Cilt Bakımı Ürünleri Ya bu emla krem bende hiç bir işe yaramıyor...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

OLSUN ARTIK

iki güzel prenses
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2008
229
102
arkadaşlar emla kremi kullananınız war okudum aldım we uyguladım ama hiç bir işe yaramadı 1 saatten fazla beklettim ama en küçük bi uyuşma olmadı ne yapmalıyım benmi yanlış yapıyorum lütfen yardım edin çünkü ben epilasyonda çok zorlanan biriyim emla gb birşeye çok fazla ihtiyacım war..senağlama

bende emla almayı düşünüyodum.bi etki etmiyomu şimdi yaaa
bu arada cnm sen nerden aldın?

ben aldım canım sürdüm uyusturdu ama yine de biraz acıyor tabi tamamiyle acımama gibi birşey yok.

arkadaşlar o kişiden kişiye değişiyormuş.. kiminde gerçekten hiç hissettirmeyecek kadar uyuşuyor kiminlerinde de hiç bir faydası olmuyormuş.. dneemekte yarar wr bence :KK66:

arkadaşlar hemen umutsuzluğa kapılmayın. ben sağlık ocağında çalışıyorum sağlıkçı olmasam bile az çok ilaçlarla ilgili bilgilenmeye başladım. emla kremi duyuyordum ama hiç deneyen birinden tam olarak duymamıştım. birgün heöşirelerden biri sööledi. bende aynen dediği gibi uyguladım hemde dün :)) valla dünden beri bu kremi kim ürettiyse dua ediyorum. sinek ısırıı kadar bile acı duymadım hatta komiğüine gidiyo insanın epilasyan yaparken :)) ben ilk önce bir tüp kullandım (bikini bölgeme) sonra içim rahat etmedi ya yetmezse diye 1 saat sonra bir tüp daha sürdüm. ve bir saat daha bekledim. 2 saat sonucunda tamamen uyuşmuştu ve epilasyon 10 dk bile sürmedi. 1 tüp yetmezse 2 tüp kullanın arkadaşlar ve 1,30-2 saat beklemeniz daha iyi sonuç verir...

eğer kahveyi çok tükettiyorsanız emla krem sizde pek bi etki yapmaz.bende kullandım bende hiçbi işe yaramadı.sonra araştırdım ki kafein yüzündenmiş.bende bikini bölgem konusunda çok sıkıntı yaşıyodum.ama artık ağdacıya gidiyorum.bi arkadaşımın yıllarca gitti bi yer vardı o götürdü.ben çok utanıyodum hayatta açamam diyodum ama saolsun ağdacım çok tatlı bi kadındı beni rahatlatarak sıkmadan yaptı.şuan çok memnunum.bir buçuk ayda bir gidiyorum.benim size tavsiyem sizde böyle yapın.çünkü emla veya başka uyuşturan krem ile ağda yaparken kıllı kırabiliyoruz bu daha kötü oluyo allah korusun kıl dönmesi filan olur.mesela bende çok fazla kıl dönmesi vardı şuan hiç yok.bide bunu ağdacım söyledi adet dönemi bittikten 5 gün sonra ağda yapılmalıymış.ağdacım bütün müşterilerine bunu söylüyo.o gün kıl köklerinin hepsi çıkıyomuş kıl dönmesi olmuyomuş...

Arkadaşlar, emla kremi hiç kullanmadım. Bu krem işe yarasa bile bikini bölgesine sürmek ne kadar sağlıklı düşünmek lazım bence.. Bacaklar olabilir de bikini bölgesi ve koltukaltı çok hassas bölgeler, normal sabun ve duş jelleri ile bile mümkünse yıkamayın diyor doktorlar. Yani kötü bir etkisi var mı bilemiyorum tabi ki, kullanmadım hiç.. Yine de araştırmak lazım..

Son düzenleme:
peki sürdükten sonra üstünü kapattınız mı.. o şeffaf pansumanları ben yapştırdım ama tabi ki durmadı doğal olarak:), boşuna harcamış oldum yani pansumanları, kapatamadım üstünü.. siz neyle kaplıyorsunuz kremi sürdükten sonra?

emla krem bendede az bi etki yapıyor acıyı hissediyorum , uyuşturmadan ağda yaptıramam herhalde o kadar cesaretli deilim maalesef

kullandım. uyuşturmadı :KK43: ufff bıktım canımdan bezdim eah: koltuk altı neysede bikini bölgesi için çare arıyorum imdattttttttttttt :KK43:(((((((((

bende de etki etmedi uyuşmadı 2 saat bekledim 2 tüp harcadım üstüne de şeffaf strej yoktu normal bi poşeti açıp sardım uyuşmadı malesef

diğer konu başlıklarından özetle : emla krem 2 tüp kullanıp üstünü kapatıp (hava almayacak ) sıcak tutunca işe yarıyor.Tamamen hissiz olmuyorsun ama idare ediyor . deriye temas etmeli yani o bölgedeki tuylerin uzunluguda önemli bence . geçen gün denedim 1 saat tuttum. bazıları 1 saatten fazla tutunca etkisi geçiyor demişti ama bence 1 30 saat bile tutulabilir.tabi bu bende ki etkisi kişiye göre değişiyor.

kişiden lişiye değişiyor emla.bende hiç işe yaramıyor malesef.birde onu yazdırana kadar canım çıktı doktor inat etti ben inat ettim en sonunda yazdırmıştım ama.keşke bir de işe yarasaydı

yoğurt gibi sürün (yani beyaz bir katman oluşsun), sonra bildiğimiz streçfilm'le kaplayın ve 1 saat bekleyin.

kızlar uyusup uyusmadıgını nerden anlıyorsunuz ayrıyetten ben kullandım venormalde uyusmamaıs gıbıydı makınemı degdırınce anladım uysutugunu..denemeden karar vermıyorsunuz..dimi...

ben de alacaktım bir arkadaşım çok övmüştü ama şimdi kafam karıştı. Gerçekten işe yaramıyor mu? :1no2:

X