Ya bu deveyi güdecem yada bu diyardan gidecem hangisi sizce ?? :(

Eski esinden nafaka almiyirmusun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yargılamak için sormuyorum yanlıs anlama da telefonunu elinden almıslar bu forumda gezmene nasıl izin veriyolar :26: o kadar sıkıyolarsa buraya ne yazdın diye bakıp öğrenmek istemiyolar mı :26: bence ustu kapalı gectiğin hatalat önemsenmeyecek kadar küçük değil ailene göre :26: sözlerinden cıkma bence güvenmelerini onları unutmalarını sagla. hem cocujklarına bak onlar iyi mutlu olduktan sonra sürekli gezmek zorunda değilsin ki annnenle yakın ol o seni gezdirir bence :34:

mrb hatuşlar yine bir derdim var yazacaklarımdan hayatımdan dolayı lutfen bana onyargılı yaklasmayın rıca edıyorum :( sizlerle paylasmak ıstıyorum cunku cok kararsızım .ben ayrıldım bosandım 2tane evladım var .babamın evınde yasıyorum cocuklarımla. sımdı benım 2tane 8 yasında kardeslerımde var 2 de benım 4.bazen 2 cocugum evde fazlalık oluyor bende buna katlanamıyorum ayrıldıgım ılk sıralarda evle cok sorunlar yasıyorum sureklı bır baskı yönetme hayatıma karısma fılan .evden ayrılıp pavyonda calısmaya basladım ara ara cocuklarımı gormeye gıdıyordum sorun yasamıyordum tek basına yasıyordum cocuklarımın annemın ozlemıne dayanamadım cıktım geldım yerlestım baba evıne daha kotu oldu sankı geldıgım gunden berı en basıt kuafore bıle gıdemıyordum gıttıgım zaman 40 defa arıyorlardı eve gec kaldıgım zamanlarda dayak atıyorlardı ama ben yıne gıdemedım hıcbır yere cocuklarıma dayanamıyorum ılk gıttıgımde cocuklarımı yanıma alcaktım ama annem ızın vermedı ıstemedı bende babamın evınde kaldım.24 yasındayım ınanın hıcbısey yapmıyorum evdeyım butun gun ev ıslerı cocuklar fılan yanı babamın abmın elıne bakıyorum cocuklarıma bı ayakkabı bıle alamıyorum calıstırmıyorlar kı sebebıde bana guvenmıyorlarmıs ıyıde bu ne zamana kadar gıdecek dıyorum gıttıgı yere kadar dıyorlar kafayı yıyorum boyle olurmu sızce ? 2sene oldu hala aynı bahalerle gelıyorlar cocuklarımı ıstedıgım sekılde yetıstıremıyorum hem cocuklarım cok yaramazlar babam kalkıyor dövuyor engel olmaya kalkıncada kızıyor bana ara da bır cok sınırlenınce de evden kovuyor benı.. kızım 5 oglum 4 yasındalar cocuklarımın pıskolojısı bozulacak dıye cok korkuyorum.evden ayrılmayı dusunuyorum ama annem ve kardesıme dayanamıyorum cunku bu seferde evden ayrılırsam asla affetmeyecek abım ve babam yanı gerı donusum olmayacak. bır taraftanda eşi dostu dusunuyorum evden ayrılırsam dusmanlarımı sevındırmıs olacagım yaa zaten o oyle bırıydı bak ne oldu dıecekler emınım buna.kafam cok karısık ınanın.ıstıyorumkı aılem bıseylere ızın versın bırazcık ozgur olayım normal ınsanlar gıbı 6aydır cezalıyım abım telefonumu aldı telefon cezam bıtmedı daha cok sıkıldım bırazda ben ozgurlugu seven bırısıyım ama bu kadarıda agır gelıyor artık .sızce ne yapmalıyımm lutfen yardım edın yanlıs karar vermek ıstemıyorumm :18::18:

Arkadaşım yaşadıkların için çok üzgünüm 2 tanede daha küçük çocuğun var ailen bir tuhaf kimsenin seni yargılamaya hakkı yok bir kere . Yaşadıkların hiç kolay şeyler değil kaldırması atlatması zor şeyler ama anladığım kadarıyla ailenin evinde baskı var dayak var hem 2 çocuğuna hem 24 yaşındaki sana eve kapatmalar dışarı çıkarmamak ne demek çocukmusun sen annesin o yüzden ne kadar güvenmiyoruz deselerde bir şekilde ikna edip bir işe girip çalışmalısın 3-4 ayda kazandığını harcamadan bir ev tutup ailenin yanından temelli ayrılmalısın bu hayat eziyetle dayakla geçmez hem kendine hem çocuklarına yazık edersin tam gelişme sürecindeki iki çocuğunu düşün böyle bir aile ortamında yaşadıkları psikolojiyi düşün iyi kötü bir iş bul hayatını kurtarmaya bak yaşlarımız aynı hemen hemen tam gençlik zamanındasın eğlenebileceğin yaştasın her ne hata yapılmış olursa olsun kimse böyle bir yaşamı haketmez lütfen bir iş bulup ailenin yanından kurtul . Böylesi hem senin hemde güzel çocukların için çok daha güzel inan bana başarabilirsin kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin bunlara katlandığına göre güçlü bir yapın var zaten bu gücünü bu hayata katlanmaya değil kendinin ve çocuklarının hayatını kurtarmaya harca . Ayrıca eşinden nafaka almıyorsan oturduğun bölgedeki aile mahkemesine başvur sana nafaka vermek zorunda boşandıktan sonra hiç almadıysan onlarıda alabiliyorsun toplu olarak .

Son düzenleme:
Neden pavyon? Ciddi soruyorum

Kim isteyerek pavyonda çalışır lütfen yargılamayalım demek ki şartlar onu gerektirmiş demek ki o anda onu yapması gerekmiş yazılanları anlayarak okuyun lütfen bu hayatı yaşamak kolay değil hiçbirimiz yaşamadan bilemeyiz .

düzgün bı iş bulursan,kımse sana karışmaz..

çocuklarını düşünüyorsan,ilerde onlara laf getırmıyecek sekılde yaşa..

gıt temızlık yap bırının evınde ama saçma sapan işlerle özgür olamaya calısma..

Yaşınız çok küçük kendi ayaklarınız üzerinde de duramadığınız için ordan oraya savrulmuşsunuz böyle devam ederse daha çok savrulursunuz muhtemelen aileniz uygun gördüğü biriyle sizi evlendirmek ister 2 tane çocuk da oradan kalır bence hemen düzgün bir iş bulun temizliğe gidebilirsiniz merdiven yıkayabilirsiniz el emeğinizle para kazanabilirsiniz hepsi olur sonrada çocuklarınızla yeni bir hayata başlarsınız güveni sağlarsanız ailenizde bunu görecek ve size destek verecektir

yargılamak için sormuyorum yanlıs anlama da telefonunu elinden almıslar bu forumda gezmene nasıl izin veriyolar :26: o kadar sıkıyolarsa buraya ne yazdın diye bakıp öğrenmek istemiyolar mı :26: bence ustu kapalı gectiğin hatalat önemsenmeyecek kadar küçük değil ailene göre :26: sözlerinden cıkma bence güvenmelerini onları unutmalarını sagla. hem cocujklarına bak onlar iyi mutlu olduktan sonra sürekli gezmek zorunda değilsin ki annnenle yakın ol o seni gezdirir bence :34:
bunu bende merak ediyorum konu sahibi.:ssz:

Kim isteyerek pavyonda çalışır lütfen yargılamayalım demek ki şartlar onu gerektirmiş demek ki o anda onu yapması gerekmiş yazılanları anlayarak okuyun lütfen bu hayatı yaşamak kolay değil hiçbirimiz yaşamadan bilemeyiz .

Ben yargılamadım ama siz içten Yargı'da bulunmussunuz anlaşılan :) aman diyim kınamayın. Ben sadece sordum. Ne özelliği var ki pavyon seçildi diye.

Çocuklarınız için gerekirse temizliğe gidin günlük 100 lira haftanın 5 günü gitseniz 500 lira eder,kazandığınız parayı bir süre biriktirirsiniz ve bu arada sigortalı işlere başvuru yapın 1+1 ev tutarsınız çocuklarınızla beraber kalırsınız.Eski eşinizden nafaka alıyormusunuz çocuklarınız için almıyorsanız nafaka davası açabilirsiniz.

kusura bakma ama pavyonda çalışıyosan hayatın çok düzenli değildir
herşeyden önce annesin, kendi hayatın alt üst olsada evlatlarını düşün... hayatına ona göre çeki düzen ver

Biraz para biriktirme imkanın olsa direkt ayrı eve çıkardın sonra çalışır bakardın çocuklarına zaten devlet anaokuluna da gidebilirler aylık 60 tl filan o da çok ucuz, tabii düşünceli olman lazın çalışmak için yine kötü yerler seçme

şuan pavyonda calısmıyorum calısmıstım yazdım.evet kımse kımseyı yargılamaya hakkı yok .herkesın kendı yasam mucadelesı düzgün bır işte de calısmak ıstesem yıne aılem ızın vermıyor ben pavyonda calısacam ızın verın demıyorum kı DISARIYA CIKAMIYORUM! kii kalmıskı temızlıge fılan gıdecegım onların bana yenıden guvenebılmelerı baya zaman alacak ve olan yıne bana olacak zamandan kaybım olacak tek uzuldugum bu benım.ıkna etmeye calsııyorum suan da olumlu gozukmuyor hayırlısı demekten baska bırsey dıyemıyorum.ayrı eve cıkarım ama ozamanda aılem benı sılecek cunku bu 1.ci degıl 2.ci olacak olursa şayet.kocamdan nafaka almıyorum orası bıraz karısık.

Neden eski eşinden nafaka almıyorsun, resmi nikahın yok muydu... SAdece kuaförden geç döndüğün için ailenin bu kadar baskı yapması biraz abartı sanki yada bu baskının başka nedenleri de var ama sen söylemedin. Sen açık olmazan sana nasıl bir öneride bulunabilir ki burdaki bayanlar

Son düzenleme:
Ailen durduk yere bu kadar baskı yapmaz sen olayı yarım yamalak anlatıyorsun bence gerçekleri gizleyerek ki artık kadınlar ön planda boşanma öyle kolay değil kocan neyi kanıtladı da nafaka vermiyor ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Back