyle bişi oldu uçlarındada röfle vardı şimdi sarı veya yine kumral istiyorum ne yapmalıyım lütfen cvp çok üzüldüm yaaaa
hiç bir şey olmaz canım merak etme çok sağlıklıymış ve 2sene boya değmedi diyorsun beğendiğin bir tonu uygulayabilirsin saçların yok olmaz merak etme kaydirigubbakcemile3
cnm ben uzuun yıllardır sürekli röfle yaptırırdım,2 yıl önce artık dedim saçımı düz renk istiyorum ve o gün bugündür ayda bir yada 2 ayda bir boyuyorum,saçlarından boyanın daha çabuk akıp gitmesini istersen saç diplerine çok gelmeyecek şekilde beyaz sabunla yıka. sabunu sürdükten elinle iyice saç boyunu ovala mürekkep gibi aktığını göreceksin boyanın. üzerinde de şampuan-krem yaparsın kurumaz hem saçın.
Bir bilenden de soruma net bi yanıt alabilirsem çok sevinicem arkadaşlar. Röfleli saçı komple boyarsam saçım yıpranır mı??? :sm_confused:
Ben sorarken daha sen cevaplamışsın. Önceki mesajdaki sorumu geri alıyorum :) Çoook teşekkürler.
röflenin üstüne küllü boyamamanı tavsiye ederim..saçların yeşerebilir..hatta yeşerir yani..
saçlarından boyanın daha çabuk akıp gitmesini istersen saç diplerine çok gelmeyecek şekilde beyaz sabunla yıka. sabunu sürdükten elinle iyice saç boyunu ovala mürekkep gibi aktığını göreceksin boyanın. üzerinde de şampuan-krem yaparsın kurumaz hem saçın.
Bir bilenden de soruma net bi yanıt alabilirsem çok sevinicem arkadaşlar. Röfleli saçı komple boyarsam saçım yıpranır mı??? :sm_confused:
canım yıpranmaz hatta röflenden daha parlak canlı olur saçların benim şahsen öyle oluyordu röfleli ama keçe gibiyken düz komple boyattığımda harika yumuşacık oluyordu ve röfle üzerine boya diye açmıştım konuyu bakarsan yani yıprancak olsa ben yapmam başkaları yapmaz emin ol hiç birşey olmayacak dahada canlı prlak saçların olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?