- Konu Sahibi emreaydinfan
-
Mugla'dayim canim.
(baska sehirde olabilir burda kararsizim iste)
Ama ilk firsatta senin yanina gelirim.
Hem İzmir'i de gormus olurum.
Ama bak sende gel benim yasadigim sehre.
Bahcemde yetistirdigim sebzelerden yemek yaparim sana.
Karsilikli cay da iceriz hem.
Vee ankaraya atandiii :)))
es durumuyla skintisiz geldim yanina , mukemmel bi yerde evimiz oldu ayni okulda goreve basladik
Ailelerimiz kaynastilar , hayat cok keyifli ilerliyor, haftasonlari goksuparkta yuruyuse cikiyoruz
Hayatimdaki herkes cok saglikli ve huzurlu :)
uni yillarindaki edindgim harika dostluklar devam ediyor :)
O yillarda pisman olcagim ve uzulecegim bi karar almadigim icin suan
cok mutlu yum :)) ben cok sansli bi insanim :))
Hayal bir yana suan daha 20 yasinda uni 2.snf ogrencisiyim :)))
Hayat hep bize dogru kararlar aldirir İNSALLAH
Ayy sen de mi izmirdesinn superrt. Gorusup tanisalim bi gun. Esiminaskerden sag salim donmesine coook sevindim. Ege universitesini hep merak etmisimdir bulustugumuzda bol bol anlatt
Ayy tesadufun boylesikpss tercihlerimde ikinci siradaydi mugla ama iste ilk tercihim tuttu ama senin orda olman super oldu ben ankaraliyim bikmistim burdan sukur izmire atandim ama aklimda mugla kalmisti orda olman muhtesem olduuu :)
şuan ben bu satırları yazarken başka bir evde hayatımın dönüm noktasına karar veriliyor,Hayırlısıyla olumlu olsun ,sevdiğimden ayrılmak zorunda kalmayayım 1 yıl içinde mutlu yuvamızı kuralım
Merhaba kizlar,
Universitedeyken ( dedigime bakmayin daha bu yil mezun oldum ) bir konferansimiza Üstün Dökmen gelmisti. Bu bir uyum programiydi ve bizi kaynastiracak etkinlikler yapiyordu. Konferans saonunda herkes karisik oturuyordu. Birden ondeki siralarin bir arkadaki sirasindaki kisiye donerek ona hayallerini sanki olmus gibi anlatmasini istedi. Hepimiz afalladik. Sonra hayallerimiz cumlelere dokulmeye basladi sanki onu yasamisiz gibi. İnanin hepimize cok iyi geldi. Bize de iyi gelecegini dusunuyorum. Allah yasatmayacagi seylerin hayalini kurdurmazmis. Hepinizden gonlunden gecen hayra cevrilerek olsun insallah.
Benİzmirde yasiyorum. Birkac ay once kpss ile izmir kamu hastanelerine atandim. İzmirde yasamayi hep istemisimdir ve bu oldu. Burda cok mutluyum. Aksamlari kordonda geziyorum. Bazi aksamlar dirf midye yemek icin inciraltindaki meshur midyeciye gidiyorum. Universitedeyken aramin bozuldugu dn yakin en sevdigim degerli arkadsim da burda yasiyor ve biz tum sorunlarimizi hallettik. Can ile her sey cok iyi gidiyor. Zaman her seyi cozdu ve biz zaten birbirimizi hic unutmamistik. Simdi balkonumda oturuyorum. İzmirde muhtesem bir hava. Miss gibi...
Biliyorum yukarida yazdigim her sey Allahin izniyle olacak. Sira sizde kizlar :)
Kiz su Ozdilek'e yakin yer var ya seyyar hani o. Benim ev oralarda bak gel goturiyim seni :)
Su an gonlunden gecen ne varsa olacak. Cunku sen bunu istiyorsun. Karari duydugunda mutluluktan ucacaksin.
Ooo bebegim memleketime atanmissin hayirli olsunnnkaranfil sokakkk bahceli 7. Caddeler tunali sana emanettt esine selam soylee sana ne kadar asik boyle masallah dugun fotograflarinizi gordum deee :)
ıkı katlı bır evımız var..bahcesı buyuk eşim hayvan severdır bır yerı hayvanlara ait..dıger havuz kısmı bana:)..
coluk cocuk evlendı..hafta sonları bıze gelırler..dıger kalan bahce kısmı cıcek agac kaplıdır..ekılen hormonsuz sebzeler cabası:)
torun torba yayıla yayıla oynarlar mıs kokular ıcerısınde..
bız 4 kardeşız..kah onlarda mangal sefası yaparız kah bızde..
annemlerı kayınvalıdemlerı dıger yan bahcelı evlere taşıdık..
bayram vs olunca şenlık vardır bızım evımızde.
dınımız geregınce dıkkat ederız orf ve adete..
erkekler bır kısma kadınlar bır kısma ayrılır..
şu 3 gunluk dunyada tek ıstegımız allahın razı olunan kullarından olabılmektır dılegımız duamız....
tsekkrler rrEmanetine sahip cikarim hemserim :))) hiii izmir sana yaramis ayri bi guzellk katmis
Ne guzel bir hayatiniz var :) hayvanlara ayri yer hazirlamaniz muthis bir fikir bunun sevabiyla da muhtesem bir hayatiniz varmis zaten masallah facebookta resimlerinizi gordum.kucuk torununuz ayni sizzzz :)
butun guzel dıleklerın hayırlısıyla olması dılegıyle..
bu arada fece de benı nasıl gordunuz yanı torunumu:)
Hayal ettim olduuu :)
Merhaba kizlar,
Universitedeyken ( dedigime bakmayin daha bu yil mezun oldum ) bir konferansimiza Üstün Dökmen gelmisti. Bu bir uyum programiydi ve bizi kaynastiracak etkinlikler yapiyordu. Konferans saonunda herkes karisik oturuyordu. Birden ondeki siralarin bir arkadaki sirasindaki kisiye donerek ona hayallerini sanki olmus gibi anlatmasini istedi. Hepimiz afalladik. Sonra hayallerimiz cumlelere dokulmeye basladi sanki onu yasamisiz gibi. İnanin hepimize cok iyi geldi. Bize de iyi gelecegini dusunuyorum. Allah yasatmayacagi seylerin hayalini kurdurmazmis. Hepinizden gonlunden gecen hayra cevrilerek olsun insallah.
Benİzmirde yasiyorum. Birkac ay once kpss ile izmir kamu hastanelerine atandim. İzmirde yasamayi hep istemisimdir ve bu oldu. Burda cok mutluyum. Aksamlari kordonda geziyorum. Bazi aksamlar dirf midye yemek icin inciraltindaki meshur midyeciye gidiyorum. Universitedeyken aramin bozuldugu dn yakin en sevdigim degerli arkadsim da burda yasiyor ve biz tum sorunlarimizi hallettik. Can ile her sey cok iyi gidiyor. Zaman her seyi cozdu ve biz zaten birbirimizi hic unutmamistik. Simdi balkonumda oturuyorum. İzmirde muhtesem bir hava. Miss gibi...
Biliyorum yukarida yazdigim her sey Allahin izniyle olacak. Sira sizde kizlar :)
Yıllar öncesindeki o hastalıklı ilişkime son verebildim ve şuan hayatımın aşkıyla evliyim hep merak ederdim aşk evliliği yapabilecek miyim acaba diye. Oldu gerçek oldu birbirimizi çok seviyoruz 4 aylıkta hamileyim ve bugün bebeğimizin kız olacağını öğrendik çok mutluyuz.. Evimiz ise Ankara'da teras katta hep hayal ettiğim gibi terasa salıncakta koydum ve tabiki Anıtkabir manzaralı :) evimiz aileme de çok yakın abimgile de çok yakın. Bu arada Psikolog olman zor diyorlardı ama oldum insanları mutlu etmek için uğraşmak en çok istediğim şeydi.Ayrıca eskiden hep inşallah ilerde durumum iyi olur da yardıma muhtaç hayvanlara yardım edebilirim diye dua ederdim. Şükürler olsun ki durumum iyi ve yavrucaklar için barınak açtım artık daha mutluyum bu hayatta..
Benimki bu kadar çokta birşey istemiyorum aslında değilmii :) Bu arada çok teşekkür ederim arkadaşım hemde çok... Bu beni rahatlattı gerçekten. İnşallah hepimizin hayalleri gerçek olur.
Ben hayallerimi değil gerçekten yaşadıklarımı anlatayım.
İlkinde nişanlıydım. Bir sınav nedenli o zamanki nişanlımın gireceği sınav nedenli Ankara'ya gitmiştik. Nişanlım o dönemde Karadeniz'de küçük bir ilçede çalışıyordu. Ve ben eş durumundan yanına gidecektim. Bahçeli'de bir kafede otururken evlere takıldı gözüm. Çok şirin, çok güzel geldi bana o evler, o semt. Keşke Ankara'yı kazansak da bu evlerden birinde otursak dedim. Ve 3 ay sonra Ankara'da, Bahçeli de, kafenin karşısındaki evlerden birini kiraladık. Yaklaşık 3 yılımız geçti o evde.
İkincisinde mezun olduğumuz ünivesiteye diplomamızı almak için gitmiştik. Bizim bıraktığımızdan farlı muhteşem kampüsleri olan çok güzel bir üniversiteye dönüşmüştü. Sınav sırası bendeydi. Aklımdan o kadar çilesini çektik. Keşke geri dönebilsem ve burada çalışsam diye geçti. Ama Ankara'da bir düzenimiz vardı. O nedenle sadece eski üniversitemden bir bölümü yazabildim 7. tercih olarak. Tercihlerim arasında 0,... le değişen farklar vardı. Ama benim kazandığı yer o imrendiğim eski fakültemdi.
Üçüncüsünü araba alırken yaşadım. Modeline karar verdim. Renk olarak 3 seçenek vardı. Gri, siyah, kırmızı. Ben griye bayıldım. Ama satılmıştı. Tamam dedim. Ama diğer ikisinden hangisini seçeceğime karar veremedim. Ertesi gün beklemeye razıyım, griyi bir şekilde bulun demek için gittim. Ama ellerindeki arabayı alacak olan kişinin kredisi çıkmamış ve bana kalmıştı.
Şimdi..İki şey var aklımda. İki ayrı hayal...Deli gibi istediğim.. Birine galiba çok yaklaştım. Elim uzatsam tutacak gibiyim. Sadece biraz cesarete ihtiyacım var.
Diğerinin zamana ihtiyacı var. Ama o da olacak inanıyorum. Allah'ın izniyle olacak her ikisi de.
Olduğunda sizlerle paylaşacağım hanımlar, söz.
Kalbiniz temiz, dilekleriniz doğru olsun : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?