Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb hatuşlar yine bir derdim var yazacaklarımdan hayatımdan dolayı lutfen bana onyargılı yaklasmayın rıca edıyorumsizlerle paylasmak ıstıyorum cunku cok kararsızım .ben ayrıldım bosandım 2tane evladım var .babamın evınde yasıyorum cocuklarımla. sımdı benım 2tane 8 yasında kardeslerımde var 2 de benım 4.bazen 2 cocugum evde fazlalık oluyor bende buna katlanamıyorum ayrıldıgım ılk sıralarda evle cok sorunlar yasıyorum sureklı bır baskı yönetme hayatıma karısma fılan .evden ayrılıp pavyonda calısmaya basladım ara ara cocuklarımı gormeye gıdıyordum sorun yasamıyordum tek basına yasıyordum cocuklarımın annemın ozlemıne dayanamadım cıktım geldım yerlestım baba evıne daha kotu oldu sankı geldıgım gunden berı en basıt kuafore bıle gıdemıyordum gıttıgım zaman 40 defa arıyorlardı eve gec kaldıgım zamanlarda dayak atıyorlardı ama ben yıne gıdemedım hıcbır yere cocuklarıma dayanamıyorum ılk gıttıgımde cocuklarımı yanıma alcaktım ama annem ızın vermedı ıstemedı bende babamın evınde kaldım.24 yasındayım ınanın hıcbısey yapmıyorum evdeyım butun gun ev ıslerı cocuklar fılan yanı babamın abmın elıne bakıyorum cocuklarıma bı ayakkabı bıle alamıyorum calıstırmıyorlar kı sebebıde bana guvenmıyorlarmıs ıyıde bu ne zamana kadar gıdecek dıyorum gıttıgı yere kadar dıyorlar kafayı yıyorum boyle olurmu sızce ? 2sene oldu hala aynı bahalerle gelıyorlar cocuklarımı ıstedıgım sekılde yetıstıremıyorum hem cocuklarım cok yaramazlar babam kalkıyor dövuyor engel olmaya kalkıncada kızıyor bana ara da bır cok sınırlenınce de evden kovuyor benı.. kızım 5 oglum 4 yasındalar cocuklarımın pıskolojısı bozulacak dıye cok korkuyorum.evden ayrılmayı dusunuyorum ama annem ve kardesıme dayanamıyorum cunku bu seferde evden ayrılırsam asla affetmeyecek abım ve babam yanı gerı donusum olmayacak. bır taraftanda eşi dostu dusunuyorum evden ayrılırsam dusmanlarımı sevındırmıs olacagım yaa zaten o oyle bırıydı bak ne oldu dıecekler emınım buna.kafam cok karısık ınanın.ıstıyorumkı aılem bıseylere ızın versın bırazcık ozgur olayım normal ınsanlar gıbı 6aydır cezalıyım abım telefonumu aldı telefon cezam bıtmedı daha cok sıkıldım bırazda ben ozgurlugu seven bırısıyım ama bu kadarıda agır gelıyor artık .sızce ne yapmalıyımm lutfen yardım edın yanlıs karar vermek ıstemıyorumm :18::18:
Neden pavyon? Ciddi soruyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bunu bende merak ediyorum konu sahibi.yargılamak için sormuyorum yanlıs anlama da telefonunu elinden almıslar bu forumda gezmene nasıl izin veriyolar :26: o kadar sıkıyolarsa buraya ne yazdın diye bakıp öğrenmek istemiyolar mı :26: bence ustu kapalı gectiğin hatalat önemsenmeyecek kadar küçük değil ailene göre :26: sözlerinden cıkma bence güvenmelerini onları unutmalarını sagla. hem cocujklarına bak onlar iyi mutlu olduktan sonra sürekli gezmek zorunda değilsin ki annnenle yakın ol o seni gezdirir bence![]()
Kim isteyerek pavyonda çalışır lütfen yargılamayalım demek ki şartlar onu gerektirmiş demek ki o anda onu yapması gerekmiş yazılanları anlayarak okuyun lütfen bu hayatı yaşamak kolay değil hiçbirimiz yaşamadan bilemeyiz .