Cilt Bakımı Ürünleri Ya bu emla krem bende hiç bir işe yaramıyor...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
kesinlikle işe yarıyor ama %100 uyuşturmuyor .Hiç yoktan iyidir .Aslinda daha da iyidir. emlasız ağda yapmam yapamam .

hava almaması gerekiyo srdükten sonra o bolgenin.ben genişce bi posetle kapattım camasırımı giydim ,1- 1,5 saat kaldı yavas yavas aldım kanamasnlar diye.çok rahat ettim.ilk ağdamı emlayla yaptım.artık ağda salonuna gidiyorum sir ağdaya..sürekli emla kullanmak(uyusturmak) kadınlık hislerini yok edebilir dewamlı kullanmayın bence kesinlike.. ben daha kullanmıcam. 1kereye mahsus kullandım daha sürmemeye kararlıyı..sonucta sinirlere etki ediyo bu krem. hislerinizin olmadığını düşünsenize..

kızlar benim tenim aşırı hassas.. eskiden bikini bölgesini ağdayla alıyodum mosmor oluyordu akannehir ve aşırı derecede kıl dönmesi oluyor bende ve çok acıdığı için maalesef tertemiz yapamıyordum. emla kremi duydum hemen aldım bikini bölgesine ve koltuk altına birer tüp ince tabaka halinde sürdüm ağdayla aldım canım gene çok yandı.. Bidahaki sefere kalın tabaka halinde sürdüm 1 1.5 saat bekledim güzelce sildim kremi ve makineyle yaptım zemuszemus şimdi Emlayı kim çıkardıysa dua ediyorum:kedi: ömrü hayatımda sadece emla+makineyle tertemiz geziyorum :kedi:
ama piyasadan kalkıyomuş maalesef ucuz bişi olsa stok yapıcam onsuz naparım bilmiyorum mafoldumben

lazer epilasyon öncesi kullanıyorum ama pek işe yaradığını söyleyemem. sürdükten sonra streç filmi kendime şort şeklinde sarıyorum, hiçbir şekilde hava aldırmıyorum ama yine o koltukta acı içinde kıvranıyorum. şu çile artık bitse de kurtulsam.

bende işe yarıyo. ben poşet falan kullanmıyorum. haaa hiçbirşey hissetmiyorum desem yalan olur. oda sabırsızlığımdan kaynaklıyo. beklemeden hemen işe girişiyorum. işim bitiyo bakıyorumki tamamen uyuşmuş:)))
ben tavsiye ederim.

bende de işe yaramıştı arkadaşlar bıyığıma epilasyon yaptırmak istemiştim uzman önermişti en çok hassas olan yerlerden biridir bıyık emlayı yoğurt gibi kalın tabaka halinde sürüp 20 dk. bekliyordum uyuşuyordu epey sürede öyle kalıyordu

arkadaşlar emla kremi kullananınız war okudum aldım we uyguladım ama hiç bir işe yaramadı 1 saatten fazla beklettim ama en küçük bi uyuşma olmadı ne yapmalıyım benmi yanlış yapıyorum lütfen yardım edin çünkü ben epilasyonda çok zorlanan biriyim emla gb birşeye çok fazla ihtiyacım war..senağlama

Bildiğim kadarıyla emla epilasyondan 30 dk önce, ağdadan 2.30 saat önce uygulanıyor. Daha kısa sürede de etkili olmuyor. yerimseniben

Ben tüm bacaklarima,koltukatlarima ve bikini bölgeme lazer yaptiriyorum ve emla kremini bende kullaniyorum ve acayip $ekilde uyu$turuyor...1 keresinde fazla sürmemi$tim ve koltukatlarimi lazerle yaptirdigimda acidan kivrandim resmen kremi mutlaka kalin sürün az sürmeyin 1 saatten fazla bekletin ve mutlaka streçfilmle kaplayin...kolumu makinayla aldigimda emla kremi sürmü$tum ve inanin hiç bir$ey hissetmemi$tim hatta uyu$ma hissi sabaha dogru gitti :icecream:

Bende kullandım emlayı 1-1 buçuk saat arasında beklettim ve gerçekten işe yaradı
Bikini bölgemde ağda yapmayı denedim acımadı ama ben ağdayı beceremedim ilk defa denediğimden olabiler.Bi de etkisi 1 saat sürdü bende

ya şu an ben de bikini bölgemde uyguluyorum söylendiği gibi poşetle sardım bekliorm ama hiç bi etkisi olmadı sanırım. yardımcı olun daha önce bu kremi kullanmadan ağda yaptırdım ama çekilicek gibi değil. bi kaç arkadaşta da işe yaramamış napıcağımı bilmiyorum bilmiyorumkismile

kızlar işe yaramadı hiç yarı uyuşturdu iğneli epilasyon için yüze sürmüştüm. çift tüp mü sürsem napsam :S

X