• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya Allah aşkına şu sitede cvp vericek olan yokmu

Derya Karademir

Derya Karademir
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
106
30
298
45
İstanbul
kımsenın cvp verdıgı kımsenın ılgılendıgı yok ,cogu kısı ya seneler once gırmıs yada yazılan msjlara cvp vermıyor..nasıl bır paylasım sıtesı anlamadım

vallaha gunlerdır bır cvp alabılmek ıcın sureklı yazıorum ama cvp veren yok .diş etlerimle ılgımı sureklı soru sordum pembe estetık yaptıran arkadaslara.oncesı ve sonrasında neler oluo dıe ,sorum alt tarafı bu kadar basıt bır soruydu

bilen biri cikarsa cvp yazar zaten ...

bende bilmiyorum buraya illa bisey yazmak icin biseylerde uyduramam...
yalan yanlis bilgilendirmek yerine cvp verilmemis iste neden bu sinir??

demekki kimsenin bilgisi yokmuş cnm..netten arastır olmazsa yada bi doktordan bilgi al ..

sınırlı olabılırım sonucta ınsanım,tepkımıde bellı etmem cok normal ,neden herkes bu tepkıme tepkı gosterdı onuda anlamıs deılım.burda bu operasyonu gecırmıs okadar cok kısı varkı hıcbırınden cvp alamadım.ozel msj attıgım halde ..bılgınız yoksa tabıkı cvp yazmanızı beklıyemem.benım tepkım bılgısı oldugu halde bana cvp yazmayanlara..bılgısı olmayan ustune alınmasın lutfen .

kımsenın cvp verdıgı kımsenın ılgılendıgı yok ,cogu kısı ya seneler once gırmıs yada yazılan msjlara cvp vermıyor..nasıl bır paylasım sıtesı anlamadım

Valla canım seninde farketmiş olman gerek,burası çok yoğun bir paylaşım sitesi..160.000 kişilk bir ordu,
günlük mesajlara ben hergün online olduğum halde yetişemiyorum..anla artık.
Fakat senin konun ilgili kişilerin ara sıra uğradığı bir bölüm :61:
tahmin edersinki hergün dişimizle ilgili bir problemimiz olmuyor :58:
Biraz sabırlı olman gerekecek..bu arada sen aktif konularda oyalan istersen :34:

Back