Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
212 sexy harika canım,dene istersenopuyorumnanaktan
aradıgınız kokuyu buldunuz mu :) ??araştırcaz bakalım umarım bulurum
sizin favorinzz hangisi ?Yaşına ten rengine hayat tarzına göre değişir. Ben de senin gibi kendimle özdeşleşecek bir parfüm arıyordum. O kadar taktım ki bu konuya sonunda bir sürü harika parfüm keşfettim. Şimdi seçim yapamıyorum.
Bir kaç öneri yazıyorum:
Çiçek kokuları:
Boss intense, Touch of pink, very irresistible
Tatlı çiçek kokuları:
Jadore, Miracle, Allure
Fresh Çiçek:
Truth, change, light blue
Baharat
Cashmire, Dune, coco mademolisse
Hafif baharat
She, Hot couture, Burberry
Odunsu:
Alien
Sabunsu:
Bulgari femme, noa
Meyve:
be delicius, Sexi grafitti, Miss dior cherie
Bu kokuların hepsine kefilim. Kendi tarzlarının en iyileri. Önemli olan hangi tarzın sana uygun olduğu.
jil sandr hangisi pekii?benim kullandigim iki tane parfüm var ikiside cok pahali parfünler degiller ne yaparsam yapayim bu iki kokudan vazgecemiyorum
buruno banani ve jil sander
ne kadar peki kokusu neye benzıyoooHuncalife memories gold oneririm cok kalici ve guzel ben hem kullaniyorum hemde uyesiyim
Beyaz şişe sarı yazılı olan diğerleri hoşuma gitmedijil sandr hangisi pekii?
60 ml edt kokusu hafif ve kalici her ay fiyati degisiyor. Huncalife in butun urunleri cok guzel ben kendim kullanmak icin uye oldum etrafimdaki insanlarda memnunlar.hatta ekibimi bile kurdum
Memnunum cok kalici ve guzel.huncalife tum urunleri guzel
C.K EUPHORİA tavsiye ederim iki fıs gün boyu kalır yazın daha hafif isterseniz yine C.K NIN uygun fiyatlı ama çok güzel bir kokusu daha var bunlar kabül görmüş parfümlerdir CK IN2U
isabel valla ben satmıyorum:))))
İssey miyake eau de parfümkızlar çoğu arkadaşımın kendiyle özdeşleşmiş bi parfümü var yani onları ayrı düşünemiosunuz.etle tırnak gibim olmuşlar yaniii.ben de yıllardır parfüm kullanıorum ama işte bu beni yansıtıo diyeceğim bir parfümüm olmadı.sizinle özdeşleşen ve herkesin bayıldığı kokunuz varsa,önerirseniz sewinirim.bu arada beyaz tenliyim.öneriler gucci-rush haricinde olsun lütfena.s