- 1 Kasım 2007
- 4.809
- 9
Arkadaşlar yazdıklarınızın hepsini okudum bazen umutlandım bazen umudum kırıldı...bende bu ay aşılama yptıracağım....cuma gittim dr.3 günydü adetimin 12.günü gideceğim bana klomen verdi yumurta geliştici hap....... bakalım hangi gün yapacak aşılama birde bize şimdiden cinsel veriz verdi 10 gün öncesi normalmi sizede bu kadar aralıkla vermişmiydi..........umudum yok gibi ama inş.olur
canım, tedavin hayırlı olsun.. bol şanslar...a.s. 10 gün öncesinden cinsel perhiz verilmez genelde ama 12. gün gittiğinde 1-2 gün daha seni ultrasona çağıracak o zaman birlikte olacağınız günü söyler aşılamadan önce 3-5 gün perhiz veriyorlar.. yumurtaları takipdeyken sor sen doktoruna.. belkide ilaçları kullanırken cinsel perhiz vermiştir...
Arkadaşlar yazdıklarınızın hepsini okudum bazen umutlandım bazen umudum kırıldı...bende bu ay aşılama yptıracağım....cuma gittim dr.3 günydü adetimin 12.günü gideceğim bana klomen verdi yumurta geliştici hap....... bakalım hangi gün yapacak aşılama birde bize şimdiden cinsel veriz verdi 10 gün öncesi normalmi sizede bu kadar aralıkla vermişmiydi..........umudum yok gibi ama inş.olur
Arkadaşlar ben tüp bebekten sonra aşılama yaptırmayı düşünüyorum ama görüyorum ki pek tutan yok ya korkuyorum bunda şans çok mu düşük? E benim tüp bebeğim bile tutmadıysa sizce hiç denememeli miyim? Aşılaması tutan arkadaşlar bana yardımcı olsun lütfen.
bencade 10 gün olmaz biz bunu haftaya tazartesine kadar 6-7 gün olarak ayarlıyacağız.......bakalım o gün zaten yumurta takigi başlayacak sanırım hayırlısı.........