E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
malesef ben de çok aradım tek bir parfüm kullanayım dedim olmuyor değişik parfümlar almaktan zevk alan biriysen bunu başarman çok zor zaten.
aslında armani she tam benim kokum diyordum ki birkaç sene önce herkeste duymaya başlayınca ondan da vazgeçtim. aramalım devam ediyor umudum olmasa da. ayrıca kesinlikle tavsiye ile olmuyor bu iş.
yasina göre degfisebilir
cahcarel amor amor
lancome hypnose ama 25 yas üstü icin daha uygun sanki
ne bileyim escada magnetism ayni sekilde
ya avon for away sıktım geçenlerde çok hoşuma gitti,biraz ağır ama beğendim ben.tavsiye eder misiniz kızlar,beyaz tene gider mi acaba????
koklarken parfümeride tamam bu benim kokum diyorum ardından alınca bir fıs 2 fıs şişe öylece kalıyor yeni arayışlara giriyorum denemediğim parfüm kalmayacak. Hypnose gerçekten güzel ama yazın hiç gitmiyor, çok ağır kaçıyor:1closedeyes:
bende bulamadım budur diecegım parfumu....amerıkadan kardesım alien ve cristal noır getırıyor bakalım onlarla aram nasıl olcekkk
aynen ya bende de öle oluo.o gün elimde bi listeyle gittim parfümcüye sonra hepsinin kokusu birbirine karıştı hiçbişe anlamadm sonra magnetism aldım eve gelince çok şekerli geldi geri beğenmedim ben de.ben büyüleyici bi parfüm istiorum,geçtiğim yerde kokumu bırakmak istiorum:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?