Cilt Bakımı Ürünleri Ya bu emla krem bende hiç bir işe yaramıyor...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
No cafein bir hayat sürüyorum bana mısın demedi valla emla. çözücem ama bu işi.

ben de kullandım,tam olarak işe yaradığını söyleyemem.ne umutlarla almıştım oysa ki:çok üzgünüm:

bugün iki tüp sürdüm 45 dakika yüzüme.alın bölgemde bayağı yerde etkisini gösterdi aam yanak bölgesinde göstermedi etkisini.çok saçma anlayamıyorum niye böyle yer yer oluyo. biraz kalın tabaka bırakmak lazım galiba üstünde

ben genital lazerde emla kullandım.öncelikle
1- kalın tabaka sürmeniz gerekiyor
2- üstünü streç le iyice sarmanız gerekiyor.hiçbiyerden hava almaması lazım
3- yapılacak işlemden en az 45 dakika önce sürmek lazım.

ben böyle yapıyordum ve inanın işlem yaptıracağım zaman kremi sildiğimde o peçeteyi bile tenimde hissetmiyordum o derece uyuşturuyordu.
uyuşukluğu 1 1,5 saat sürüyor

buna laternatif yokmu emlaya ben strechle 3 saat ve 2buçuk tüp kullanmıştm zerre kadar etki etmemişti ?

ben de dün aldım 54 lira verip kücük kücük tüpler ay nereme yetcek bu benim diye düsündüm evde strech var diye yeni almamıstım o da bi bacağıma yetti bi bacağıma yetmedi, azcık sürün yeter diolardı ben biikini ve bacaklarıma sürdüm bi tane bacağı kaplayabildiim, diğeri yarım kaplı yarısı acık.. bilmioyrum yani bindik bi alamete durumundayım.. birazdan kuaförümle randevum vardı 1 saat kadar beklemesi lazım diye biliodum 50 dk falan oldu ama bazı arkadalar 1 bucuk saat bekletin daha iyi demiş, anlayamadım ama bikini bölgesine bir tüp kadar yedirdim, cok kalın jiletten dolayı adam sakalı gibi cıkmasına ragmen 1 tüp yeter mi diye korkuyorum ama ileriye dönük cinsel zevki öldürme gibi bir sorun olursa diye 2. tüpe de cesaret edemedim simdi bilemiorum offf su kuaförden bi geliim de yazıcam yine..

X