E arkadaşım sen de calışmak icin pavyon secersen o insanlar da sana güvenmezler. Telefonunu elinden alacak ne yaptın?mrb hatuşlar yine bir derdim var yazacaklarımdan hayatımdan dolayı lutfen bana onyargılı yaklasmayın rıca edıyorumsizlerle paylasmak ıstıyorum cunku cok kararsızım .ben ayrıldım bosandım 2tane evladım var .babamın evınde yasıyorum cocuklarımla. sımdı benım 2tane 8 yasında kardeslerımde var 2 de benım 4.bazen 2 cocugum evde fazlalık oluyor bende buna katlanamıyorum ayrıldıgım ılk sıralarda evle cok sorunlar yasıyorum sureklı bır baskı yönetme hayatıma karısma fılan .evden ayrılıp pavyonda calısmaya basladım ara ara cocuklarımı gormeye gıdıyordum sorun yasamıyordum tek basına yasıyordum cocuklarımın annemın ozlemıne dayanamadım cıktım geldım yerlestım baba evıne daha kotu oldu sankı geldıgım gunden berı en basıt kuafore bıle gıdemıyordum gıttıgım zaman 40 defa arıyorlardı eve gec kaldıgım zamanlarda dayak atıyorlardı ama ben yıne gıdemedım hıcbır yere cocuklarıma dayanamıyorum ılk gıttıgımde cocuklarımı yanıma alcaktım ama annem ızın vermedı ıstemedı bende babamın evınde kaldım.24 yasındayım ınanın hıcbısey yapmıyorum evdeyım butun gun ev ıslerı cocuklar fılan yanı babamın abmın elıne bakıyorum cocuklarıma bı ayakkabı bıle alamıyorum calıstırmıyorlar kı sebebıde bana guvenmıyorlarmıs ıyıde bu ne zamana kadar gıdecek dıyorum gıttıgı yere kadar dıyorlar kafayı yıyorum boyle olurmu sızce ? 2sene oldu hala aynı bahalerle gelıyorlar cocuklarımı ıstedıgım sekılde yetıstıremıyorum hem cocuklarım cok yaramazlar babam kalkıyor dövuyor engel olmaya kalkıncada kızıyor bana ara da bır cok sınırlenınce de evden kovuyor benı.. kızım 5 oglum 4 yasındalar cocuklarımın pıskolojısı bozulacak dıye cok korkuyorum.evden ayrılmayı dusunuyorum ama annem ve kardesıme dayanamıyorum cunku bu seferde evden ayrılırsam asla affetmeyecek abım ve babam yanı gerı donusum olmayacak. bır taraftanda eşi dostu dusunuyorum evden ayrılırsam dusmanlarımı sevındırmıs olacagım yaa zaten o oyle bırıydı bak ne oldu dıecekler emınım buna.kafam cok karısık ınanın.ıstıyorumkı aılem bıseylere ızın versın bırazcık ozgur olayım normal ınsanlar gıbı 6aydır cezalıyım abım telefonumu aldı telefon cezam bıtmedı daha cok sıkıldım bırazda ben ozgurlugu seven bırısıyım ama bu kadarıda agır gelıyor artık .sızce ne yapmalıyımm lutfen yardım edın yanlıs karar vermek ıstemıyorumm :18::18:
hayır aılem pavyonda calıstıgımı bılmıyorlardı halada bılmıyor. zaten kısa bı surelıgıne evden ayrılmıstım .kuaforden eve gec geldıgım ıcın telefonumu aldılarE arkadaşım sen de calışmak icin pavyon secersen o insanlar da sana güvenmezler. Telefonunu elinden alacak ne yaptın?
hayır aılem pavyonda calıstıgımı bılmıyorlardı halada bılmıyor. zaten kısa bı surelıgıne evden ayrılmıstım .kuaforden eve gec geldıgım ıcın telefonumu aldılar
zaten evden ayrılırsan çocuklara kim bakacak sen çalışırken
yakın bi ev tutabilirsin aslında varsa öyle bir imkan
O daha kötü o zaman, ortadan kayboluyorsun ve sonra geri geliyorsun. Hicbir aile durup dururken bu kadar baskı uygulamaz, anlatmadığın atladığın başka seyler var mı?
benım sulale zaten cok baskıcı bır aıle yaptıgım hatalarında etkısı var tabı. üstü kapalı anlattıgımı dusunuyorum
Arkadaşım ailenle güzel güzel konuş, işe girip düzen kurmak istediğini söyle. Ama adam akıllı bi,r iş. İki tane cocuğun var ne işin var pavyon köşelerinde.
aılemle daha dun konustum ama asla ızın vermeyeceklerını soyledıler bır sure daha bu boyle devam edecekmıs ama ben bu sekılde ıstemıyorum devam edemıyorum cocuklarıma daha guzel bı hayat sunmak ıstıyorum
Sabredeceksin arkadaşım. Sükunetle bekleyeceksin. Sendeki sessizliği ve olumlu adımları görürlerse ailen de biraz yumuşar belki. Maalesef her istediğimiz her zaman hemen olmuyor.
Tek başına olsan cek git kur düzenini diyeceğim ama iki tane evladın var, akıllı davranmak zorundasın.
kreşe vermeyı dusunuyorum oyle bır ımkanım var kabul etmıyorlar
mrb hatuşlar yine bir derdim var yazacaklarımdan hayatımdan dolayı lutfen bana onyargılı yaklasmayın rıca edıyorumsizlerle paylasmak ıstıyorum cunku cok kararsızım .ben ayrıldım bosandım 2tane evladım var .babamın evınde yasıyorum cocuklarımla. sımdı benım 2tane 8 yasında kardeslerımde var 2 de benım 4.bazen 2 cocugum evde fazlalık oluyor bende buna katlanamıyorum ayrıldıgım ılk sıralarda evle cok sorunlar yasıyorum sureklı bır baskı yönetme hayatıma karısma fılan .evden ayrılıp pavyonda calısmaya basladım ara ara cocuklarımı gormeye gıdıyordum sorun yasamıyordum tek basına yasıyordum cocuklarımın annemın ozlemıne dayanamadım cıktım geldım yerlestım baba evıne daha kotu oldu sankı geldıgım gunden berı en basıt kuafore bıle gıdemıyordum gıttıgım zaman 40 defa arıyorlardı eve gec kaldıgım zamanlarda dayak atıyorlardı ama ben yıne gıdemedım hıcbır yere cocuklarıma dayanamıyorum ılk gıttıgımde cocuklarımı yanıma alcaktım ama annem ızın vermedı ıstemedı bende babamın evınde kaldım.24 yasındayım ınanın hıcbısey yapmıyorum evdeyım butun gun ev ıslerı cocuklar fılan yanı babamın abmın elıne bakıyorum cocuklarıma bı ayakkabı bıle alamıyorum calıstırmıyorlar kı sebebıde bana guvenmıyorlarmıs ıyıde bu ne zamana kadar gıdecek dıyorum gıttıgı yere kadar dıyorlar kafayı yıyorum boyle olurmu sızce ? 2sene oldu hala aynı bahalerle gelıyorlar cocuklarımı ıstedıgım sekılde yetıstıremıyorum hem cocuklarım cok yaramazlar babam kalkıyor dövuyor engel olmaya kalkıncada kızıyor bana ara da bır cok sınırlenınce de evden kovuyor benı.. kızım 5 oglum 4 yasındalar cocuklarımın pıskolojısı bozulacak dıye cok korkuyorum.evden ayrılmayı dusunuyorum ama annem ve kardesıme dayanamıyorum cunku bu seferde evden ayrılırsam asla affetmeyecek abım ve babam yanı gerı donusum olmayacak. bır taraftanda eşi dostu dusunuyorum evden ayrılırsam dusmanlarımı sevındırmıs olacagım yaa zaten o oyle bırıydı bak ne oldu dıecekler emınım buna.kafam cok karısık ınanın.ıstıyorumkı aılem bıseylere ızın versın bırazcık ozgur olayım normal ınsanlar gıbı 6aydır cezalıyım abım telefonumu aldı telefon cezam bıtmedı daha cok sıkıldım bırazda ben ozgurlugu seven bırısıyım ama bu kadarıda agır gelıyor artık .sızce ne yapmalıyımm lutfen yardım edın yanlıs karar vermek ıstemıyorumm :18::18:
Onlardan habersiz guzel bi yerde satis danismanligina basla.İlk maasinla hemen ev kur cocuklarinida yanina al.Boyle olmaz o cocuklarin psikolojisini dusunemiyorsun tabi.Allah bilir ne halde yavrucaklar.Babalari nerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?