• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya Böyle Olursa

Ankara'nın sayılı Matematik öğretmenlerinden biriyim . Kocaman bir kolejım var .
Kolejimde ücretsiz okuttuğum öğrencilerim var .
Özel ders taleplerinden telefonlarım susmuyor . Bütün öğrencilerim çok iyi bölümler , okullar kazanıyor .
Hepsi vatana , millete hayırlı , Ata'sını tanıyan bu toprakların ne zorluklarla kazanıldığını bilen pırıl pırıl gençler ...
Müstakil bir evim var annem , babam bahçesinde domates momates yetiştiriyor .
Hakkın , adaletin olduğu bir ülkede yaşıyorum .
Yere çöp atan bile cezalandırılıyor .

Okuldan çıktığımda evimin bahçesindeki hamakta kitap okuyup kafa dinliyorum
Hemen hemen her boşlukta tatile çıkıyoruz .
Dünyanın hemen hemen tüm ülkelerini gezdik annem ve babamla .

Hastalıklı ilişkimin bütün izlerini aklımdan da hayatımdan da çıkardım .
Sabah içimdeki o sıkıntıyla uyanmıyorum .
Kalktığımda penceremi açıyorum , bahçemin mis kokusu yayılıyor etrafa .
O kalın koyu renk perdeleri çıkardım hayatımdan . Zaten çok verimli ve güzel uyuduğum için sabah erkenden kalkıyorum o gerizekalı koyu renk perdeye ihtiyacım yok artık .

Her gün şükrediyorum sahip olduklarıma .
Anneciğim , babacığımla birlikte hayatımızı bu şekilde sürdürüp gidiyoruz :)

Bütün hayallerimiz gerçek olsun inşallah .
Koskocaman bir AMİİİİNNN :)

Sonunda hep istediğim emek verdiğim çalışıp çabaladığım mesleğimi elime aldım hemde Ankara'da kalmayı başarabildim .
Anneciğim ve dayımla umreye bile gittik . Gerçekten kendi paranı kazanıp onunla bir şeyler yapmak çok güzelmiş.
Babacığım benimde yardımlarımla hep istediği o müstakil evi aldı. Arada bende gidip bahçesine yardım ediyorum .
Bir hayır işi yapmak isterdim hep onu yapmama da az kaldı bir çeşme yaptıracağım inşallah yolda kalanların yararlanabildiği.
Vee oo onu unutamamıştım oda beni unutamamış ve imkansızken birleşebildik şuan çok mutluyuz.
Yazları istediğimiz merak ettiğimiz ülkeleri geziyoruz hayatı dolu doldu yaşıyoruz .
Kardeşim de okulunu bitirdi güzel bir mesleği oldu .
Herkes hayatından memnun güzelce yaşayıp gidiyoruz .
Bu arada kendime at binebileceğim güzel bir yerde buldum . Her hafta sonu gidip atıma bakıyorum . Onun üstünde özgürlüğe koşuyorum resmen :)
Ve zaman öyle çok değişti ki insanlar savaşmaktan ve öldürmekten yoruldu artık savaşın olmadığı çocukların ölmediği güzel bir dünyada yaşıyoruz :)

Hemen yazayım:):) Şu anda DGS ile bölümümde 4 yıllık okuluma geçtim ve KPSS ile Muğlaya atandım ,kızımla birlikte çok mütevazi tatlı bir evde ikimiz huzurla yaşamaktayız..Arabamı aldım ve bu evi de ilerde almayı düşünüyorum,zaten çok fazla param da birikti..:)Kızım çok anlayıslı akıllı bir çocuk artık hayat arkadasım o oldu ,hayırlı bır evlat olduğu için minnettarım..Yazları aılem de yazlık olarak yanımıza gelıyorlar..Aradıgım huzuru yıllardır emek vererek kazanmıs olmanın mutlulugu ıcındeyım..

Allah'ımdan buldun. Adağımı yerıne getırdim çunkü Allah'ıma havale etmiştim seni...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Kocam elinde anahtarla geldi....karicim biliyorum yillarca annemle karsilikli dairelerde oturdun karismada bile cok bunaldigini biliyorum...sana antalyanin en guzel dairesini aldım deniz manzaralı ,250 metrekare veeee en onemlisi artik aile olabilecez...canim karim benim vs.iltifatlar falan kizlar cok mutluyum haa unutmadan araba seciyorum suan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Önceden olsa söyle olsun böyle olsun sıralardım ama anne olunca insan öncelikleri degisiyo iste tek istegim iki tane kızım var suan biri 4 yasında biri 4 aylık onların büyüyüp güzel yuva kurmaları iyi insanlarla tanısıp iyi hayatları olmasını ve tabi ben ne isteyebilirimki daha insallah öle olur

Seker kissss

Bende son zamanlarda çok hayal kuruyorum istediğim bir şeyle ilgili..:1:

Atanmışım. 1+1 küçücük şipşirin bir evim var. denizi görüyor balkonun kenarından. şuanda evimin penceresinden bakıyorum ve her şey için şükrediyorum. :16:

Uni sinavindan nokta atisi yapip istedigim universitenin istedigim bolumunu kazandim, erasmusla ingiltereye gittim ve okulumu bitirdim.

Okul bittikten sonra japonyaya doktora icin gittim, cok guzel deneyimlerden sonra vatanima geri dondum.

Sevdicegimde benden once mezun oldu ilk maasiyla benim yanima geldi ve bana evlenme teklifi etti, aileler anlasti ve biz evlendik sonunda, sonra yurtdisinda konferanslar seminerler derken, evimizi de yurtdisina tasidik.

5 tane cocugumuz oldu, sen sakrak kalabalik cok guzel bir ailemiz oldu, esim cocuklariyla cok ilgilidir, askimjz yillar gectikce artti...

Ev yaptirmak icin bir arsa sahibi olduk, o arsada yapilacak evin heryerini ben tasarladim, aklimda olan butun degisik tasarim harikasi ev duzenini hayata gecirdim.

Suan o evimin bahcesinde kopegimle manzarayi seyrediyoruz, esim bahceyle ilgeniyor. Hepinize selam yolluyorum bayanlar...

Amma uzun olmus ha, insallah hepimizin hayalleri gercek olur. (Aslinda daha var ama cok uzun olacak diye yazmiyorum) :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Beni ve ailemi kullanan hayatimin en buyuk hatasi olan eski nisanlimdan yakami silktim.suanizi bile yok...sonra cok severek ayrildgm sevdgmle tekrar birlestik.hersey o kadar guzel gittiki uc ay icinde soz nisan dugun ve evimizi kurduk...
Yillardir ozlemini cektgm esimle cok mutluyuz sukur..suan ailemin evindeyiz hersey o kadar iyiki...
Yakinda kpss dende atanacagim..
Ve kismetse cocuk planliyoruz..arababizida aldik.onumuzdeki yillardada insallah ev almayi planliyoruz..
Kizlar hayal ettigin ne varsa gerceklesti.benim hayallerimdi bi yil oncesinde.imkansizlar gerceklesti inanin...
Bunlardan ote hayalimse sevdklerimin saglikli olmasi....

Universite sinavina girip istedigim bolumu kazandim . Cok guzel dostluklar edindim . Buyuk askimla tanistik birbirimize deli gibi asigiz . Okulumuz bitti ikimizde bi ise girdik ve muhtesem bir dugunle evlendik . Suan mustakil evimin bahcesinde oturup karnimdaki bebisimle KK de takiliyoruz . Cok mutluyum ailem sevdiklerim yanimda saglikli mutlu ve huzurluyuz kizlar :)

Su an Izmirde hep hayal ettigim mustakil evimdeyim. Bahcemde denize karsi keyif yapiyorum. Sigarayi biraktigim icin sigara icmiyorum tabii :D esim de bu durumdan cok memnun :D keske universite yillarimizda bu okul nasil bitecek diye bu kadar stres olmasaymisiz diyoruz :D bitti ve ikimiz de kariyerimizde cook saglam adimlar attik. Neyse ki evlenmemiz de kimse icin problem yaratmadi, cok kolay bir sekilde oldu. Bu konuda da ortada hicbirsey yokken kendimi uzmeseymisim keske. Kardesim de hep istedigi o bolumu kazandi mezun olacak yakinda. Annemle babamsa emekliliklerinin keyfini cikariyor, onlar da izmirdeler hep istedikleri gibi :) Cooook huzurluyum cooooook hihihi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Okulda son senemi sorunsuz geçirdim, ortalamamı yükselttim, kendimi çok geliştirdim, mesleğim hakkındaki korkularımı yendim, hatta ingilizcem de o kadar ilerledi ki bunu pekiştirmek için mezun olur olmaz yurtdışı sehayatı gerçekleştirip, bu dili rahatça konuşabilir hala geldim. Bu sürede özlem duyduğum pek çok şeyi yaşadım, günlerim eğlence dolu geçti yanımda her dakika bana destek olan güçlü yabancı arkadaşlarım vardı. Öyle ki onlar artık hayatımın bi parçası sürekli görüşüyorüz hatta kafamıza estiğinde başka ülkeleri keşfe çıkıyoruz.
Mesleki bilgim, başarım, saygınlığım Amerika'da bile çalışabilmem için yeterli ve bağlantılarım sayesinde hala yurtdışından iş teklifi alıyorum. İstediğimde ülke değiştirmem, orda bir süre yaşamam ya da yerleşmem benim için çok kolay ve sürekli elimin altında olan bir seçenek.
Şimdi içimi huzur, güven, merhamet ve aşkla dolduran güçlü bir adamın kucağındayım. O benim ailem. O kadar iyi biliyorum ki aşkını, beni sanki vatanıymışım gibi seviyor. Vazgeçilmez, bir avuç toprağı için bile ölümüne savaşılacak, üzerindeki herhangi bir hüzün dayanılmaz şekilde onu da acıtacak, sadakati bir şeref olarak sayılacak ve sevgisi kutsal bir varlıkmışım gibi.
Şimdi bulunduğum bölgenin en başarılı, genç, yüksek mühendislerinden biriyim. Kendi şirketimin işlerini kolayca ve taktir edilecek bir şekilde yürütüyorum.
Sahip olduklarımı kaybetmek gibi bir korkum yok. Çünkü kendi gücümün, güzelliğimin ve yanımdaki adamın azametinin farkındayım. O her zaman benim daha da ilerlememi istiyor, başarılarıma mutlulukla bakıyor ve iş dünyasında zarar görmemem için beni sürekli koruyor herkesten, ailesinden bile. Çünkü oda çoktan birçok şeyi aşmış, kendine güvenen, başarılı ve her yönden güçlü biri ve benimle olduğu için çok mutlu. Şuan üstünde çalıştığım ürünü de çok yakın bir zamanda ortaya çıkarabileceğimizi ve bunun ülkemize de çok yararlı olacağını düşünüyor.
Ve şuanda karnımda taşıdığım güzel hediyenin, ailemizi daha da mutlu edeceğine inanıyorum. Babasının bu haberi duyunca sevinçten çıldıracağını biliyorum.:9::9: Ama biraz daha sabretmesi gerekecek ne yazık ki biz kadınlar o kadar kolay değiliz. :33: Ona uygun zamanda sürpriz eşliğinde bu haberi vereceğim... :3: :3: :3: Allah'a şükrediyorum her dakika :49:

İçten dileyen, mutluluğa aç herkes umarım hayallerine kavuşur.:16: :16: :16:

Ben hayallerimi değil gerçekten yaşadıklarımı anlatayım.

İlkinde nişanlıydım. Bir sınav nedenli o zamanki nişanlımın gireceği sınav nedenli Ankara'ya gitmiştik. Nişanlım o dönemde Karadeniz'de küçük bir ilçede çalışıyordu. Ve ben eş durumundan yanına gidecektim. Bahçeli'de bir kafede otururken evlere takıldı gözüm. Çok şirin, çok güzel geldi bana o evler, o semt. Keşke Ankara'yı kazansak da bu evlerden birinde otursak dedim. Ve 3 ay sonra Ankara'da, Bahçeli de, kafenin karşısındaki evlerden birini kiraladık. Yaklaşık 3 yılımız geçti o evde.

İkincisinde mezun olduğumuz ünivesiteye diplomamızı almak için gitmiştik. Bizim bıraktığımızdan farlı muhteşem kampüsleri olan çok güzel bir üniversiteye dönüşmüştü. Sınav sırası bendeydi. Aklımdan o kadar çilesini çektik. Keşke geri dönebilsem ve burada çalışsam diye geçti. Ama Ankara'da bir düzenimiz vardı. O nedenle sadece eski üniversitemden bir bölümü yazabildim 7. tercih olarak. Tercihlerim arasında 0,... le değişen farklar vardı. Ama benim kazandığı yer o imrendiğim eski fakültemdi.

Üçüncüsünü araba alırken yaşadım. Modeline karar verdim. Renk olarak 3 seçenek vardı. Gri, siyah, kırmızı. Ben griye bayıldım. Ama satılmıştı. Tamam dedim. Ama diğer ikisinden hangisini seçeceğime karar veremedim. Ertesi gün beklemeye razıyım, griyi bir şekilde bulun demek için gittim. Ama ellerindeki arabayı alacak olan kişinin kredisi çıkmamış ve bana kalmıştı.

Şimdi..İki şey var aklımda. İki ayrı hayal...Deli gibi istediğim.. Birine galiba çok yaklaştım. Elim uzatsam tutacak gibiyim. Sadece biraz cesarete ihtiyacım var.
Diğerinin zamana ihtiyacı var. Ama o da olacak inanıyorum. Allah'ın izniyle olacak her ikisi de.

Olduğunda sizlerle paylaşacağım hanımlar, söz.

Kalbiniz temiz, dilekleriniz doğru olsun : )

Kalbiniz temiz, dilekleriniz doğru olsun : ):46::46::46: :46: :nazar:

Sabah ben de Cana mesaj attim. Oyle guzel konustuk ki masallah. Beni ozledigini biliyordum. Hep cok derin dusunen biriydi. Bu drfa da kafasina kpss yi takmis bir de hukuk okuyor tabi zor hak veriyorum. Alan sinavi da bitince bana mesaj atmis henen. Biliyorum bana hic yalan soylemez o. Unuttum mu saniyosun dedi nnasil mutlu oldum anlatamam. Biz birbirimizi hic unutmicaktik zaten. Bir gun karsilasacagimi hep biliyordum. 2 yil sonra, sanki yillar hic gecmemis gibi karsindaydi melegin. Ozlem, anlata anlata bitmiyor...

Hayatım boyunca olmak istediğim yerdeyim. Harika bir işim, ufak ama çok şık bir dairem var. Manzarası süper. Hep istediğim kütüphane-odamı da yaptım. Bir duvarında Luini tablosu var. Köpeğimle birlikte kalıyoruz. Akşamları kalabalığın içinde yürüyüşe çıkıyoruz. Her sabah işten önce gün doğumunu izleyip yüzmeye gidiyorum. Ayda 1 kez bir hafta sonu görmek istediğim yerlere kaçıyorum. Denemediğim yemekleri deniyorum. Hayat çok güzel. :31:

Back