ya ben hayatımın parfümünü bulmak istiorummmmmmmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim kullandigim iki tane parfüm var ikiside cok pahali parfünler degiller ne yaparsam yapayim bu iki kokudan vazgecemiyorum
buruno banani ve jil sander

Yaşına ten rengine hayat tarzına göre değişir. Ben de senin gibi kendimle özdeşleşecek bir parfüm arıyordum. O kadar taktım ki bu konuya sonunda bir sürü harika parfüm keşfettim. Şimdi seçim yapamıyorum.
Bir kaç öneri yazıyorum:

Çiçek kokuları:
Boss intense, Touch of pink, very irresistible

Tatlı çiçek kokuları:
Jadore, Miracle, Allure

Fresh Çiçek:
Truth, change, light blue

Baharat
Cashmire, Dune, coco mademolisse

Hafif baharat
She, Hot couture, Burberry

Odunsu:
Alien

Sabunsu:
Bulgari femme, noa

Meyve:
be delicius, Sexi grafitti, Miss dior cherie

Bu kokuların hepsine kefilim. Kendi tarzlarının en iyileri. Önemli olan hangi tarzın sana uygun olduğu.

sizin favorinzz hangisi ?

60 ml edt kokusu hafif ve kalici her ay fiyati degisiyor. Huncalife in butun urunleri cok guzel ben kendim kullanmak icin uye oldum etrafimdaki insanlarda memnunlar.hatta ekibimi bile kurdum

60 ml edt kokusu hafif ve kalici her ay fiyati degisiyor. Huncalife in butun urunleri cok guzel ben kendim kullanmak icin uye oldum etrafimdaki insanlarda memnunlar.hatta ekibimi bile kurdum

Memnunsunuz,üyesiniz vs. ama satış yapmak ve üye toplamak yasaktır.Bilginize...

C.K EUPHORİA tavsiye ederim iki fıs gün boyu kalır yazın daha hafif isterseniz yine C.K NIN uygun fiyatlı ama çok güzel bir kokusu daha var bunlar kabül görmüş parfümlerdir CK IN2U
isabelisabel hesabı doğrulanmış üye. valla ben satmıyorum:))))

Son düzenleme:
Benin parfümüm chanel Coco moadmoisel 6 yıldır kullaniyorum

İssey miyake eau de parfüm
Ralph Lauren Romance

Ben 15 yıldır issey miyake eau de parfüm kullanıyorum .... Herkes bilir Emel demek İssey Miyake demek diye şiddetle tavsiye ederim ama mutlaka edp olmalı çok da kalıcı .
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…